Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Yilmaz ve Selcuk Inan´a 3 Milyon´dan 5er yillik, Tarik Camdal´a 4.5 ve bir sene sözlesmesi kalmis Olcan Adin´a 5 verirken de gülüyormuydu baskanimiz ?

Adem,
Hajrovic-Salih Dursun-Burdisso-Ontivero-Yasin-Telles için sabaha kadar eleştirebilirsin ama Tarık-Olcay için de eleştireceksen ciddiyetten uzak bir eleştir olur.bu forumu bilmiyorum ama üye olduğum diğer forumda %99u Olcan ve Tarık için ağlıyordu alınması için.Geçen devre arasında eline yüzüne bulaştırdığı bir gerçek yani e kötü Hakan Çalhanoğlu çok rahat alınabilirdi ama adam öyle bir eleştiriliyorki sanki polat=aysal
O zaman ben de iddia ediyorum,Aysal bugün hala başkan olsaydı yabancı sınırı değişmeyecekti.Adım gibi de eminim buna.

Amrabat 8.6 milyon euro = Albayrak terimin istegi uzere bu kadar odedi
Sneijder 7.5 milyon euro = Aysalin terime ragmen transferi

Yasin icin elestiriyorsun Aysal'i ama Terim'in cok istedigi yigite 3 milyon verdik onu soylemiyorsun :D

Teknik ekibin harcanan para ile alakasi yoktur, sadece tavsiye verir. Bunun kararini yönetim verir. Ünal Aysal gidip Amrabat transferini bizzat yapti, hatta teknik ekibin uyarilarina ragmen iki misli para ödeyerek.
Git birazda kendin arastir. Ünal Aysal gidip nasil yakin dostu Abdullah Gül´den destek istedi diye transfer icin.

Hasan Sas kendisi dedi, maximum 5 Milyon avro teklif etsinler diye...

Adem,
Hajrovic-Salih Dursun-Burdisso-Ontivero-Yasin-Telles için sabaha kadar eleştirebilirsin ama Tarık-Olcay için de eleştireceksen ciddiyetten uzak bir eleştir olur.bu forumu bilmiyorum ama üye olduğum diğer forumda %99u Olcan ve Tarık için ağlıyordu alınması için.Geçen devre arasında eline yüzüne bulaştırdığı bir gerçek yani e kötü Hakan Çalhanoğlu çok rahat alınabilirdi ama adam öyle bir eleştiriliyorki sanki polat=aysal
O zaman ben de iddia ediyorum,Aysal bugün hala başkan olsaydı yabancı sınırı değişmeyecekti.Adım gibi de eminim buna.

Taraftar herzaman transfer ister, sen taraftara göre kulüp yönetemezsin. Taraftar gecen sene devre arasinda nasil sevinmisti biliyormusun, gidip 10 tane transfer yapilinca, genc oyuncu aliniyor diye ? Cünkü taraftar herzaman ister, ve ister. Ama senin yöentici olarak mesuliyetin var, eger FFP ile sorun yasiyorsa kulübün sen gidip bir Bek oyuncuya 5 Milyon avro, kilo sorunu yasayan bir kanat oyuncusuna 5 milyon avro vermemen lazim...

Sag Bek = 10 Milyon avro ödedik 3 yerli oyuncu icin ve sonunda Sabri oynadi ve 2 Milyon avro kazanan Eboue tribüne gitti.

Transferde en önemlisi oyunculardan faydalanman. Alinan oyuncular okadar kötü bile degil, ama sen hic birinden fayda alamiyorsun sorun burada yatiyor.

Su anda taraftar transfer istiyor, ama belki en iyisi hic transfer yapmamak. Cünkü bu kisin devre arasinda ancak babayi alirsin. Gidip bu yönetim simdi 10 Milyon avro harcayip bir forvet bir stoper alsa, basarinin gelme garantisi yine yok. Ama bu parayi harcar ise yönetim, gidip gelecek yönetimin elini ayagini baltalamis olur.

Son düzenleme:
He, birde sunu söyleyeyim. Telles ve Koray icin elestirmem. Bana göre ikisi de uzun vade acisindan iyi transfer. Sadece Koray ile Telles alinsaydi 8 milyona, belki FFP ile sorun yasamazdik bile. Hatirladigim kadari ile sorun 4 Milyon avroluk acik olmustu.

Albayrak selcuk ve buraka ayni paray verirdi, cunku onlar bizim evladlarimiz onlar kral ve maestro.

Baskanimiz hep guler :D En azindan kimseyi yalamadi mevcut yonetim gibi.

Ayrica Olcan gecen sene hem ligde hem Avrupa liginde en iyi kanat oyuncusuydu bana gore,
Aysal nerden bilsin GS geldigi dakika futbolu kafasinda bitirecegini ?

juve maclarinda sahadaki en les oyuncu oldugunu hatirlarsak bu cumle hayli yanlis

yaktı gitti bizi oyuncu bile kiralayacak gücümüz yok şu anda 1 forvet 1 kanat kiralasak belki 4.yıldızı takardık

1-2 tane fanboyu kaldı oda olur bu ülkede kimlerin hayranı olunmadı ki. silindi gündemden zaten ex kankisi terim de silinirse ekstra sevindirici olur.

Aysalcı kafası
  • Terim zamanında alınan kazıklar Terim ve Albayrak suçu
  • İyi transferler Terim ve Albayrak'a rağmen Aysal tarafından alındı...
  • 2 sezondur kötü olmamızda suçlu Terim
  • ilk 2 sezon başarı başkan sayesinde Terim'e kalsa takım batardı.
  • Mancini ve Prandelli büyük hoca ama yerli çöpler takımı sabote etti.

Zamanında Polat fanları da vardı gittiğinde ağlıyorlardı, Elano'lar, Misimovic'ler alınınca ağzında salyalarla çıkıyorlardı ne zaman pinolara, stanculara kaldırlar ligi 13. bitirdiler o zaman anladılar Polat ve kankasının ne olduğunu şimdi aynısını Aysal'a yapıyorlar o akıllılık yaptı erkenden kaçtı. Kötü dönemi yeni yönetimden bilecek bazı körler zannederler ki Aysal kalsaydı Drogbalar, Sneijderler akmaya devam edecekti...

Fatihciler bu topige gelmesin, guray ataman ve ceyhun kolos gibi vizyonsuz herifler hic gelmesin.

Hamza hocayi sevmelerin tek nedeni terim'in ogrencisi olmasi.

Ha bide Kariyer acisindan bakarsak Mancini > Terim herturlu

Albayrak selcuk ve buraka ayni paray verirdi, cunku onlar bizim evladlarimiz onlar kral ve maestro.

Baskanimiz hep guler :D En azindan kimseyi yalamadi mevcut yonetim gibi.

Ayrica Olcan gecen sene hem ligde hem Avrupa liginde en iyi kanat oyuncusuydu bana gore,
Aysal nerden bilsin GS geldigi dakika futbolu kafasinda bitirecegini ?

O zaman Amrabat transferine niye laf ediyorsun. Amrabat'ta gelmeden önce ligin bütün beklerini ipe diziyordu, Kayseriyi tek başına sırtlıyordu...
Cris de geldiğinde 8 sene Lyon'da oynamış. Kaç kez Brezilya milli takım formasını giymiş biriydi...

Onlara gelince bu transfeler nasıl yapılır, Olcan'a gelince nerden bilsin kötü oynayacağını oluyor şu herşeyi işinize göre yorumlamanıza hayranım

O zaman Amrabat transferine niye laf ediyorsun. Amrabat'ta gelmeden önce ligin bütün beklerini ipe diziyordu, Kayseriyi tek başına sırtlıyordu...
Cris de geldiğinde 8 sene Lyon'da oynamış. Kaç kez Brezilya milli takım formasını giymiş biriydi...

Onlara gelince bu transfeler nasıl yapılır, Olcan'a gelince nerden bilsin kötü oynayacağını oluyor şu herşeyi işinize göre yorumlamanıza hayranım

Amrabati hollanda liginden beri biliyorum VVV venlo'da iyi oynamasi cunku cok alan vardi ve kontra oyniyordu devamli. PSV geldi birsey beceremedi cunku kontra oynamiyordu o zamanlar PSV.
Aynisi bizde'de oldu. Kayseri'de iyi GS'de lesh Amrabat.

Crise birsey mi dedim ben ? lol

Amrabat 8.6 milyon euro = Albayrak terimin istegi uzere bu kadar odedi
Sneijder 7.5 milyon euro = Aysalin terime ragmen transferi

Yasin icin elestiriyorsun Aysal'i ama Terim'in cok istedigi yigite 3 milyon verdik onu soylemiyorsun :D

Fatihciler bu topige gelmesin, guray ataman ve ceyhun kolos gibi vizyonsuz herifler hic gelmesin.

Hamza hocayi sevmelerin tek nedeni terim'in ogrencisi olmasi.

Ha bide Kariyer acisindan bakarsak Mancini > Terim herturlu

Terimci olmadığını kendisinden nefret ettiğimi ıspatlamaya ihtiyacım yok ama sevmesemde yiğidi öldür hakkını ver görüşüne sahibim sizin gibi sırf sevmediğim için bütün başarıları sevdiğin adama verirsen hatalarını görmezsen adamı yanlışa itersin ve böyle çeker gider ortada kalır kulübünüz olan yine size, bize olur...

Vizyonsuz herifmiş,sizin gibi vizyonlu ergenlerin desteklediği vizyonlu başkanınız sayesinde; Şuan oyuncu paraları ödeniyor mu?, basketbol takımında oyuncu kalacak mı maaşları verebilecek miyiz? Transfer yapacak paramız var mı? Seneye borçtan dolayı Avrupa'ya gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz... Vizyon anlayışınıza sevgier iletiyorum vizyonlu arkadaşım benim... Ha sana ve senin gibi at gözlüğüyle bakanlara sorsak bunların tamamı ya yeni yönetimin yada Aysal'dan önceki herifin suçu Aysal'ın hiçbir suçu ve hatası yok...

Terimci olmadığını kendisinden nefret ettiğimi ıspatlamaya ihtiyacım yok ama sevmesemde yiğidi öldür hakkını ver görüşüne sahibim sizin gibi sırf sevmediğim için bütün başarıları sevdiğin adama verirsen hatalarını görmezsen adamı yanlışa itersin ve böyle çeker gider ortada kalır kulübünüz olan yine size, bize olur...

Vizyonsuz herifmiş,sizin gibi vizyonlu ergenlerin desteklediği vizyonlu başkanınız sayesinde; Şuan oyuncu paraları ödeniyor mu?, basketbol takımında oyuncu kalacak mı maaşları verebilecek miyiz? Transfer yapacak paramız var mı? Seneye borçtan dolayı Avrupa'ya gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz... Vizyon anlayışınıza sevgier iletiyorum vizyonlu arkadaşım benim... Ha sana ve senin gibi at gözlüğüyle bakanlara sorsak bunların tamamı ya yeni yönetimin yada Aysal'dan önceki herifin suçu Aysal'ın hiçbir suçu ve hatası yok...

Oyuncularin maasini odeyemiyen takim nasil gidip Serdar Aziz'e 4 milyon euro teklif ediyor? O paraya komple basketbol ve futbol takimin geri kalmis maasini odersin.

Kac milyon euro zarar ugratmis Aysal? Adam geldiginde enkaz ve Arda disinda 1 milyon ederi olan oyuncu bile yoktu takimda gitti yep yeni takim kurdu Terim ile beraber.

Zaten enkaz bir stad devraldi ordan bide calismalari surdurdu bir yandan sikecilerle ugrasti devlet bize karsi cikti herkes birden saldirdi.

Terim kendi egosuna yenildi, italya'dan kovulmus adam bizde padisah olmasina ragmen kendini cok ustun zannedip 9 mac ceza almasina ragmen arkasinda durup TFF kufur eden taraftlari satip TFF sigindi.

Amrabati hollanda liginden beri biliyorum VVV venlo'da iyi oynamasi cunku cok alan vardi ve kontra oyniyordu devamli. PSV geldi birsey beceremedi cunku kontra oynamiyordu o zamanlar PSV.
Aynisi bizde'de oldu. Kayseri'de iyi GS'de lesh Amrabat.

Crise birsey mi dedim ben ? lol

Bak Amrabat'ın alınması skandaldır. O fiyata o oyuncu alınmaz alan kimse, onaylayanlar kimlerse başkanından hocasına kadar hepsi hatalıdır. Ama tutup bunu eleştirirken Olcan iyidi o yüzden aldılar nerden bilsin kötü oynayacağı demen tam işine göre yorum yapmadır... Olcan gibi birine o kadar para verilip alınmaz Amrabat durumunda olduğu gibi başkanından, hocasına kadar alan herkes hatalıdır. Bugün Serdar Aziz'i alırlarsa aynısını derim.

Cris örneğine gelince Aysalcılar klasik sayar ya Sercan, Cris, Yiğit, Amrabat transferleri terim suçu vs diye..

Adamin ham maddesi

Kulubu AIG'den kurtarmasi yetmedi aldigi hisseleri GS'ye beles verdi.

EFSANE

yaptığı bikaç transfer yüzünden renktaşlarımızın hışmını uğrayan 2 kg botoksu olan jbli başkanımız

yeniden döner mi acaba...en azından yönetimde yer alsa.

dönerse sağlam döner söylim gel yarım bıraktığın batırdığın işi düzelt aysal bize bunu borçlusun

Tulun + Prandelli Aysali bitirdi, kendi hatasi gelirse ayni hatayi yapmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt