Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin gibi beyinler(!) aysalı sevmediğimiz eleştirdiğimiz için terimci olduğumuzu düşünüyor işte bu gerçekten senin nasıl bir insan olduğunu açıklıyor.
liseli olmasan böyle aysalı eleştirdi diye bi insana terimci demek gibi düz mantık bir ifade kullanmazsın

terimin kesinlikle bidaha kulübe gelmesini istemem buda sana kapak olsun
bidaha da alıntılamazsın bu gerçek üzerine eğer biraz kafa varsa

ya da istersen alıntıla ersun yanalın deyimiyle çokta şeyimde değil afedersin düz mantık arkadaş

Olmalısın bence,çok benziyorsunuz.Herneyse Lisedeki olanlar için tekrar üzgünüm,ama sende olmayan şeylerle ilgili konuşmaktan vazgeç.
bkz. Beynin ve şeyin

Gelme ihtimalini düsünmek bile tüyler ürpertici. Ama bir daha aday olmaz diye tahmin ediyorum.

Geri gelmesin. Sneijder ile Drogba yı aldıran zihniyet nasıl olur da burdisso ve ontivero yu aldırdı. bunu açıklamadan olmaz. Menajerler zengin olur. Gelmesin Ünal Aysal. Önder Özen gelsin yapsın transferleri daha iyi.

Geri gelmesin. Sneijder ile Drogba yı aldıran zihniyet nasıl olur da burdisso ve ontivero yu aldırdı. bunu açıklamadan olmaz. Menajerler zengin olur. Gelmesin Ünal Aysal. Önder Özen gelsin yapsın transferleri daha iyi.

Hala anlamadın mı be güzel renkdaşım ? İyi transferler Aysal'a ait kötü transferler Terim'in döneminde olsun olmasın Terim'e ait.

Hala anlamadın mı be güzel renkdaşım ? İyi transferler Aysal'a ait kötü transferler Terim'in döneminde olsun olmasın Terim'e ait.

Aysal ilk 2 yıl yaptıklarıyla baş tacı olduysa da sonraki yıl yaptığı Mancini-Prandelli hataları ile başlayan yanlışlar furyası içerisinde kaybolup gitmiştir. Aysal'ı da Terim'i de çok severdim. Şimdi zerre sevmiyorum ikisini de. Aysal neden tekrar başkan olsun ki. Parası var diye mi? Parası bize bişeyler getirmiyor ki, Aysal vizyon sahibi olsaydı kulüp bu kadar zarar etmezdi. Aklı başında bir başkan yeter bize, kimsenin parasıyla başkan olmasını istemiyorum. Aysal'ı istemekteki yegane amaç budur. Bu nedenle vizyon sahibi birisi olsun çamurdan olsun.

Yabancı sınırı kalkarsa uçuşa geçeriz diyorduk ki dahi başkanımız bizi batırdı.Hem de 5 para etmez topçular için.

Hala gelmiş şimdi gelse diyor millet.Yahu bu adam sözleşmelerinin bitmesine birinin 3 diğerinin 2 yıl kala hemde yabancı sınırından dolayı piyasaları tavan yapmışken ömürlük sözleşme yaptı.Şimdi ihtiyacımız olan forvet ve orta saha alsak kenarda yılda 3 m euro kazanan adamlar mı oturacak?

Gelsin

Yiğit ve Veysel sattıktan sonra yeni kazık oyunculara ihtiyacimiz olacak

Artık Hamza hocaya da "eleman" der, nasıl 16.nci olduğumuzdan bahseder, Demirörenle fotoğraf çeker.

Seni daha cok ariyacak bu capsiz taraftlar baskanim.

Serdar azizi aliyor yonetim 4 milyona :D biliyorum sende guluyorsun bu cahillere

Seni daha cok ariyacak bu capsiz taraftlar baskanim.

Serdar azizi aliyor yonetim 4 milyona :D biliyorum sende guluyorsun bu cahillere

Burak Yilmaz ve Selcuk Inan´a 3 Milyon´dan 5er yillik, Tarik Camdal´a 4.5 ve bir sene sözlesmesi kalmis Olcan Adin´a 5 verirken de gülüyormuydu baskanimiz ?

Burak Yilmaz ve Selcuk Inan´a 3 Milyon´dan 5er yillik, Tarik Camdal´a 4.5 ve bir sene sözlesmesi kalmis Olcan Adin´a 5 verirken de gülüyormuydu baskanimiz ?
Albayrak selcuk ve buraka ayni paray verirdi, cunku onlar bizim evladlarimiz onlar kral ve maestro.

Baskanimiz hep guler :D En azindan kimseyi yalamadi mevcut yonetim gibi.

Ayrica Olcan gecen sene hem ligde hem Avrupa liginde en iyi kanat oyuncusuydu bana gore,
Aysal nerden bilsin GS geldigi dakika futbolu kafasinda bitirecegini ?

Albayrak selcuk ve buraka ayni paray verirdi, cunku onlar bizim evladlarimiz onlar kral ve maestro.

Baskanimiz hep guler :D En azindan kimseyi yalamadi mevcut yonetim gibi.

Ayrica Olcan gecen sene hem ligde hem Avrupa liginde en iyi kanat oyuncusuydu bana gore,
Aysal nerden bilsin GS geldigi dakika futbolu kafasinda bitirecegini ?

Olcan konusunda katiliyorum, ama bu adamin kilo sorunu vardi herzaman. Hizi ve patlama gücü cok önemli oyunu icin, simdi ben Olcan´a bu yatirimi sadece bu yüzden bile yapmazdim. Cünkü yasi da 29... Üst düzey oynayabilecegi zaten maksimum iki senesi var bu kilo ile, o iki sene icinde verim aldik yada almadik olay bitiyor zaten. Hadi Olcan alindi birde üstüne neden Yasin geldi, onu cözemedim. Olcan kafasinda futbolu felan bitirmedi, hep böyleydi. Oynatilmayinca da özgüveni kalmadi. Simdi Olcan bu sezon müthis oynasa bile, ben o kadar para vermezdim. Gidip o paraya Gökhan Töre´yi alirdim.

Albayrak ayni parayi verirmiydi bilmiyorum, belki de verirdi. Ayni parayi yerli bir oyuncuya verdigi gün, onuda elestiririz.

Olcan konusunda katiliyorum, ama bu adamin kilo sorunu vardi herzaman. Hizi ve patlama gücü cok önemli oyunu icin, simdi ben Olcan´a bu yatirimi sadece bu yüzden bile yapmazdim. Cünkü yasi da 29... Üst düzey oynayabilecegi zaten maksimum iki senesi var, o iki sene icinde verim aldik yada almadik olay bitiyor zaten. Hadi Olcan alindi birde üstüne neden Yasin geldi, onu cözemedim.

Albayrak ayni parayi verirmiydi bilmiyorum, belki de verirdi. Ayni parayi yerli bir oyuncuya verdigi gün, onuda elestiririz.
Amrabat 8.6 milyon euro = Albayrak terimin istegi uzere bu kadar odedi
Sneijder 7.5 milyon euro = Aysalin terime ragmen transferi

Yasin icin elestiriyorsun Aysal'i ama Terim'in cok istedigi yigite 3 milyon verdik onu soylemiyorsun :D

Eminim ki sizin Aysal i korudugunuz seviyede bile Galatasaray i düsünmüyordur artik Aysal. Adam birakti gitti bitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt