Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyon olmamak için gerekli tüm adımları ve paraları harcayan başkan

kongre üyeliği dahil gs ile olan tüm bağlarını bırak belçikaya marş marş

başkan başarılı bir takım nasıl bozulurun en açık örneği
kimse 2 sene şampiyon oldu demesin o şampiyonluklar TERİM-DÜRÜST-ALBAYRAK'ın şampiyonluğuydu

15-20 sene sonra güçlü bir yönetim kurmuştu bok etti bıraktı

Evet şak şakcılar sevgili beyefendi başkanınıza şimdi küfür edebilirsiniz.Çekinmeyin :asd22:

Anglosakson dedin İtalyadan getirdin. Iyi halt ettin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kimse 2 sene şampiyon oldu demesin o şampiyonluklar TERİM-DÜRÜST-ALBAYRAK'ın şampiyonluğuydu

Terim düşmanları gelir şimdi ama boşver

Aysal Terimi kovduktan den beri takimi geri düzene sokamadi

şimdik hakli haksiz olup olmadigini tartişmiyorum ve tartişmak da istemiyorum ama adam plan ve vizyon olmadan kovulmuş Italyan TDleri seçerek, ve dandik transferler yaparak bizi bu hale düşürdü. Biliyorum, itiraf etmek çok zor bazi anti-FTciler için ama Terim Hoca iken takimda en azindan belirli bir oyun görüşü vardi, oyuncular ne yaptigini biliyorlardi ve bizim çok eleştirdigimiz Selçuk ve Burak bile zaman zaman kötü oynamiyordular.

Bielsa da takimsizdi mesela, o gelseydi bu takim tatilden yeni gelmiş ve motivesiz yerine dinamik ve güçlü takim olabilirdi. Aysal onu kendi parasiyla ikna edebilseydi şimdik onu zor eleştirebilirdik fakat yapamadi. Son 2 transfer dönemler facia geçti ve transferlerin çogu iyi oldugunu söylemeyiz. Galatasaray gibi şAMPIYONLUK için yarişan takima Yasin, Olcan (kararsizim), Napoli'nin yedek oyunculari getirmekle takimdaki yetenek fakiri büyüttü. Önceki transfer dönem ise daha büyük bir faciaydi.

Son düzenleme:
Baba terimciler artık pısırık pısırık durmasın lütfen aysal tayfası bu takıma yeterince zarar verdi halada vermekte geldimiz nokta şuan 3 yıl öncesi pandev cemal transferleri bana culio stancu yu aldımız dönemi hatırlatıyor

Yine başladılar Terim diye sayıklamaya

tapatalk

Bence ikisinin hakkini yememek lazim.

Fakat gurur mesele yapip Terimi göndermek aptallik di

Sonra Mancini ve Prandelli denilen elemanlari getirip takimin iyice içine etti

fatih_terimin_yuzu_guluyor13533033840_h953629.jpg

Saffet Ulusoy@saffetulusoy 7 sn.
Sorun geçen sene devre arasindan bu yana yapilan yanlis transfer politikasidir.. Futbolu futboldan anlayan insanlar yönetmeli..

bu takımın bu hale gelmesinin sebebi iş bilmez yönetimdir
arada komisyonları yiyen köşe oldu orası ayrı

En büyük şansı bundan önceki başkanların Canaydın ve Polat olması. Zaten Aysal eleştirilince verilen cevap hep bu iki başkanın dönemleri oluyor.

Şunu söylemek lazım genel eleştiriler Terim üzerine ama ben o durumda kendisini doğru buluyorum. Hatta Demirören'in ayağına gittiği gün göndermeliydi, oradan vurmak doğru değil. Bunların haricinde gerek sportif, gerek mali konularda kendisi ve kurduğu yönetim kurulu gayet başarısız bana göre, umuyorum seçimde herkesin hem fikir olacağı yeni bir adayla yeni bir sayfa açarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt