Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes transfer konusunda yükleniyorda Ünal Aysal'dan önce durum çok mu iç açıcıydı? Adnan Polat - Özhan Canaydın - Mehmet Cansun transfer fiyaskolarını ne çabuk unutuyoruz. Ribery'nin kaçması, BAM orta sahasına bizi mahkum eden bir zihniyetin var olması vs. Sözün özü Galatasaray'ın son derece kötü bir transfer geçmişi var ve bunu da sadece Ünal Aysal'a yüklemeyin. Hepsi birbirinden kötü, al birini vur ötekine.

Başkan 3 temmuz ertesi vuruyordu kirbacı vuruyordu saat başı açıklama yapılıyordu siteden hey günler hey

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes transfer konusunda yükleniyorda Ünal Aysal'dan önce durum çok mu iç açıcıydı? Adnan Polat - Özhan Canaydın - Mehmet Cansun transfer fiyaskolarını ne çabuk unutuyoruz. Ribery'nin kaçması, BAM orta sahasına bizi mahkum eden bir zihniyetin var olması vs. Sözün özü Galatasaray'ın son derece kötü bir transfer geçmişi var ve bunu da sadece Ünal Aysal'a yüklemeyin. Hepsi birbirinden kötü, al birini vur ötekine.

sadece ünal aysal kötü transferler yapan baskan oldugunu söylemedik zaten, ama son 2 transfer dönemdeki alinan onca kazik oyuncular, yapilan yeni (rezalet) sözlesmelerinin sorumlu olanlar Ünal Aysal ve onunla gelen yönetim oldugunu da unutmamak lazim.

Az önce yazdım bu yeni yönetimi beğendiğim anlamına gelmez ki ama göz göre göre yalan söylemesini unutamıyorum tazminat yok dedi resmen Yeni yönetimin tek doğru hamlesi Prandelli'yi kovmaları oldu bana göre onda da geç kaldılar
Aysal birsey dediyse oyledir, Prandelli simdi'ye CAS gidip parasini alirdi hic birsey olmadi daha kimseyi yemeyin.

Yeni yonetim Prandelli bile kovmadi taa CL'den elendikten sonra zaten is gecmis hayirli olsun.
duygun albayrak ali durust hamda yasaman tiplemelerinden bahsediyorum :D

Aysal'in tabi hatalari var, Futbol'dan anlamdigini defalarca belirtmesine ragmen futbolu anlayan adamlarla calismak istedi bundan dolayi ilk etapta Ali Durust geldi zaten. Ama onlarin vizyonu dar oldugu gonderdi zaten simdi bunu goruyoruz turk oyuncu aski ile.

Aysal'in 2 buyuk hatasi var 1 tanesi Prandelli getirmek gerci herkes ondan umitliydi ne yazikki olmadi ve Tulun gibi komisyoncuyu transfer ile sorumlu yapmasi iki hatasi oldu.
Bulent Tulun miljon eurolar cebine indirdi komisyon olarak, Aysal futboldan anlamadigi icin bu oyunculari kabul ettigini dusunuyorum.

Adam gibi yonetim ile gelirse Aysal tekrar secilir hele yeni kural ile lig'de kimse bizi tutamaz.

Son düzenleme:
sadece ünal aysal kötü transferler yapan baskan oldugunu söylemedik zaten, ama son 2 transfer dönemdeki alinan onca kazik oyuncular, yapilan yeni (rezalet) sözlesmelerinin sorumlu olanlar Ünal Aysal ve onunla gelen yönetim oldugunu da unutmamak lazim.

Aslında Ünal Aysal geldiği zamanda demişti, seçilmeden öncede söylemişti. Futboldan anlamam diye, bunu bize 2014 yılında gösterdi. 2014 Ocak ayında yapılan ağır saçmalıklar yazın yapılan oyuncu sözleşmleri, fiyasko gibi tekndik direktörler bunu doğrular nitelikte. Ben tekrar söylüyorum X-Y-Z fark etmez, Galatasaray'ı iyi bilen dürüst kişiler tarafından yönetilmediği takdirde daha çok fiyasko görürüz.

Aysal birsey dediyse oyledir, Prandelli simdi'ye CAS gidip parasini alirdi hic birsey olmadi daha kimseyi yemeyin.

Yeni yonetim Prandelli bile kovmadi taa CL'den elendikten sonra zaten is gecmis hayirli olsun.

duygun albayrak ali durust hamda yasaman tiplemelerinden bahsediyorum :D

Aysal'in tabi hatalari var, Futbol'dan anlamdigini defalarca belirtmesine ragmen futbolu anlayan adamlarla calismak istedi bundan dolayi ilk etapta Ali Durust geldi zaten. Ama onlarin vizyonu dar oldugu gonderdi zaten simdi bunu goruyoruz turk oyuncu aski ile.

Aysal'in 2 buyuk hatasi var 1 tanesi Prandelli getirmek gerci herkes ondan umitliydi ne yazikki olmadi ve Tulun gibi komisyoncuyu transfer ile sorumlu yapmasi iki hatasi oldu.
Bulent Tulun miljon eurolar cebine indirdi komisyon olarak, Aysal futboldan anlamadigi icin bu oyunculari kabul ettigini dusunuyorum.

Adam gibi yonetim ile gelirse Aysal tekrar secilir hele yeni kural ile lig'de kimse bizi tutamaz.

Lütfi ve Tulun'a uyarak kaybetti ve kendi ayağına sıktı aslında aynı şeyi düşünüyoruz ama tek fark sen gelince iyi olacağını düşünüyorsun hatalarından ders çıkaracağını ben ise tam tersini düşünüyorum. Tazminatı yok dediyse yoktur mantığıyla bakmak yanlış bir insanı sözleşmesinden önce görevden alırsan bu insanın tazminatı vardır. Olmazsa adam neden CAS'A gitsin o konuda kelime oyunlarıyla yanıltmaya çalıştı sözleşmesinde extra tazminat maddesi yok falan demeye getirdi bana göre

Baskanim gel kurtar bizi bu haysiyetsiz yalakalardan. Insan içine çıkacak hal bırakmadı capsiz pislikler.

Aslında Ünal Aysal geldiği zamanda demişti, seçilmeden öncede söylemişti. Futboldan anlamam diye, bunu bize 2014 yılında gösterdi. 2014 Ocak ayında yapılan ağır saçmalıklar yazın yapılan oyuncu sözleşmleri, fiyasko gibi tekndik direktörler bunu doğrular nitelikte. Ben tekrar söylüyorum X-Y-Z fark etmez, Galatasaray'ı iyi bilen dürüst kişiler tarafından yönetilmediği takdirde daha çok fiyasko görürüz.

Bize acilen profesyonel, futboldan anlayan ekip lazim

Son 10 senedeki yönetim ve baskanlar (Canaydin-Polat-Aysal-Yarsuvat) neden lazim oldugunu gösteriyor.

transferlerde özelikle bencede gizli sorumlu bülent tutun olmusdur.
Aslinda bakarsak bizi maf eden asil adam da bu zat.
Zamaninda zapata Galatasarayin neyine yetmiyor diyen adama güvenerek yola cikarsak sonuda belli olur.

başkanın aldığı taçspora hemen kondu geçici yönetim. Borç yaptı diyorlar ama adam baya yatırım yaptı bırakmadan önce amatör şubeleri birleştirmek istedi onu da kabul etmediler. 40 ayda 27 tane kupa ve pek çok dünya yıldızı kazandırdı.

Ayrıca adnan polat müthiş enkaz bıraktı yetmedi stadı bir çok sorunla açtı. Stadın drenaj ve çimine bile baya masraf yapıldı umarım bu seçimde tulunsuz döner.

ilk 2 sene iyiydi ama sonrasında ft le yaptığı ego savaşında içine etti transferleri td yi kendi getirmeye çalıştı en büyük hatası ali dürüst lü adnan öztürk lü yönetimi değiştirdi bunları yapmasaydı 4.yıldızı çoktan takmıştık

Teşekkürler büyük başkan

B9qaOYFCcAARcgX.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt