Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi olunca iyisin, kötü olunca söverler, hayat ve skor taraftarlığı, senin hatan var mı ? evet var !

963600.png

Son hizmetin prandelliyi kovmak olsun. Seçimi ve yeni yönetimi bekleme, her geçen gün bizi 4. yıldızdan kilometrelerce uzaklaştırıyor.

Kime güvendiysek kaçtı gitti.Arda, Terim ve şimdi de Aysal. Şu kaçaklardan hiçbiri bir daha kulübe sokulmasın.

bir sürpriz yap da aday ol
göreve geldiğinden beri en büyük yanlışın İtalyan ekolüne kafayı takman ama olsun sen yine de kal

Prandelli'yi kov, aday ol, ne pahasina olursa olsun luce'yi getir...

Efsane baskan olarak anil!!!

bu isi temizlemek sana duser!!!

sene sonu protestoları gormeden kacıo akıllı adam daha oncede soyledım...unıversıte okutacak hoca gelecekmıs peh!

Terimden beri dogru dürüst hamle yapamayan, sezon öncesini tatil gibi geçiren baskan artik gitmeli bence.

Prandelli'yi kov, aday ol, ne pahasina olursa olsun luce'yi getir...

Efsane baskan olarak anil!!!

bu isi temizlemek sana duser!!!
Hocam sen yanlış hatırlamıyorsam Prandelli'yi korkak, defansif oynattığı için eleştiriyordun di mi? Yani diğer yönleri de vardır da en çok bu neden kullanılıyor zaten forumun genelinde.

Peki Luce geldi diyelim atak mı oynayacağız? Ben sana söyleyeyim Luce gelirse nasıl Bruma'yı tercih etmez nasıl Sneijder'i oyundan alıp Hamit'i koyuyor vs vs millet bir yığın yine söylenecek.

Tepki çekeceğimi biliyorum ama ofansif oyun oynayacaksak benim 1.tercihim Hamza 2.tercihim Hagi olur.

tamam gitmeli de kim gelecek Alp Yalman mı? güldürmeyin Allah aşkına yarın bu adam veya başka biri adaylık başvurusu yapmazsa boku yedik

Onu bilemem, ama Aysaldan daha iyi baskan bulmak o kadar zor olacagini zannetmiyorum.

Degişiklik gelmesi lazim bu kulübe - başka çare yok

Belki 2000deki takimdan bazilari grup hali takimi yönetse, takim düzebilir.

En azindan o istedigimiz Galatasaray Ruhu geri getirmiş oluruz.

tamam gitmeli de kim gelecek Alp Yalman mı? güldürmeyin Allah aşkına yarın bu adam veya başka biri adaylık başvurusu yapmazsa boku yedik

napak takımı yalnız bırakıosa kacıosa kendı bılecegı ıs.sımdı kalkıp dıvan kurulu sole bole deme gozunu sevıyım..alp yalman en azından tasın altına elını koydu o da aday olmasaydı napacaktı asıl unal aysal...

2010'un Galatasaray'ına dönüyoruz. Sayesinde.

Başarılar onun değil. Geçin onu.
Başarılar başkanıyla yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusuyla herkesindi.

Başarısızlık tamamiyle kendisinin.

Futbolu bilmeyen adam.

Başarı onun değilde başarısızlık nasıl onun lan? :asd: milletin kayışları iyice yandı.. :asd:

Mancini ile anlaşması gerekiyordu başkanın. Yeni bir maceraya atılmanın anlamı yoktu. Herşeye yeniden başlamış olduk sayesinde.

Bana bak gevşek kardeşim Hüseyin,

Bu adam başarıyı sadece kendine mal etti,
tek başına bu işi başarabileceğini sandı,*
Yönetimde iş bilen, takımı koruyan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin başarıdaki emeğini yok saydı, son 2 yılı surklase ederek gerçiren takımın hocasını ve teknik ekibini korumadı. ve zemini bulduğunda kovdu.
hatta gücünü kullanarak neredeyse bu adamları*galatasaray düşmanı gibi gösterdi.

medyada beni görmeyeceksiniz dedi, işim olmaz dedi en medyatik*galatasaray başkanı oldu.
futboldan anlamam dedi, transferleri Bülent Tulun'la beraber kendisi yaptı.
Hocanın işine karışmam dedi,
Sneijder-Fatih Terim anlaşmazlığına zemin hazırladı.

Kurumsallık dedi, melo-riera kavgasında Fatih Terim olmazsa takımı dünyaya rezil ederdi.
Kurumsallık dedi, gitti maç primlerini takımın futbolcusuyla ayarladı.

Bülent Tulun gibi bir adamı sağ kolu yaptı, vizyondan bahsetti.
Farih Terim'in egosundan şikayet etti, medyada bunu kullandı, kendisi hocasına hakaret etti.

Hocası istemediği halde, sağ kolunu floryada gorevlendirdi.

İstikrardan bahsetti, 5.haftada hoca kovup, yeni proje diye milyonları döküp getirdiği hocayı 7 ayda bırakıp gitmeye mecbur etti.
İstikrardan bahsetti, kulüp kongreden kongreye dolanıyor.

Ekol deyip durdu, en büyül ekolü ekolsüzlük oldu.

Ulan daha ne kadar sayayım.

Bana bak gevşek kardeşim Hüseyin,

Bu adam başarıyı sadece kendine mal etti,
tek başına bu işi başarabileceğini sandı,*
Yönetimde iş bilen, takımı koruyan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin başarıdaki emeğini yok saydı, son 2 yılı surklase ederek gerçiren takımın hocasını ve teknik ekibini korumadı. ve zemini bulduğunda kovdu.
hatta gücünü kullanarak neredeyse bu adamları*galatasaray düşmanı gibi gösterdi.

medyada beni görmeyeceksiniz dedi, işim olmaz dedi en medyatik*galatasaray başkanı oldu.
futboldan anlamam dedi, transferleri Bülent Tulun'la beraber kendisi yaptı.
Hocanın işine karışmam dedi,
Sneijder-Fatih Terim anlaşmazlığına zemin hazırladı.

Kurumsallık dedi, melo-riera kavgasında Fatih Terim olmazsa takımı dünyaya rezil ederdi.
Kurumsallık dedi, gitti maç primlerini takımın futbolcusuyla ayarladı.

Bülent Tulun gibi bir adamı sağ kolu yaptı, vizyondan bahsetti.
Farih Terim'in egosundan şikayet etti, medyada bunu kullandı, kendisi hocasına hakaret etti.

Hocası istemediği halde, sağ kolunu floryada gorevlendirdi.

İstikrardan bahsetti, 5.haftada hoca kovup, yeni proje diye milyonları döküp getirdiği hocayı 7 ayda bırakıp gitmeye mecbur etti.
İstikrardan bahsetti, kulüp kongreden kongreye dolanıyor.

Ekol deyip durdu, en büyül ekolü ekolsüzlük oldu.

Ulan daha ne kadar sayayım.

Bana bak spastik kardeşim gürkan, ilkönce uslubu düzelt sonra da ahanda böyleydi şöyle oldu, fatih hoca öyleydi böyle oldu, başkan falandı filan oldu diyerek hiçbir şey bilmeden kendi hayal dünyanda yaşadıklarını yazma. Herkes zaten neyin ne olduğunu biliyor. İlk yönetim kurulu görevdeyken sürekli bilgi sızıp, içeride kavgalar basına servis ediliyordu. Fatih hoca dediğimiz adam da 2 yıllık sözleşme teklif edildiğinde, basının karşısına çıkıp " ben başkarı rahat edecek diye 2 yıllık sözleşme imzalamam" diyerek elinin tersiyle sözleşmeyi itip yine başkana kendince laf sokmuştur. Halbu ki o birileri taraftar oluyordu. Sınayder konusuna gelecek olursak şuan taptığınız adamı alması kötü bir şey olmasa gerek. Zamanında hagi de bu şekilde getirilmişti ve yaşattığı başarılar ortada. Neyse daha fazla uzatmanın bir anlamı yok düdük kardeşim. Büyük ihtimal okuyunca rahatsız olacaksın üslubumdan ki bu çok normal, aynı senin gevşek yazmandan ben nasıl rahatsız olduysam sen de olmuşsundur. Eğer olurda kusura bakma kardeşim bir sinirle yazdım editliyorum dersen, ben de özür diler yazıma editi basarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt