Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Bolat'ın sözleşmesinde "ilk yarıda en az 5 maç oynar" maddesi varmış...

Daha ne rezillikler göreceğiz galiba...Bravo tebrikler Başkan...

Sinan'ın sözleşmesinde bile böyle bir şey varsa Burak-Selçuk'un sözleşmelerinde ne vardır acaba ?Ben arazi devri falan bekliyorum artık...

Sinan Bolat kiralik.

Porto da oyuncusunu kiralarken gayet guzel bir madde koydurmus.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tarik
Veysel
Hamit
Selçuk ve Burakin yeni sözlesmeleri
Pandev
Yasin
Cemal
Yekta

gibilere kaç para ödedik acaba

Mayista gelip yarim biraktigi isi tamamlasin. Çöp transferlerini özledim baskanimin.

valla komısyoncular saglam para kaldırdı...yazık bızde katkı katkıdır dıyoruz 100 lıraya forma almaya fılan calısıyoruz.

Hayatında Ali Sami Yen'e gelmemiş İnan Kıraç'ın emriyle hayatında stada gelmemiş Ünal Aysal'ı başkan yaparsak o da bir gün böyle kaçar gider

11:07 - 10 Ara 2014

Tespit basit olsa da çok manidar.

apo gibi adamlara kaldık ya adam hala amrabat diyor. Aziz ve tüpçüye yaptığın kapakları özledim.

Aysala kalsa Kürt sorunu'da TFF'in suçu.

Insan bu kadar sorumluluktan kaçmaz be

Bi de Mayis da aday olacakmis :D Onca kazik transferler ve yanlis hoca tercihler sonra bu adami G.Saray baskan yapmak cidden delilik olur.

Eleştirdiğim noktaları olsa da şampiyonluk gördük sayende.Ama şimdi söylediklerini yutma şu basket takımlarımıza sponsor ol lütfen.

Son düzenleme:
Ünal Aysal'dan sonra tam bir derbi canavarı olduk çıktık.Eskiden Fener'i 2-3 senede bir 1-0,2-1 falan anca yeniyorduk.Evimizdeki üstünlüğümüzü de kaybetmiştik,içerde dışarda yeniyordu adamlar.Şimdi evimizdeki üstünlüğümüzü geri aldık,finalleri tarafsız maçları da yeniyoruz,alıştık artık sıradan gelmeye başladı.Kadıköy ayrı bir olay istisna o.Bjk'yi içerde zaten yeniyorduk ama dışarda yenemiyorduk,onları da içerde dışarda yeniyoruz artık.

Buralarda bir yerde yav he he gif'i olacaktı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ünal Aysal'dan sonra tam bir derbi canavarı olduk çıktık.Eskiden Fener'i 2-3 senede bir 1-0,2-1 falan anca yeniyorduk.Evimizdeki üstünlüğümüzü de kaybetmiştik,içerde dışarda yeniyordu adamlar.Şimdi evimizdeki üstünlüğümüzü geri aldık,finalleri tarafsız maçları da yeniyoruz,alıştık artık sıradan gelmeye başladı.Kadıköy ayrı bir olay istisna o.Bjk'yi içerde zaten yeniyorduk ama dışarda yenemiyorduk,onları da içerde dışarda yeniyoruz artık.

senin o dediğin aysalın başarısı değil polatla canaydının başarısızlığıdır
galatasaray canaydından önce en son kadıköyde yendi feneri

Umarim gelir Sabri'nin,Hamit'in sozlesmeleri bitecek 2020 yilina kadar uzatmak lazim. Eraya bi yuzde 50 zam daha yapmak lazim yazik cocuga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt