Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelsin de başımıza Spaletti'yi getirsin.Çocuk oyuncağı mı bu?

:Drenkdashhhh imparator konusuna gel acil

Yahu yemisim Terim'i Aysal fancilarini delirtmek icin kullandigim biriydi sadece ha severmiyim severim ama salla gitsin.
Simdi yabanci sinirinin kalkmasiyla futbol konusma vakti geldi.
5 dk oncesine kadar hic sikintim yoktu ama sinirin kalkmasiyla Burak,Selcuk gibi sozlesmeleri 2019 yilina kadar uzatilan topculardan nasil kurtulacaz? Hamit gibi Umut gibi an itibari ile yillik ucretleri 100 bin dolar etmeyecek adamlar tazminatsiz gidecekler mi ? Tarik var Veysel var Yasin var. Simdi sikintili surec basliyor. Hayirlisiyla bi atlatalim yemisim Aysali yemisim Terimi.

hemen gerı gelsın de bıraz daha batırsın klubu...su 6 7 ayda borcları odemeyecegını anlayıp kacmayla mayısta gerı donmeyle olmaz bu ısler...klubun kapısından ıcerı kımse sokmaz bunu bıdaha

he he gel zaten kimsenin parasını ödeyemiyoruz sayesinde
iyice batırsın amatöre kadar düşelim

dingil dingil konuşan arkadaşlara şahit oluyorum. Ünal Aysalın nasıl geldiğini, nasıl bir ortam bulduğunu hesaba kat-A-mayan arkadaşlar. zira kendilerinden daha iyi galatasaraylılar tanıyorum, yurt dışında doğmuş, buraya gurbete gelmiş , galatasaraylı olmuş kıymetbilir adamlar. herkes bir mahale takımı kurup oynatmayı denesin, dünyada galatasaray gibi kulüpleri, aysal gibi başkanları olmayan memelketler, olanlardan kat kat fazla

uzak dursun...
drogba, sneijder, muslera ok...
hayjrovicler, burdissolar, ontiverolarida unutmadik.
melonun yerine wellingtonu aliyordu az kalsin üstelik.
Adnan öztürk yabanci transferini daha iyi yapar veya daha dogrusu hocaya birakmak gerekir secimi.

önce söz verdiği gibi basketbola sponsor olsun
yalanlarıyla anca saftirik bir kısım taraftarları kandırır

bu saftirik taraftarın gözü kördür kulağı sağırdır çünkü yalan makinesinin yalanlarını ne görüyorlar ne de duyuyorlar

Hemen geri gelsin başkan

-Tapatalk-

Hajrovic, Burdisso, Ontivero; her bir kontenjan çok değerli iken hem de...Sınır kalktığına göre, aynı kalitede bir on adet yetenek (!) daha kazandırması muhtemeldi...''Gölge etme başka ihsan istemem senden'', çocukluk çağımda sevdiğim şarkılarındandır...

gel baskanim.. ilk önce sirektin Sponsor olsun para aksin

hanzo olmak beyinsiz olmaktan yeğdir.

liseli çoluk çocuk başkanı aysal

Hajrovic, Burdisso, Ontivero; her bir kontenjan çok değerli iken hem de...Sınır kalktığına göre, aynı kalitede bir on adet yetenek (!) daha kazandırması muhtemeldi...''Gölge etme başka ihsan istemem senden'', çocukluk çağımda sevdiğim şarkılarındandır...

ya o kadar komiksiniz ki, yazdığın 3 adamdan biri kiralıktı, diğeri daha 19 yaşındaydı. nasıl izliyosunuz, bilmediğimiz birşeyler mi biliyosunuz. insan gerçekten hayret ediyor.

ya o kadar komiksiniz ki, yazdığın 3 adamdan biri kiralıktı, diğeri daha 19 yaşındaydı. nasıl izliyosunuz, bilmediğimiz birşeyler mi biliyosunuz. insan gerçekten hayret ediyor.

Dediğim çok açık: Kontenjan değerli iken bunları alan adam mı, sınırsızken iyi adamlar alacak?...Önce mantığı bir düşün, sonra yaz cevap vereceksen, çöre çöpe savurduğu için para da yok zaten...

ben şahsen bir kulüpten transfer konusunda %100 verim beklemeyi haksızlık olarak görüyorum. bir yönetimi eleştirirken iyi yönlerini de görmeliyiz. muslera, melo, chedjou, dany, riera, ujfaluji, elmader, eboue, amrabat, drogba, sneijder, bruma, telles, burdisso, hajroviç, onitvero, pandev, dzemaili. şimdi eleştirelim, kaçını hangi hoca istemiş, nasıl finanse etmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt