Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanlar hatalar yapsa da(Hajrovic olayı,Selçuk,Burak ve Eray ile yapılan sözleşmeler,yönetim değişikliği vs) Ünal Aysal ın istifa etmemesi gerekiyor.Başkan dört bir taraftan yıpratılmaya çalışılıyor.Tahminimce kendisi de bu düzenden,bu oyunlardan usanmış olmalı ki istifa etmeyi düşünüyor.Umarım başkan istifa etmez,ederse de yerine inşallah Polat tarzı adam gelmez.
Arkandayız Ünal Başkan.

Başkan bırakmaz görev süresinin sonuna kadar kalır. Riva ile ilgili düşünceleride umarım faaliyete geçer. Galatasaray'ın arazileri üzerinden kimse nemalanmadan doğrudan kulübe faydalı olmalı.

miadını doldurmuştu kongre tam isabet olmuş umarım bırakır.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Ünal Aysal'ın başkanlığı bırakması sadece şikeci şerefsizleri sevindirir.Galatasaray'ın bu olaydan daha güçlü çıkma şansı yok yerine gelecek adam da Adnan Polat gibi olur azizin sözünden çıkamaz.

Son düzenleme:
Ünal Başkanım hataların oluyor bunlardan en büyüğü de Selçuk ve Burak'ın kontratını şartları yükselterek yenilemendi ama genele baktığımızda başarılı bir başkansın. Aslında ekibini tekrardan kursan ve yetkin kişileri getirsen bu kadar yalnız kalmazsın. Kendi kendini zora düşürdün. Umarım bu hatadan dönersin.

ünal aysal gider mi gitmez mi bilemem... umarım gitmez... süresinin sonuna kadar da takımın başında olur...

ama giderse buralarda bayram edecek kitlenin fazlalığına hiç şaşırmadım... bizim düşük profilli taraftar kitlemize uygun başkan değildir zira...

bizimkilere uygun başkan aziz yıldırım veya yıldırım demirören gibi adamlardır... onun için çoğu adnan öztürk gelsede mahalle kavgasında iki söz de bizimki etse diye imrenir... bizim taraftarın adamları bunlardır... veya şov adamı abdürrahim albayrak... candan erçetin niye orda diye sorar ama kadının CVsine bakmaz bile... galatasaray camiasında daha önce neler yaptı bilmez... zaten ilgilendirmez de... onun olayı telegol veya derin futbola bağlanıp herkese haddini bildirecek mi bildirmeyecek mi... bunları severiz biz... herkes haldun üstünel'i ister ama nedeni sadece o dönem transferlerde onun adının geçmesidir... yoksa kimse tanımaz bile... aslında bu taraftar grubunun istediği yönetici profiline kendini yakıştıramadığı için çekip gitmiştir... ironinin dibi...

yada başkanlığı hiç bir zaman istememiş ali dürüst'ü ister çoğu (ben dahil)... her zaman başkan olmaktan kaçmış ikinci adamlığı seçmiştir... ünal aysal kendisinden sonraki başkan olarak onu görmesine rağmen o hep aman ben bulaşmayayım ben şöyle kıyıdan köşeden gideyim demiştir...

ünal aysal gibi adamlar türk futbolunda barınamaz... aslında nedenini hepiniz haykırıyorsunuz... türk futbolu büyük bir çirkefin içerisinde... klüp yöneticileri, futbolu yönetenler, kurumlar, basın, medya... herkes bu çirkefin bir parçası... kendi gibi olmayan birilerini barındırmak işlerine gelmez...

ama bizim mal taraftarımız mal mal bakar demez ki ulan niye son dönemde bu kadar üzerimize geliniyor???... niye ünal aysal karşısında böyle bir cephe oluştu???... rasim ozan denen andaval neden özellikle mehmet karlı, emir sarıgül, şükrü ergün isimlerini vererek galatasaray yönetimini hedef alıyor????... bu isimlerin siyasi tandansları üzerinden neden oyunlar oynanıyor????...

siz hala mal mal bakın bakarkörler...

sonsöz olarak ben ünal aysal olsam çeker giderim... niye uğraşayım?... zamanında kapısından yattık kurtar bizi diye adam canaydın'a yardım etti kulübü bataktan çıkardı demediğimizi bırakmadık... sonrasında yine bataktayken aman ünal gel kurtar bizi dedik adam yine geldi 3 sene içerisinde kulübün geldiği durum ortada ee tamam düzlüğe çıktık sen gidebilirsin diyoruz...

eeee ben olsam giderim valla ama şöyle gstv de canlı yayın yaparım "topunuzun sülalesini canınız cehenneme" der öyle giderim...

Eşi Fani hanım hakkındaki haberleri bülent tulunun basına söylediği konuşuluyor.

Ne Rivaymış konuşa konuşa bitiremediler yıllardır.Sanki kulübe ciddi bir gelir kaynağı sağlıyorda herkes o yüzden bu faaliyetlere karşı.Adam gelir kaynağı olsun diye projeler üretiyor bazılarıda kulübü batırdı,her şeyi satıp kaçacak gibi saçma salak yorumlar yapıyorlar.UEFA zaferinden sonra hangi başkan vizyonlu işler yaptıda bu kadar laf ediyorsunuz Ünal Aysal'a? 3 yıldan önce Avrupa'da adımızı kim anıyordu? Adam bunların hepsini sağladı yinede yaranamıyor.Fbjk birliği ağlıyor resmen Ünal Aysal geldiğinden beri bazılarıda nankörlük yapıyor.Hataları yok değil var her insanın hataları vardır ama Ünal Aysal'ın başarıları >> hataları

Sorunun çözümü olamıyorsanız, sorunun bir parçası olmayın diye bir laf vardır.Bazı taraflarlar sorun yaratmaya ortak oluyorlar.

Bazı arkadaşlar Ünal Başkan gitmeden kınaları hazırlasınlar, keza Ünal Başkan'ın gitmesi durumunda çok fazla kınaya ihtiyacımız olacak. Bu forum bana çok uzun süreden beri, ne kadar düşünme ve gözlem kabiliyeti yoksunu taraftar varsa Galatasaray taraftarı olmuş izlenimi veriyor.

Umarım yeni bir ekiple tekrar aday olup seçilir.

baskan gıderse polat gıbılerı gelır klup batar azız yalakası bırı gelır = akp gıderse eskısı gıbı hastanelerde kuyruk olur ekonomı batar kriz olur..

bırakın bu ayakları Allah aşkına..bu klup yalmanları beyazıtları sürenlerı gormus camıa aysal kendı kendıne kusup gıttı dıye ne batarız ne cıkarız...

muhalefet olacam diye bu içerdeki bazı ahmaklar başkanı yiyecekler ulan aysal gitsin kulup batacak haberleri yok ne koltuk sevdalıları var

Seçime gidip aday olur ve kadrosunu yenirlerse tamam lakin seçime gidip aday olmazsa ve biz bu adamı şike kardeşliği istedi diye bu şekilde kaybedersek eğer taraftara, kongre ve divan üyelerine etmediğim küfür etmediğim beddua kalmaz :mad: Bu forumdaki bazı tiplerde bundan nasibini alır...

baskan gıderse polat gıbılerı gelır klup batar azız yalakası bırı gelır = akp gıderse eskısı gıbı hastanelerde kuyruk olur ekonomı batar kriz olur..

bırakın bu ayakları Allah aşkına..bu klup yalmanları beyazıtları sürenlerı gormus camıa aysal kendı kendıne kusup gıttı dıye ne batarız ne cıkarız...
34 yasinda kuzenim var, Yalman dönemini zor hatirliyor. Sen gelmis Beyazit, Yalman dönemlerinden bahsediyorsun. Üstelik 26 yasindasin. :D

Saçma sapan bomboş bir yorum.

Ünal Aysal'dan önceki 10 yılda 3 tane başkan geldi hangisi ne yaptı bu kulüp için? Dualarla kazandığın bir 2006 şampiyonluğu var bunun yanında yine şans faktörünün de yardımıyla kazandığın 2008 şampiyonluğu. Galatasaray şu an hem kadro yapısı hem de amatör branşlar bakımından tarihinin en iyi noktasına gelmiştir, tamam daha iyi futbol kadroları vardı ama genel resim bunu gösteriyor. Onu geçtim bu noktaya 2 sene gibi bir sürede geldik, daha sonra ne zamanki yapılan yanlışlar doğruları gölgelemeye başladı, o zaman çatlak sesler iyice arttı.

Türkiye'de adam gibi başkanlık yapabilecek kişi sayılıdır, öyle biri gider biri gelir olayı da kesinlikle yok, Aysal'dan daha vizyonlu ki bana göre egosu daha düşük bir adam gelme ihtimali falan da yok.

Kısacası geçelim bu lafları.

Fenerbahce´de yillarca amatör branchlari domine ediyor, Aziz Yildirim sayesinde mi ? Mesele sadece Para... Paran varsa ve cöpe atmak istiyorsan (Amatör brancslari) her yerde basarili olursun. Aysal´in o branslari taraftar baskisindan dolayi kapatmadigi ortada, maddi anlamda kanser hücresi hepsi. 3 Tane baskan degisti ama onlarin döneminde Galatasaray´in bir TT-Arenasi yoktu... Ünal Aysal gidince Galatasaray´in gelirleri azalacak degil. Bundan sonra her yil artacak gelirlerimiz zaten.
Galatasaray kimseye muhtac degil, Aysal gider Muharrem gelir. Yada Aysal kalir, adam gibi bir yönetim kurar.

Son düzenleme:
anlamanı beklemıyorum zaten kasma o yuzden :)

Kasmama gerek yok, zaten senin gibi insanlari anlamam mümkün degil.Senin gibilerle ayni takimi desteklediğim icin kendimden utaniyorum.

Aysali Terimi gönderdiği icin istemiyorsun. Yalman, Beyazit gibi baskanlar varmis, Aysalin yeri doldurulurmus. Böyle bir mantik yürüten bir insanin beni anlamasini beklemem. O gün ülke sartlari, futbol yapisi hersey farkliydi. Bugün dünyada tüm büyük takimlar modern sirket yapisina sahip. Sen gelmis 80-90li yillardan bahsediyorsun. Eğer hala ayni fikirdeysen, söyle bana Beyazit döneminde GS yüzde kac büyüme yasamis? Nasil bir yönetim yapisi varmis, nasil bir pazarlama anlayasina sahipmis, anlat bana. Bekliyorum.

Son düzenleme:
Fenerbahce´de yillarca amatör branchlari domine ediyor, Aziz Yildirim sayesinde mi ? Mesele sadece Para... Paran varsa ve cöpe atmak istiyorsan (Amatör brancslari) her yerde basarili olursun. Aysal´in o branslari taraftar baskisindan dolayi kapatmadigi ortada, maddi anlamda kanser hücresi hepsi. 3 Tane baskan degisti ama onlarin döneminde Galatasaray´in bir TT-Arenasi yoktu... Ünal Aysal gidince Galatasaray´in gelirleri azalacak degil. Bundan sonra her yil artacak gelirlerimiz zaten.
Galatasaray kimseye muhtac degil, Aysal gider Muharrem gelir. Yada Aysal kalir, adam gibi bir yönetim kurar.

İyide Aysal döneminde TT Arenadan fazla gelir elde edilmedi ki, coğu geliri eski yönetim döneminde harcanmis. İsim hakki, loca, Vip koltuk hepsi harcanmis. Bu yüzden tezin bastan yanlis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt