Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Degerli eski baskanimiza laf atmayin, o olmasaydi Galatasaray, Galatasaray olmazdi.

kaçak nerelerde acaba.ne zamandır yalanlarını duyamıyoruz.prandellıye ıyı yalanlar söylemış.engelsız aslanlar ve bayan basketbol takımını saymıyorum bıle.keşke tekrar aday olsada GS ı 4.haftada umursamadan borç harç ıçınde bırakan bu adama en guzel cevap verılse.şikecılerın baskan azız bıle hapıs yattı takımı ıçın.aysal efendı vınnnn

Botokslu dedim diye kim duzeltiyor mesajimi ya ? FT konusunda 50 tane kebapci komisyoncu laflari var gidin onlari duzeltin

Kim kebapçı, komisyoncu, aysel, botokslu falan diyorsa alayını düzeltin müstehaktır.

ne dedık yonetımı ve FT mı kovdugu an bu adam kaçar gıder.1 sene dayanamadı.italyanlarla klubun altına dınamıtı yerlestırıp gıttı.FT gıttıkten sonra unalın bır halta yaramadıgı net barız bellıoldu.nıtekım 4.hafta klubu bırakıp kaçarak tarıhe gectı..

Foruma kural getirsinler. Ikili oynamaya gerek yok birini overken birini gommeye.

Sayet Terime kebapci denirse bizde bu adama botoksluda deriz aysel de deriz sikinti yok.

Terim'i seven arkadaşlar gelmiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumda yuzlerce moderatorlerin gozunden kacabilecek potansiyelde mesajlar var. Bize yardim etmek icin bu tur mesajlari rapor edebilirsiniz

Ayricada paydalariniz ortak degil mi sizlerin?
Öyle olması gerekiyor ama pek öyle gözükmüyor. Ayrıca ben öyle bir mesaj gözüme çarparsa raporluyorum zaten sıkıntı yok :) Orada modlara herhangi bir lafım olmadı yanlış anlama olmasın.

Yine Ceyhunun tartisma yasadigi bir baslik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olum Konya'yı farklı yediğimiz bir maçtan sonra neden Aysal başlığı patlar ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt