Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aday olursa seçilir zaten asıl önemli olan aday olup olmayacağı.Adam baya yıprandı şu 3 senede

tüm hataların kabul edilir ama Selçuk ve Burak'la tonca para karşılığında 5 koca yıl sözleşme uzatman asla kabul edilmez,affdilmez

Hataları elbette vardır ama şu an kesinlikle başkana sahip çıkma, arkasında durma zamanıdır! Hele tüpçüye kankalık yapan Terim'in yandaşları sussun artık!

hayırlısı olsun. doğru olanı yaptı. güçlü bir yönetim kadrosu kurup seçimlere güçlü bi şekilde gireceğine inanıyorum.

İlk önce iyi giden yönetimi değiştirmesi sonra terim olayı futbolcularla yenilenen anormal sözleşmeler en büyük hataları ama güçlü bir yönetimle girecekse ben devam etmesinden yanayım

ilk iki senede ne kadar başarılı isen son iki senede o kadar berbattın..alman -hollandalı hoca dedin gittin gene italyan buldun..yabancı sınırında atıp tuttun ama bi halt yiyemedin. geçen senenin iki berbat adamı selçuk ve burağa bide zam yaptın...takımı batırmadın git...

ünal aysalın en büyük hatası burak ve selçuğun sözleşmelerini 5 yıl uzatmak diğer büyük hatası ise devre arasında hırsızların oyununa gelmesi

Umarim söyledigi gibi iyi bir aday çikarda tekrar aday olmaz. Sermaye artirimi felan bitti o isler. artik Aysal'in bu kulübe zarardan baska bir sey veremeyecegi ortada. Genede havadan gelen parayla iki sampiyonluk getirdigi için tskr eder, kendisine uzun ömür dileriz.

şimdik anliyormusunuz?

Son 2 transfer dönemi resmen facia di, kaliteli oyuncu almak yerine dandik kazik oyunculari alarak takim kurmayi çalişti Aysal ile yönetim.

Sonra taraftarin en çok eleştirdigi oyuncular Selçuk ve Burak'in maaşlarini yükseltti,

2 aydir dogru dürüst hazirlik maçina çikmamiş, tatilden yeni gelmiş bir kadromuz oldu

ve son transfer döneminde, son günde Napoli'nin yedek oyuncularini zorla satin alabildik onca oyuncu bizi reddettikten sonra.

Artik Aysal başkan ve yönetim sorumlu oldugunu söylemeleri gerekiyor.

Çare? Yeni yönetim ve Galatasaray'a yatirim yapmak isteyen, futboldan en az biraz anlayan bir başkan/yönetici.

Artik yeter be.

Kaçıp giderse 1 ay sonra umurunda bile olmayacak Galatasaray. Biz ne halt edeceğiz peki?

takımı düzlüğe çıkarıp öyle git başkan kendine yakışanı yap ilk senende olduğu gibi, futboldan anlayan adamları al yanına gerisi gelir !

Umarım aday olmaz, son 1 senede yaptığı her şey yanlış.

kara biraderlerin sözleşme fesih bedellerini unit groupa fatura etmeden bir yere gidemezsin sayın aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt