Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Yıldırım ve fenerbahçe ile o kadar dalga geçtik , Emre-Volkan-Kuyt Aziz'in manevi oğulları diye , Allah belamızı verdi...

Bizim de Leşcuk-Rezil imiz var... :( :( :(

İyi ki gidiyor,beni bile bıktırdı yaptıkları sağ olsun...42 tane sözleşmeli oyuncumuz var,herhalde Başkan kalmaya devam etseydi bu 55i bulurdu...

Sen nasıl Leşcuk'u kesmek isteyen Mancini'ye mani olduğun yetmezmiş gibi adama nazire yaparcasına sözleşme uzatırsın , üstelik skandal şartlarla...Burası senin şirketin değil yahu , bu ne cüret ? Hala zoruma gidiyor 2 kankaya verilen 5 yıllık kontrat...

Avrupa liglerinin en kötü forveti sayesinde senede 4 milyon euroya yakın para alıyor...Yazıklar olsun , maalesef kendisi hiç iyi hatırlanmayacak...Bu kadar sözleşmeli futbolcu ve skandal kontratlar yüzünden muhtemelen önümüzdeki birkaç seneyi heba edeceğiz...

Para yok ama yeteneksizlere 34 yasina kadar 4 milyon euro var degilmi baskan?

Azize bile senin yaninda futbol profesörü kalir. Nasil soktun bize o iki kankayla Italyani. Helal olsun valla. Azize demiski "bizde tutunamayan adamlara Aysal tonla para verdi". Epey bir dalga konusu olacaksin önümüzdeki zamanda.

chestnut.jpg

gecen sene yonetımi degıştırme kararı aldıgında teknık kadroyu kovma kararı aldıgında bız bu adamın bırakıp kaçacagını söylemıştık.o kebapçı albayrak taklacı hakaretın bını bın paraydı.dedıgımız çıktı dıye ovunmuyorum ama ben 4.haftada bırakıp kaçan 1 GS baskanı hatırlamıyorum.tek guvendıgım nokta aysalın mali yönden guçlu bır klup bırakacagıydı ne yazık ki alakası olmadını batakta bır GS bırakıp kaçtıgını göruyoruz.bızı kurumsallık yalanı ıle kandırması saçpa sapan beyanatlar hepsınden kurtuluyoruz inşallah.zaten takımda ki vurdum duymazlıga bakılırsa özellikle bu sezon yönetımsız amaçsız hedefsız rugar nereye eserse o yöne gıden 1 klup var.şahsen mayısta aday olmasını ve rezıl olup tekrar anderlechtın oralara dönmesını çok isterim.

Ayrılışı böyle olmamalıydı. Yolu açık olsun.

Unutulmaz efsane başkan!

Bütün başarı ve hizmetlerin için teşekkürler başkan

borc 700 mılyon fılan degıl 20 gun oncekı kap acıklamasına gore 818mılyon tl ve her gecen gun artıyordur..sneıjderın parasının yatmaması basketbolda kı oyuncuların 7sının klube ıhtar cekmesı akıl alacak seyler degıl...bıze soz vermıstı baskan 100m doların altında bırakacam demıstı ve sattıgı tum hısselerı gerı alacaktı..verdıgı sozlerı tutmadan kacıp gıdıyor.

Ben asıl o satılan hisselerin parasıyla ne yapıldıgını merak ediyorum

Baskan yaşattıklarını unutmak mümkün değil. Rezil bir takımı alıp müthiş noktalara getirdin. Hatalarınla, başarınla efsane baskanlar arasına yazdırdın ismini. Güzel başladı, iyi bir şekilde son buldu.
Hayatında başarılar baskan.

Seni Burak,Selçuk ve Prandelli kaziklariyla hatirlayacagim baskan. Yolun açik olsun.

Son 1.5 yıldır yaptıklarını beğenmesem de yaşattığı güzel 2 yıl için teşekkür ederim yolu açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt