Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal giderse sadece izlediğim CL maçlarını da izlemem artık.

Ama bu taraftara Adnan Polat tarzı başkanlar layık, ben bu taraftar profilinin içinde yokum, gönlüm rahat.

boşuna dert ediyosunuz.kalacak.4.yıldız da gelecek.

10 milyon dolar artıdayken kalende zapata, defansta sarbi, servet, sarp, barış, ayhan ve 10 numaran clio2' li 8. olmuş bir takım vardı. Şimdi ise; muslera, melo, sınayder gibi üst düzey oyuncuların var. Basketbolda mahalledeki fındık fıstık muamelesi gören çocuk iken şimdi 25 yıl sonra çempiyın olmuş ve çempiyınlığa oynayan, avrupada hedeflerini yüksek tytan bir takımın var. Bayan basketbolda ezeli rakibini 3 kulvarda yenip kupa kaldıran bir takımın var. Sportif alanda böylesine iyi yönde değişim varken 10 milyonluk artış bu kadar göze batacak bir rakam değil çünkü 330 milyon dolar borç yapılırken diğer başkanlar bu takıma bu kadarını bile yapamadı. ( süren hariç )

Ben orda ilk fiyatta borç ikincisinde borç alacak farkı demiş ona takıldım. Yani ilk fiyata gelirler eklendiğinde borç alcak farkı baya düşer. Belki ben yanlış anladım.

Sevabi gunahindan cok ama istifa ederse durum degisir. Bu hale gelmesinde biraz da kendisinin sucu var.

Tapatalk

Yönetim kadrosunu baştan aşağı değiştirip, eski yönetim kadrosuna benzer tecrübeli yöneticileri geri getirmesi lazım.

2016'ya kadar da görevinde kalır umarım.

Aysal herkesin tekerine comak soktu. Gazetecisi ayri inledi, rantcisi ayri. Bir taraftari vardi o da beyaz tv, telegolun kolesi oldu. Adamlar resmen gun be gun karaladilar millet de saf saf takip etti.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Hiç sorma Özgür :red: Şu söylediklerini göremeyecek kadar aklını yitirmiş demek ki bu taraftar ;( Bende bizim taraftarı zeka olarak angut.com tayfasının çok çok üzerinde zannederdim. Bu fikrimden yavaş yavaş dönmek üzereyim. Ben bizim taraftarı gözümde çok büyütmüşüm herhalde onu anladım... Umarım yanılır ve bu söylediklerimden dolayı özür dilemek zorunda kalırım :red:

Ünal Aysal gibileri bu çağdışı ülkeye fazla o da var. Hani bir yönden adama hak veriyorum. Ne zaman vizyonist birşey yapmak istesek hem kulüp içinde hem de kulüp dışındaki gerikafalılar "olmaaaaaz","istemezük" mantığıyla devamlı taş koyuyorlar yolumuza.

Bu ülke Aziz Yıldırım gibilere layık...Demirören gibileri de futbolun başına getirerek ne kadar çağdışı olduğunu kanıtladı bir nevi...

haldun üstünel,ali dürüst gibileri olmalı yeni yönetimde.

Birilerinin istediğini yapmadığın taktirde bu ülkede bu muameleyi görüyorsun. 73 yaşında bir adam bu dakikadan sonra popülarite peşinden koşsa ne olur koşmasa ne olur?

Aziz Yıldırım denilen hain 16 yılda gördüğü 8 Galatasaray şampiyonluğuna vs. rağmen hala sonsuz destek görüyor.

Tabii biz elit takımız, lise kültürü var, Fransız kültürü var, iyi giden her şeye çomak sokmaya çalışan kongre, divan kurulu üyelerimiz var.

Ünal Aysal'ın yerine ondan daha iyi bir adamın gelme ihtimali yok ki gelecek adam da belli, Ali Dürüst gelecek.

Bu forumda dahi esi uzerinden vurmaya calisacak kadar alcalabilen adamlar gorduk.

Bu gunleri iyi takip edin, yillar sonra insanlara ulkeye 3 beden buyuk gelip kacirilan bir adami dogru aktarabilin.

Bu ulkede hic bir basari cezasiz kalmaz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Ben beni bileli Galatasaray'ın maddi sıkıntısı var buna Uefayı Süper kupayı aldığımız efsane periyot da dahil.Ünal Aysal bu sorunun çözümünün Galatasaray'ın sahip olduğu gayrimenkuller olduğunu görmüş ki gayet haklı.Bizim bu maddi sıkıntıdan çıkmamızın 2 yolu var ya basketbol voleybol gibi şubeleri kapatacağız,futbolda ciddi tasarrufa gideğiz ya da bu gayrimenkulleri değerlendireceğiz bunu görebilmek için üstün finans bilgisine falan sahip olmaya gerek yok.Buna karşı çıkanlar nasıl bi proje ortaya koyuyolar çok merak ediyorum.

Birilerinin istediğini yapmadığın taktirde bu ülkede bu muameleyi görüyorsun. 73 yaşında bir adam bu dakikadan sonra popülarite peşinden koşsa ne olur koşmasa ne olur?

Aziz Yıldırım denilen hain 16 yılda gördüğü 8 Galatasaray şampiyonluğuna vs. rağmen hala sonsuz destek görüyor.

Tabii biz elit takımız, lise kültürü var, Fransız kültürü var, iyi giden her şeye çomak sokmaya çalışan kongre, divan kurulu üyelerimiz var.

Ünal Aysal'ın yerine ondan daha iyi bir adamın gelme ihtimali yok ki gelecek adam da belli, Ali Dürüst gelecek.

Keşke Ali Dürüst gelse :red: Ali Dürüst'ün de yöneticilik vasıflarını beğeniyorum, Galatasaray'ın haklarını yedireceğini sanmıyorum ve ne şikecilere ne de rüşvetçilere biat edeceğini de tahmin etmiyorum. Ama ben daha kepaze isimlerin aday olarak çıkarılmaya çalışılacağını düşünüyorum. Ünal Aysal gibi bir Başkan'ı kaybetmekten korkuyorum lakin en büyük korkum yerine gelecek daha doğrusu atanmaya çalışılacak isim hatta bana Galatasaraylılığımı dahi askıya aldırabilecek bir isim ;(

Keşke Ali Dürüst gelse :red: Ali Dürüst'ün de yöneticilik vasıflarını beğeniyorum, Galatasaray'ın haklarını yedireceğini sanmıyorum ve ne şikecilere ne de rüşvetçilere biat edeceğini de tahmin etmiyorum. Ama ben daha kepaze isimlerin aday olarak çıkarılmaya çalışılacağını düşünüyorum. Ünal Aysal gibi bir Başkan'ı kaybetmekten korkuyorum lakin en büyük korkum yerine gelecek daha doğrusu atanmaya çalışılacak isim hatta bana Galatasaraylılığımı dahi askıya aldırabilecek bir isim ;(

Cesaret ederse Ali Dürüst gelecektir, tabii onda da pısırıklık var klasik olarak. Ben iyi bir yönetici olmasına rağmen başkanlık kalibresinde birisi olduğunu düşünmüyorum. Bugün Fikret Orman'ın eleştirildiği hususları Ali Dürüst ile de yaşarız. Hayri Kozak'ı yönetime alırsa mesela o yönetir başkan olmasa bile.

Varsayımlar bir yana Aysal giderse umarım Kozak yönetime girer, her şeye muhalefet oluyor eyvallah, gelsin kendisinin yapacaklarını da bir görelim.

Ben beni bileli Galatasaray'ın maddi sıkıntısı var buna Uefayı Süper kupayı aldığımız efsane periyot da dahil.Ünal Aysal bu sorunun çözümünün Galatasaray'ın sahip olduğu gayrimenkuller olduğunu görmüş ki gayet haklı.Bizim bu maddi sıkıntıdan çıkmamızın 2 yolu var ya basketbol voleybol gibi şubeleri kapatacağız,futbolda ciddi tasarrufa gideğiz ya da bu gayrimenkulleri değerlendireceğiz bunu görebilmek için üstün finans bilgisine falan sahip olmaya gerek yok.Buna karşı çıkanlar nasıl bi proje ortaya koyuyolar çok merak ediyorum.
Galatasaray'ın başkanları paralı olsa da,kulüp olarak biz hiçbir zaman "paralı başkan modeli"ni benimsemedik. Dışarıdan "paralı işadamı" desteğini Fenerbahçe kadar almadık. Faruk Süren'den sonra karizmatiklik ve parasal güç olarak başa gelen yegane adam Ünal Aysal olmasına rağmen, onun bile katkıları kulübün borçlarına kıyasla oldukça cüzi. Medyada yaratılan algı da bunun sonucu.

Aysal başkanlık seçiminde rakipleri kimdi ?
Adnan Öztürk !
Mehmet Helvacı !

Bu adamlar kim ? Ne gibi kariyerleri başarıları var ? İçinize siniyor mu bu adamları GS başkanı görmek ?
Bu adamlardan hangisi Avrupada iş bitirecek güce lobiye Saygıya sahip ?

Bu adamlar geldiğinde olucakları söylim .
Bol para harcayacaklar ve Ünal Aysal ın artırdıgı gibi gelirleri artıramayacaklar .
Sonuçda da çok daha beter durumlara düşeceğiz...

Ünal Aysal GS ın başına yakışan DÜnya Çapında karizma bir adam.
Ve GS ın gelirlerini inanılmaz ölçüde artırdı.
Adam gelmeden önce amatör branşlar kapatılsın diyorlardı
Bayan basket takımımız yanlış bilmiosam küme düşmüşdü galiba.
Basketbolda Fenerin şamar oğlanı olmuşduk.
Basket maçı oldumu hepimiz kaçıyorduk..

Futbolda kümeye cimbom muhabbetleri dönerken Şampiyonlar liginde 2 kez üst üste gruplardan çıkdık..Birinde çeyrek final oynadık..
Sneijder Drogba gördü bu takım ya Drogba !

Bu yüzden başkanın kesinlikle kalmasından yanayım.

Ama bir takım şeyleri değiştirmeli.

Ne mesela ?

Bizim başkanımız tam bir patron ekonomi adamı. Bu kulübe nasıl para kazandıracağını da nasıl borçlardan kurtulacağınıda çok iyi biliyor.
Ama son 2 yılda Türkiye olarak onuda kendimize benzettik ve işlerin içine çok daldı..

ilk geldiği gün verdiği röportajda dediği gibi "Ben futboldan anlamam" sözünü kabul etmeli ve Futbolun başına yönetici falan değil Gerçekten Futboldan oyuncudan anlayan birini getirmeli.
Ve futboldan elini ayagını çekmeli sadece ekonomiye odaklanmalı..

Çünkü güvendiği yöneticiler GS ı resmen kazıkladı. Menejerler ile bir olup yoldular ressmen.
Ben o yüzden diyorum ne oldugu belirsiz insanları GS da futbolun başına getirmemeli .
Çünkü bunu sadece kendi çıkarları iş ilişkileri için kullanıyorlar ceplerini dolduruyorlar..

Getirsin Futbolun başına gerçekten bu işden anlayan profesyonel birilerini.
O adam getirsin kendi scout ekibini.

ve herşeyi ona bıraksın adam desin bu bu bu adamlar başkanda transfer etsin.Bonservis işi ile ilgilensin bu adamın tavsiyeleri yönünde...

Bu işler bu yöneticilerle pek olmuyor.
GS da futboldan da futbolcudan da anlayan tek Yönetici Haldun üstünel !
Onu getiremiyorsa yurt dışından bir adam getirsin. Kesinlikle türk değil...

O zaman bu takım gerçekten şampiyonlar liginde her sene ilk 16 da olur...

Yapması gereken sadece bu başkanın. Yönetimmiş ne yönetimi ?
Ne yaptılar bu zamana kadar ceplerini doldurmakdan başka..

Yabancı bir profesyonel getiricem desin bakın yöneticiler nasıl karşı çıkar
neden mi ? Çünkü rantları gider. Çıkar sağlayamazlar..

GS maalesef çok büyük bir kurum oldugundan içerisinde barınan bu tarz kan emicilerden kurtulmadıkça birşeycikler olmaz...

Vallah sunu cok rahatlikca soyluyorum:

zaten son 1 senedir cesitli sebeplerden dolayi hevesim, heyecanim bu futbol a azaldi (Turkiye deki futbola). Normalde her macini izlerdim (Galatasaray'in), ama bu sezon 2 lig macini da izlemedim, sadece ozetlerini. CL macini izledim.

Eger bu taraftar, bu camia bu kulubu tekrar kaos a suruklerse, kimse Baskan a sahip cikmazsa, o da istifa ederse, sonra da kaos ortaminda sevinen Galatasaray lilar olursa, yemin ederim daha da ne macini izlerim ne de cikip Galatasaray i takip ederim. O sevgi icimde kalir ama bazi asklar gibi, gidip telefonuna da bakmazsin acaba SMS geldi mi diye, daha da disari bakmazsin acaba geliyormu diye, o sevgi kalir ama o istek, o heyecan, o bagimlilik bende biter.. Bu kadar net.

Takimin içine etmesinler.

Aysal baskan KALMALI

o yerine yönetim istifa etsin ve futboldan anlayan kisile gelsin ve bazi eski-GS futbolcular ki bir dahaki transfer dönemler bu kadar kötü geçmesin.

Tabii kendisi suçsuz degil

Cesaret ederse Ali Dürüst gelecektir, tabii onda da pısırıklık var klasik olarak. Ben iyi bir yönetici olmasına rağmen başkanlık kalibresinde birisi olduğunu düşünmüyorum. Bugün Fikret Orman'ın eleştirildiği hususları Ali Dürüst ile de yaşarız. Hayri Kozak'ı yönetime alırsa mesela o yönetir başkan olmasa bile.

Varsayımlar bir yana Aysal giderse umarım Kozak yönetime girer, her şeye muhalefet oluyor eyvallah, gelsin kendisinin yapacaklarını da bir görelim.

Kozak girmez o işlere :D Her zaman muhalif kanattadır o :asd22: Bu arada Hayri Kozak'ı severim aslında bir sempatim vardır. O da Arena açılışındaki yaşanan kepazeliklerden sonra televizyonlara çıkıp o yaşananların gerçek sorumlusu hükümete atar yapabilen ender Galatasaraylılardan biri olduğundan dolayıdır. Onun dışında bende yönetime girmesini isterim. Girsin bakalım o kadar konuşuyor yöneten kanadın da neler yapabilecek görmüş oluruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt