Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa ettiğinde üzülmüştüm ama sonra mali konularda açıklama yapılınca "İyi ki de defolup gitti" dedim...

Ya abi 9 ayda 100 milyon TL zarar ne demek ?

636 çalışana ayda ödenen 5 milyon TL ?

43 sözleşmeli futbolcu ?

En az 25 oyuncu gönderilmeli...En az...

Demek siyasi baski altinda takimi çöplügü çevirmis. Ah canim baskanim benim. Kestane baskanim.

Dünyanın en büyük sindirim sistemi boşaltımını yapıp gitti

Demek siyasi baski altinda takimi çöplügü çevirmis. Ah canim baskanim benim. Kestane baskanim.

Öyle deme Fahri, o siyaski baski sayesinde masum baskanimiz Selçuk ve Burakin sözlesmerini yeniledi, yoksa onlari satacakti tabi

Falcao 55m euroysa, Burak en az 40m euro diyen entelektüel adamdan bahsediyoruz, o bu islere asla girmez.

Son düzenleme:
Gittiğinde yediler başkanı falan demiştim.Kaçtı diyenlere kızmıştım ama haklılarmış.Sen de o italyan da önce sevdirdiniz gidince foyanız çıktı.

bakıyorum buraya yazan bazı arkadaşlar kuşlara rahmet okutur, insanda biraz vefa olur. zaten çoğunun da kuş olduğu gerçeği su götürmez. ha gsli olup da aynı fikirleri paylaşanlar varsa, bir büyüğümüzün de dediği gibi : Sürekli başarı isteyen Bayern Münih'i desteklesin

Şimdi tekrar dinliyorum da göz göre göre yalan söylüyor..

Forma reklamları kendi döneminde bitti yeni sözleşmeyi kendi imzaladı
Localar, Kombineler yine kendi döneminde bitti ve yeniden kiralanıp, satıldı..

O konusma da sadece kendi yüzünü kurtarmak için geldi, konustuktan sonra hemen kaçti gitti.

terimle beraber en büyük egosu olan (eski) G.Saraylidir, yalniz Terim kadar belli etmiyor, sinsi bir sekilde yalan söyleyip biraz da dramatik konusarak isi götürmeye çalisiyor sayin Ünal Aysal bey.

Arkadaslar, gelirimiz 2013 ve 2014 seneki gibi ayni mi yoksa yine 3 sene oncekine mi döndük?

Derin Galatasaray ve İnan Kıraç olduğu sürece Galatasaray kendi yağında kavrulan bir kulüp olmaya devam eder.. 2000 yılında bizi batıran marka olmamızı engelleyen derin yapı 2014 yılında da devreye girdi.. Ha Ünal Aysal'ında, Faruk Süren'in de yaptığı hatalarla çanak tutması oldu... Özellikle Aysal Ocak 2014'te kendi kurduğu yapıya dinamit koydu, bazı isimlere güvenip sözünü dinleyerek İnan Kıraç'ın ekmeğine yağ sürdü. Faruk Süren, Aysal kadar hata yapmamasına rağmen hep kulübü batıran adam olarak gösterildi..

Bu söyleşiyi okuyunca insan bugünleri görecektir 14-15 yıl öncesinden..

Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren Balçiçek İlter'e konuştu - En Son Futbol Haberleri - HTSpor.com

Şükranlarimi sunuyorum, o muazzam Veysel Sari, Tarik Çamdal ve Pandev transferleri bizi harbiden dünyanin en iyi 16.nci Kulüp yapti.

Yani, Arsenal ve diger rakiplerimizin toplam 18 gol TFF sayesinde atti, TFF olmasaydi 1 gol bile atamazlardi degil mi

Sinan Bolat'ın sözleşmesinde "ilk yarıda en az 5 maç oynar" maddesi varmış...

Daha ne rezillikler göreceğiz galiba...Bravo tebrikler Başkan...

Sinan'ın sözleşmesinde bile böyle bir şey varsa Burak-Selçuk'un sözleşmelerinde ne vardır acaba ?Ben arazi devri falan bekliyorum artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt