Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o son mesaji icin tepki göstermedim zaten..bir kac hafta önce baskan´a iftira atti diye banlanmisti,onu hatirlatim sadece..

Doğrudur, olmasa bir şey zaten ceza almaz.

Benim derdim ayrı zaten.

Başkan'a da sallama hakkı yok kimsenin, Terim'e de.

Aynı şekilde sorgusuz süalsiz tapınır gibi savunmak da yanlış.

Hiç bir kişi hatasız değildir. Herkesin bir falsosu illa ki vardır ve bu iki ismin de var mutlaka, ki çoğunu da görebiliyor zaten biraz dikkatli bakarsa insan.

Önemli olan görüşlerine, dış görünüşlerine göre değil bu kulüp için yaptıkları ile değerlendirmek lazım.

Öyle değerlendirdiğimde ben bugüne kadar başarılı bir başkan ve çok başarılı bir Fatih Terim gördüm hep, bu da devam edecek.

ünal Aysal bol keseden dagitti paralar ve anlamsiz maas zamlarindan sonra klubu daha da maddi dar bogaza sokmadan once istifa etmeli mi?

Eray, Burak ve Selcuk zamlari, devre arasinda harcanan 20 milyon € sadece birkac ay icinde harcanan milyonlar.

Erciyes'te 400.000 bin TL kazanan Yasin bizde en az 1 milyon € yani Erciyesten aldigi maasin 7x alacak..yani 2.850.000 TL. Ucuruma surukleniyoruz.. ustelik ilk 11'in sag beki, forvet stoper yetersizken..

Secilmeden once Inan Kirac tarafindan basina pompalanan 100 milyon €'ya ne oldu.?

ünal Aysal bol keseden dagitti paralar ve anlamsiz maas zamlarindan sonra klubu daha da maddi dar bogaza sokmadan once istifa etmeli mi?

Eray, Burak ve Selcuk zamlari, devre arasinda harcanan 20 milyon € sadece birkac ay icinde harcanan milyonlar.

Erciyes'te 400.000 bin TL kazanan Yasin bizde en az 1 milyon € yani Erciyesten aldigi maasin 7x alacak..yani 2.850.000 TL. Ucuruma surukleniyoruz.. ustelik ilk 11'in sag beki, forvet stoper yetersizken..

Secilmeden once Inan Kirac tarafindan basina pompalanan 100 milyon €'ya ne oldu.?

mübarek her yere aynı mesajı yazıyon. 4-5 kere okudum ben bu mesajı

mübarek her yere aynı mesajı yazıyon. 4-5 kere okudum ben bu mesajı

Konu acmak yerine buraya yazmisim yanlislikla..

Hem, takimin kotu yonetildigini, harcanan paralarin basimiza is acacagini belirtmek kotu birsey degil. Takimin daha da iyi yonetilmesi icin taraftarin artik bazi seyleri gormesi lazim.

Cileklerle, profesyonel hikayeleriyle bir yere kadar gideriz..

Konu acmak yerine buraya yazmisim yanlislikla..

Hem, takimin kotu yonetildigini, harcanan paralarin basimiza is acacagini belirtmek kotu birsey degil. Takimin daha da iyi yonetilmesi icin taraftarin artik bazi seyleri gormesi lazim.

Cileklerle, profesyonel hikayeleriyle bir yere kadar gideriz..

mukavelelerin çok uçuk olduğunu forumdaki çoğu kişi yazıyor zaten. Misal yeni aldığımız elemanın sözleşme başlığındaki yorumları okursan bu konuda hem fikir olduğumuzu anlarsın.

Bunun konusunuda açmıştın sen hatırlıyorum. İstifa etmeli mi-etmemeli mi diye sormuştun. Bende yorum olarak hayır etmemeli yazmıştım.

Eğer iyi bir forvet almayıp Burak a bel bağlarsan kendi ipini çekmiş olacaksın.

mukavelelerin çok uçuk olduğunu forumdaki çoğu kişi yazıyor zaten. Misal yeni aldığımız elemanın sözleşme başlığındaki yorumları okursan bu konuda hem fikir olduğumuzu anlarsın.

Bunun konusunuda açmıştın sen hatırlıyorum. İstifa etmeli mi-etmemeli mi diye sormuştun. Bende yorum olarak hayır etmemeli yazmıştım.

Etmeli-Etmemeli daha cok isin nereye dogru gittigine dikkat cekmek icindi. Zaten artik isteselerde istemeselerde FFP kurallarina uyacaklar. Allah'tan FFP cikti da daha bilincli bir sekilde harcanacak para.

Forum'un, taraftarin bilinclenmesine benden daha cok sevinen yoktur herhalde. Gelirleri biraz daha arttirip, giderleri kestigimiz taktirde, o imrendigimiz takimlardan olacagiz.

Bunu birde alt yapimizla harmanlamamiz lazim. Eksik bolgelere diger takimlardan oyuncu aramak yerine, once alt yapimizda o eksik bolgelerde oynayabilecek, 11'i zorlayabilecek oyunculari yetistidigimiz taktirde Evet artik iyi yonetiliyoruz diye sevinebilirim.

Daha fazla gayret etmeli, calismali yonetim.. 4. yildiz umrumda degil veya transfer edilecek cilek diye tabir edilen futbolcu alinmasin.. Fakat Adnan Polat donemine donmeden once onlemlerini almalilar.

Başka yine çıkıp bizi sasirtabilecek transferler yapabilir.Bunu daha öncede yapmıştı ama şu an mali durumumuzun iyi olduğunu sanmıyorum bu da başlamanın devre arası transfer politikasından kaynaklanıyor

Başkana tam kızıyorum yok şunu yollamasaydı neden albayrak,öztürkü yolladı diyorum .

Tam sitem dolu mesajlar yazacakken pat eski yöneticilerimiz açıklama yapıyor başkanın elini öpesim geliyor.

Tamam haklı yönleri vardırda önce Şaş,sonra öztürk.

Yani afedersiniz bi insana bok atacam diye herşey söylenmez,her kulupte hata var dünkü öztürkün açıklamaları okadar sevimsizki !

Yani arada kötü yönlerimizi söyleyince sırıttı falan.başkan hata yapınca hoşuna gitmiş gibiydi.

BURASI BİREYSEL DAVALARIN ÇÖZÜLECEĞİ YER DEĞİL !

İlk önce GALATASARAYLILIĞINI Sorgulayacak insan bireyselden önce kendi şutlandıysa bile inşallah Galatasaray iyi olur diyecek.

Adam resmen Galatasaray batsada başkana sallasam havasında YAZIK ÇOK YAZIK !

4. Yıldızı biz takarsak efsane olur bırakır, şikeciler takarsa (ALLAH KORUSUN) teneke çalınıp yollanır. Demişti dersiniz....

Aziz o kadar çalışıyor Galatasarayımız için sen de biraz gayret etsen ne olur.

4. Yıldızı biz takarsak efsane olur bırakır, şikeciler takarsa (ALLAH KORUSUN) teneke çalınıp yollanır. Demişti dersiniz....

Sacmalik. 4 senede 2 sampiyonluk getirdi deriz. Ki 18 takimli ligde 4 senede 2 sampiyonluk, arti Turkiye kupalari ve avrupada basari vs. baskan basarilidir ve bu sezon sonuc ne olursa olsun bu gercek degismez.

Sacmalik. 4 senede 2 sampiyonluk getirdi deriz. Ki 18 takimli ligde 4 senede 2 sampiyonluk, arti Turkiye kupalari ve avrupada basari vs. baskan basarilidir ve bu sezon sonuc ne olursa olsun bu gercek degismez.

Esas saçmalık bu... Çünkü o şampiyoluklarda Terim vardı ve eğer şikeciler 4. yıldızı takarsa neyin kime maledileceği ortaya çıkar. O zaman görürsün başarıyı başarısızlığı başkanda. başarı mı teneke mi....

Başkan sportif açıdan başarılıdır.

Mali açıdan rezalettir.

En fazla geliri olan külübüz ama gelirler birilerinin cebine girdiği için FFP tepemizde transfer yapamıyoruz.

Esas saçmalık bu... Çünkü o şampiyoluklarda Terim vardı ve eğer şikeciler 4. yıldızı takarsa neyin kime maledileceği ortaya çıkar. O zaman görürsün başarıyı başarısızlığı başkanda. başarı mı teneke mi....

Fatih Terim ile iki kere sampiyon olduysak takimin basina FT'i getirende baskandi. Takimin teknik direktorunun kim oldugu Aysal'in basarisini degistirmez. Muhtesem Terim neden Adnan Polat zamaninda kendisine edilen teklifi geri cevirdi? Cunku Adnan Polat denen vizyonsuzun Culio'lu stancu'lu takimiyla rezil rusva olacaginin farkindaydi.

Demek adamcagizin basarili sayilmasi icin her sene eksiksiz sampiyon yapmasi lazim futbol kulubunu.

4 senede alinan 2 sampiyonlukta yetmiyor. Tutturmussunuz medyanin gaziyla bir 4. yildiz gidiyorsunuz. Sanki 4. yildizi alan takimdan baska hic bir takima yildiz verilmeyecek. O yildizlardan aglayanlarda takti gogsune. TFF'nin yildizini pek takmamak lazim.

Mali olarak saçmaladı tamam kabul. Ama Aziz gibi doğuştan engelli ve kıtibiyoz değil. Adam tam bir beyefendi kültürlü eğitimli bir insan Ünal Başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt