Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.379
- 2.270
- 2.278
basgan o degılde guzel unıversıte okuyoruz ha...nısantası yuzde 75 fılan mı okuyoruz anlamadım anaokulundan beter haldeyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bunlar özel değil genel genel" diyenlerin zihniyetinin sonucu çıkarılan kasıtlı haberler işte ne beklenir ki? Yolda görsen yüzüne tükürmeye dahi tenezzül etmeyeceğin adamlar bu ülkede cumhurbaşkanı, başbakan, gazete patronu, tv patronu vs... falan olursa olacağı budur :red:bu basın nası bı bılmem ne cocugudur anlamadım gıttı baskanın karısı evını terkettı dıye haber yapıyorlar yalan cıkıyor...ulan tamam yalan haber yaptıgınızı bılıyoruz da bırakın bi klup baskanını normal bı ınsana yapılmaz bu... metresı degıl sevgılısı degıl karısı ıle ılgılı nası boyle bı haber yapabılırsınız sız? resmen seref yoksunlugu
Bizim aşkımız GS'den büyük - HTKulüp - İş ve Cemiyet Dünyasının Magazin Haberleri Portalı
"Bunlar özel değil genel genel" diyenlerin zihniyetinin sonucu çıkarılan kasıtlı haberler işte ne beklenir ki? Yolda görsen yüzüne tükürmeye dahi tenezzül etmeyeceğin adamlar bu ülkede cumhurbaşkanı, başbakan, gazete patronu, tv patronu vs... falan olursa olacağı budur :red:
Aynen öyle renkdaş aynen öyle! Bunu dahi göremeyecek kadar gözleri kör olmuş veyahut birilerine biat etmiş üyeler var bu forumda... O üyeler Galatasaraylı ise ben Galatasaraylı falan değilim!! O üyelerin kimler olduğu az çok bilinir zaten. Hemen hemen hepsi troll olduğu için gözden kaçması mümkün değil :red: Keza Galatasaraylı olduklarına dair inancım da yok!Fenerbahçe resmi sitesinden "sizi biz değiştireceğiz" açıklamasından sonra Ertem'inden medyasına, TFF'sinden siyasetine herkes uğraşa girdi!