Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam anlamıyla çuvalladı.Avrupa da ilk 10 takım arasına gireceğiz diyordu ikide bir şimdi alakamız yok.Yabancı sınırı var diye o kadar bağırıp çağırdı şuan sınırsız yabancı sayısı gelse tek bir transfer bile yapamayacak çünkü para yok. Kadro kalitesini artıracağına iyice kazmaları dolduruyor. Allah sonumuzu hayır ede çünkü Aysal ne yaptığını kendide bilmiyor.

10559775_274174052770556_7404395148004474062_n.jpg

ahaha yeni gördüm.Ne kadar tatlı bir başkanımız var.:p

Tam anlamıyla çuvalladı.Avrupa da ilk 10 takım arasına gireceğiz diyordu ikide bir şimdi alakamız yok.Yabancı sınırı var diye o kadar bağırıp çağırdı şuan sınırsız yabancı sayısı gelse tek bir transfer bile yapamayacak çünkü para yok. Kadro kalitesini artıracağına iyice kazmaları dolduruyor. Allah sonumuzu hayır ede çünkü Aysal ne yaptığını kendide bilmiyor.

Bilinçli taraftarları görmek çok güzel.

Esas saçmalık bu... Çünkü o şampiyoluklarda Terim vardı ve eğer şikeciler 4. yıldızı takarsa neyin kime maledileceği ortaya çıkar. O zaman görürsün başarıyı başarısızlığı başkanda. başarı mı teneke mi....

ne bu mantık? başarıda terim vardır? başarısızlıkta ünal aysal mı oluyor? başarısızlık niye prandelli falan değilde ünal aysal.. yazmadan önce bir düşünün bari gelmiş o zamanlar terim vardı diyor şimdi de prandelli var

şuana kadar başarılı başkan "bence" fakat eğer bu senede şampiyonluğu kaptırırsak

kazanmış olduğumuz 2 şampiyonluğun terimin başarısı olduğu ortaya çıkar ki bu durumda onu göndererek hata yaptığı tescillenir.

o şampiyonlukların başkanın eseri olup olmadığını bu sene görecez

Sorun yok.Defalarca dedim yine diyorum geçen sene en ciddi sorunumuz felaket ötesi kondüsyondu.Terim'li maçlarda 99-100 km gibi facia bir mesafe kaydediyorduk,Mancini bunu ancak 105'e çekebildi.

Ayrıca Mancini'nin deplasmandaki kontrol futbolu bize defalarca puan kaybettirdi,fazla bir şey gelmedi elimizden...

Şimdi Prandelli takıma çok ciddi hücum futbolu oynatacak,üstelik bu bam-bam-bam gibi plansız değil , hücum setleri olan planlı-programlı bir futbol.

Prandelli'nin fizik/kondüsyon konusunu ne kadar ciddiye aldığını Hamit'in " Bu kaçıncı günde çift idman oldu unuttum" demesinden anlıyoruz.Ciddi fiziksel üstünlük,yetenekli oyuncular ve kadro derinliği var.

Ligi sürklase edeceğiz hiç merak etmeyin...

kurumsallıktan bahsederler şu tvnin kalitesizliğine şu futbol takımının sürprizlerle ne olacağı belli olmadan plansız yönetimine bi bakın

1 başkan gelmedi şu kulübe arkadaş ya kendimi bildim bileli hep aynı şeyler

forvet var defans yok, defans var kaleci yok, kaleci var kanat oyuncusu yok, kanat oyuncusu var forvet yok bu sefer

NEDİR BU YÖNETİMSİZLİK KARDEŞİM BIKTIM VALLAHİ YA

yaptığım eleştiriye lütfen katılınız

kurumsallıktan bahsederler şu tvnin kalitesizliğine şu futbol takımının sürprizlerle ne olacağı belli olmadan plansız yönetimine bi bakın

1 başkan gelmedi şu kulübe arkadaş ya kendimi bildim bileli hep aynı şeyler

forvet var defans yok, defans var kaleci yok, kaleci var kanat oyuncusu yok, kanat oyuncusu var forvet yok bu sefer

NEDİR BU YÖNETİMSİZLİK KARDEŞİM BIKTIM VALLAHİ YA

yaptığım eleştiriye lütfen katılınız

kısmen katıldığımı belirtmek isterim renktaş

Düzgün bir forvet almazsa ben de artık Aysal muhalifi olacağım.Son 1 senedir performansını beğenmiyorum.

bu ne olm

futbolcu mu bu

Yönetimden Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak gibi medyada sevilen,hükümetle aramızı yapacak isimleri tasfiye etmesi,Terim'i yanlış zamanda göndermesi,hakemlere karşı sadece resmi siteden açıklama yapılması,bu yaz Prandelli'yle çok geç anlaşması ve transferleri geciktirmesini kast ediyorum.

Devre arası çöplere saçtın paraları, çapsız adamlara verdin zammı, şimdi elimiz kolumuz bağlı. Transfer yok, sponsor yok bizi kepaze edeceksin.

Kendi kendine darbe yaptigi andan beri yaptigi yanlislar dogrulari fazlasiyla gecti.

Halbuki efsane baskan olma yolunda cok guzel baslamisti. Ama demek ki tek adam degilmis! Güzel bir ekip varmis. Dagitti kendi ipini cekti

ne bu mantık? başarıda terim vardır? başarısızlıkta ünal aysal mı oluyor? başarısızlık niye prandelli falan değilde ünal aysal.. yazmadan önce bir düşünün bari gelmiş o zamanlar terim vardı diyor şimdi de prandelli var

Teknik direktörleri değiştirip duran kimse başarısız odur. Suçlu başkan olacak tabii. Kararları ben mi veriyorum. Adam ne derse o oluyor diğerleri kukla. Para sihirbazı ya şimdi ne oldu para yok transfer yok. Eeeee borsayla da bi yere kadar. Ben bu durumu hükümet politikasına benzetiyorum. Sat sat para gelsin ülke dönsün. Şimdi satacak şey kalmadı mal meydana çıktı. Eskiden çilek alacağım diye hava atanlar şimdi hıyar bile alamaz oldu.... Başarı kimin mi? Şirket misali kardaysa çalışanın zarardaysa müdürün....

Sorun yok.Defalarca dedim yine diyorum geçen sene en ciddi sorunumuz felaket ötesi kondüsyondu.Terim'li maçlarda 99-100 km gibi facia bir mesafe kaydediyorduk,Mancini bunu ancak 105'e çekebildi.

Ayrıca Mancini'nin deplasmandaki kontrol futbolu bize defalarca puan kaybettirdi,fazla bir şey gelmedi elimizden...

Şimdi Prandelli takıma çok ciddi hücum futbolu oynatacak,üstelik bu bam-bam-bam gibi plansız değil , hücum setleri olan planlı-programlı bir futbol.

Prandelli'nin fizik/kondüsyon konusunu ne kadar ciddiye aldığını Hamit'in " Bu kaçıncı günde çift idman oldu unuttum" demesinden anlıyoruz.Ciddi fiziksel üstünlük,yetenekli oyuncular ve kadro derinliği var.

Ligi sürklase edeceğiz hiç merak etmeyin...

Uşaklar 5 yabancılı kadro kuramıyor forumda.

Eli ayağı düzgün bir forvetimiz yok.

Sağ bek devşirme, sol bek alternatifsiz yabancı.

Sürklase felan edemeyiz.

Hakem faktörü hep aleyhimize olacak bu sene.

Bence geçmiş olsun.

BlueTapa

Çok merak ediyorum, futbol takımı tam anlamıyla bir futbolcu çöplüğüne evrilirken kendisi tam olarak ne ile meşguldü? Görevi Candan Erçetin'e devredip Yunan adalarında tatil mi yapıyordu acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt