Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupadaki başkanları örnek olarak alırsın ama onların yaptığını yapmaya çalışan ve bunun için yetki isteyen ünal aysal tukaka... son divan kurulunda ne için yetki istediğini biliyor musun?...

Ben Ünal Aysal gitsin mi dedim ? Istiyorsa gidebilir dedim, zincir ile baglayacak halimiz yok dedim, Galatasaray ona muhtac degil dedim...

Bu kulübün basina Alman bir baskan gelseydi bu tarftar onu sopa ile kovalardi emin olabilirsin. Transfer harcamalarini 50%, yillik ücretleri 35%, Amatör branchlardaki bütceyi 80% kistigi an, o adami asarlardi, ama bu politika 2 sene icinde Galatasaray´i düzlüye cikaracak politika... Daha da büyümek icin, bazen bir iki sene kücülmen gerekiyor. Iki sene icinde maddi anlamda bir düzene oturmus, rahat transfer yapabilen bir Galatasaray olurdu karsimizda.

0 borcu olan, geliri 500 Milyon avro olan Bayern Münih sadece 10 Milyon avro yatirim yapiyor basketbola, gerisi sadece sponsor... Cözüm yolu belli aslinda...

Son düzenleme:
Yeni stada konsa mi? VİP, Loca, İsim hakki hepsi 3-5 yilliğina harcanmis gelirlerin eski yönetim tarafindan. Bir stad en fazla geliri VİP,Loca ve isim hakkindan elde eder.

Rivayi begenmedim demedim. Yani diyorsun ki, Beyazit 60-70lerde Rivanin 50 yil sonra bu kadar degerleneceğini öngördü ve Rivayi aldi diyorsun. :D

Neyi anlamayacağim yahu. GSnin Beyazit, Yalman ve Süren gibi baskanlari oldu, Aysalinda yeri doldurulur demedin mi? Bende karsilastirma yapamzsin diyorum zaten.

bide bana sunu soylesene baskan goreve geldıgınde klubun halını bılıyordu bıraksın bu kdar kotu oldugunu bılmıyorum ayaklarını...gelırken bıraktıgımda klubun borcları 100m doların altında bırakacam dedı mı? dedı...hısselerı gerı alacam dedı mı? ddı...hıcbırını yapmadan bırakırsa sozlerını tutmamıs olur kbkmasın

her mesajinda daldan dala zipliyorsun aslanim. sen önce bi konuda sabit kalmayi ögren..hakli cikicagim diye on takla atiyorsun..ulan bu elestiriyi sadece ben yapsam bi düsünürdüm ama sen herkese kafanda kurdugun entrikalar dolu filmini vizyona sokmaya calisiyorsun..
★☆★

Sende devamli ithamlarda bulunmaktan baska birsey yapmiyorsun, ne diyelim yani ? Kafamizdakileri aktarmaya calisiyoruz, kafamizi kel kesip, amuda mi kalkalim millet begensin diye Gökhan Arkadas ?
Sen kolay mi diyorsun, bende kolay degil diyorum. Baskan cözümü bildigi halde, tepkiden dolayi hayata gecirmiyor diyorum. Daha ne diyeyim.

bı stadın tek gelırı ısım hakkı degıldır...1 sene once locaları ve 2 sene oncede vıpler satısa cıktı ustune 60 tane ek loca yapıldı aysal zamanında onu da hatırlatmak ısterım...44 bın tane kombıne sattık her sene bunların hepsı fazladan gelır..sampıyon olan cl de basarı saglayan takım tabıkı buyuyecek normal bısey...ustune 300m tl cıvarında sermaye artısı ve hısse satısı var bunu da unutmayalım..

Bir stad en fazla parayi loca, Vip ve isim hakkindan elde eder. Yukarida söylediğim mali tabloda, sanirim 260 milyon tlydi, sermaye ve hisse satisindan gelen para,onu da yapmasaydi? GSnin Aysal geldiğinde senelik maaliyeti 100 milyon dolardan fazlaydi. Sirf faiz ve kur farkina 80 milyon dolardan fazla para ödenmis. O söylediğin paralar bunlari bile karsilamiyor.

bide bana sunu soylesene baskan goreve geldıgınde klubun halını bılıyordu bıraksın bu kdar kotu oldugunu bılmıyorum ayaklarını...gelırken bıraktıgımda klubun borcları 100m doların altında bırakacam dedı mı? dedı...hısselerı gerı alacam dedı mı? ddı...hıcbırını yapmadan bırakırsa sozlerını tutmamıs olur kbkmasın

Biliyordu ama bu kadar kötü olduğunu bilmediğini daha sonra itiraf etmisti. Kim biliyordu? Sen biliyor muydun? Hayir.

Hayri Kozak denen herif kim ya? 'Aysali basarisiz buluyorum, FT gidince sampiyonluklar durdu' gibi biseyler demis.

Ben Ünal Aysal gitsin mi dedim ? Istiyorsa gidebilir dedim, zincir ile baglayacak halimiz yok dedim, Galatasaray ona muhtac degil dedim...

Bu kulübün basina Alman bir baskan gelseydi bu tarftar onu sopa ile kovalardi emin olabilirsin. Transfer harcamalarini 50%, yillik ücretleri 35%, Amatör branchlardaki bütceyi 80% kistigi an, o adami asarlardi, ama bu politika 2 sene icinde Galatasaray´i düzlüye cikaracak politika... Daha da büyümek icin, bazen bir iki sene kücülmen gerekiyor. Iki sene icinde maddi anlamda bir düzene oturmus, rahat transfer yapabilen bir Galatasaray olurdu karsimizda.

0 borcu olan, geliri 500 Milyon avro olan Bayern Münih sadece 10 Milyon avro yatirim yapiyor basketbola, gerisi sadece sponsor... Cözüm yolu belli aslinda...

cevabı sen söyledin zaten... hem de bold olarak... sorunumuz bu işte...

cevabı sen söyledin zaten... hem de bold olarak... sorunumuz bu işte...

Tamamda taraftar kovalamiyor ki Ünal Aysal´i, hele hele sosyal medyada büyük cogunluk arkasinda. Tribünlerin bir "Yönetim Istifa" programi da yok, bir an Canaydin döneminde bunlar eksik olmazdi... Sportif basari söndügü an olur zaten bunlar, gecen sene Kasimpasa maglubiyeti gibi... Ama bunlar istisna...

Bir cok hata yapti 2012/2013 sezonundan sonra, ve onlarin hata oldugunu yaptiklari ile kendisi teyit etti zaten. Bukadar sinirlenmesine ben anlamam veremedim... Ve sadece Ünal Aysal degil, dogrular ve yanlislarda bütün yönetim sorumludur... Ama yönetim okadar pasif ki, sorumlu tutacak bir ikinci sahisi da göremiyorum.

Benim dedigim olacak diye eski yönetimi yikti, simdi bir sene sonra yeniden secim karari aldi. Benim aslinda söylememe bile gerek yok, kendisi zaten yaptigi hatalari telafi etme pesinde.

Son düzenleme:
Bx0seJ_IQAAFwxY.jpg:large

:asd22:

Ünal Başkan'ın yaşadığı zorlukları çok güzel özetleyen bir çizelge olmuş :asd22: Bu adam seçime gider yönetimini yenilerse sıkıntı yok lakin seçime gider ve aday olmazsa bittiğimizin resmi olur. Çünkü kulüpte böyle bir vizyona sahip 2. bir adam daha yok malesef :red: Burada istifa istifa diye bağıran zavallılarda kına yakarlar :H

73 yasında adam herseyden feragat etmis,esinden cocugundan sirketlerinden kendinden gecmis,galatasarayı savunmak icin alayına isyan etmis

federasyon(tff,tbf v.s),hükümet,spk,fener falan

bunlarla ugrastıgı yetmiyor bi de icimizdeki dinazorlar cıktı basımıza

baskanı kacırırlarsa ömür billah emegi gecenleri affetmem,her gün sabah aksam söverim

bu adamın degerini bilin

salak salak sallamayın

bi de icimizdeki salaklar var,bu forumda da var

botokslu felan diyolar,görürsem küfürü basacagım

ban felan umrumda degil

bu adamı üzmeyin lan

Aysal kaçıcak dedim dedim inanmadınız bakın noldu şimdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt