Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisini çok eleştirmiş biri olarak söylüyorum; tam yetki ile geri dönmesi halinde kulübü uçuracak kişidir. Dönmesi mümkün müdür bilmiyorum maalesef.

baskanım ibrahimoviclerle adebayorlarla vidiclerle geri dönecek ins

İlk aşkısı Anderlechte yatırım yapmak için döner dönerse

Bazı eşekleri görünce, Aysal'ın fazla olduğunu bir kez daha anlıyoruz.

Eşeklerden özür dilerim ayrıca, belki öküz demeliydim.

Öküzlerden özür dilerim ayrıca, belki yaratık demeliydim.

başkan dön gel artık
1367310026-unal-aysallla3.jpg

o değilde yokluğu hiissedilyo acayip bi şekilde..yani sanki GS yalnız gibi bişey..aday olursa adnan öztürk falan tekrar birleşebilirler.

Başkan Gitmeseydi adim gibi eminim bu yabaci isinin serbest kalmayacagina..

yabancı sınırı kalktı kacak baskan gerı donerse menajerler bayram eder.1 de ıtalyan teknık adam daha getırdı mı alın sıze efsane baskan.bu sefer klubun kapısına kılıdı vururuz.

aday olsa ve rakibi güclü olursa kaybeder secimi

Liseli kompleksin nereden geliyor bilmiyorum.Sanırım lisede korkuttular seni biraz.Ezmişte olabilirler.Seni karşımda görsem ne olacak,Terimcisin galiba dağ başı zihniyeti alıp yürümüş.Senin gibiler konuşmaktan aciz;iki lafından biri liseli,karşımda olsan falan filan gibi cümleler oluyor genelde.
Herneyse lisede başına gelenlerden dolayı üzgünüm,ama liseli değilim korkma bir şey yapmam.Sorgulama gibi kelimeleri kullanmamanı öneririm.Çünkü senin gibi bir hanzonun üzerinde çok zorlama duruyor.Avatarın gibi ibret-i alem bir adamsın.Allah herkesi senin gibi olmaktan korusun.En utanç verici şeylerden biri herhalde.

senin gibi beyinler(!) aysalı sevmediğimiz eleştirdiğimiz için terimci olduğumuzu düşünüyor işte bu gerçekten senin nasıl bir insan olduğunu açıklıyor.
liseli olmasan böyle aysalı eleştirdi diye bi insana terimci demek gibi düz mantık bir ifade kullanmazsın

terimin kesinlikle bidaha kulübe gelmesini istemem buda sana kapak olsun
bidaha da alıntılamazsın bu gerçek üzerine eğer biraz kafa varsa

ya da istersen alıntıla ersun yanalın deyimiyle çokta şeyimde değil afedersin düz mantık arkadaş

ucuz bir popülist bu adam, zaten hayranları genelde lise mezuniyetinde takım elbise giyip kendini wall streette sanan çakma beyaz türkler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt