Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam olmasaydı 4 senede 3 şampiyonluğu anca rüyanızda görürdünüz terimşörler az zırvalayın

4 senede gelen başarının en büyük mimarlarından biri ancak şimdi üstüne koyarak değişim geçirmemiz şart

bu leş sene 150 ml€ gibi bir gelirimiz olmuş, şimdi 50 ml€ gibi ilave bir gelir olacakmış. oha oha. bu adam gs'yi ilk ona sokardı. benim için aa, üa, ft, dy, ad hepsi değerli hepsinin yeri ayrı. o yüzden sadece yaptıklarına bakarım. teşekkürler büyük başkan

sampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden kuskusuz

sneijder yerine fetenin cöp tercihlerini alsaydik yine sürünecektik

tesekkürler büyük baskan

Vizyonunu prandelli ile gormuş olduk.. iyi ki yoksun sexy Belçikalı !

Formamizdaki 4. Yıldız'ın selami var..
"sen olsaydın ben olmazdım" diyor ; )

4. Yıldızın 3 şampiyonluğu senin eserin başkanım. Ne kadar tesekkur etsek az.

onu besi bilmem bu adam & Albayrak & Durust & Terim sayesinde bugun buralardayiz .. gelip o ucube 8inci bitiren takimi toparlayip adam ettiler

Hatalari var tabiki, yeterince var ama haksizlik ve nankörlük yapmak Galatasaraylilara yakismaz. Bence dikkatli olun yazdiklarinizlar la.

Sana o kadar kırgınım ki tarifi yok. Ömrü hayatımda kimseye kırılmadığım kadar kırgınım

Sana o kadar kırgınım ki tarifi yok. Ömrü hayatımda kimseye kırılmadığım kadar kırgınım

Bence kırılma Tuna. Günü geldiğinde gerçekler ortaya çıktığında bugün küfür edenlerin çoğu "Vay be bunu bilmiyordum" diyecek. Şu an ben de fazla şey söylemek istemiyorum.
Ama şu kadar söyliyeyim olay siyasi. Sadece Galatasaray zarar görmesin diye bıraktı. Eğer bırakmasaydı şu an UEFA kupasına katılacak takımımız için transfer nöbetinde topçu konuşuyorduk.

Gittiğinden bu yana varlığında konuşulan konulara ne oldu. vergi borcu vs... Vergi borcunu ödeyip mi gitti ...Mesela ilk aklıma gelen konu bu. ;)

Ayrıca bir ilave daha ; Seçimden önce aday olması gündemdeydi. Hemen Aysal şunu yaptı, şöyle kötü yönetti. Borç batağına sürükledi haberleri tekrar çıkmaya başladı.

Yahu bizi bu kadar seven varmış ta bizim mi haberimiz yok.

Hem de medya .. O kadar çok seviyormuş ki başımıza bir kötülük gelsin istemiyorlarmış. Vay be... ;)

Ayrıca bir ilave daha ; Seçimden önce aday olması gündemdeydi. Hemen Aysal şunu yaptı, şöyle kötü yönetti. Borç batağına sürükledi haberleri tekrar çıkmaya başladı.

Yahu bizi bu kadar seven varmış ta bizim mi haberimiz yok.

Hem de medya .. O kadar çok seviyormuş ki başımıza bir kötülük gelsin istemiyorlarmış. Vay be... ;)

Aynen bende öyle düsünüyorum. Zaten basbaya belliydi, TFF ve Hükümet bizi köseye zorladilar, ve baskiyi tek futbol dan degil, icerden de sürüklediler. Sonra Yabanci kanunu degistirip bizim önümüzü kesmeyi bildi ler, Hoca zaten nerde güc orda yalakasi oldugu icin, onu da takimdan koparip, bizi kaosa soktular. Yine yilmak bilmedi ve Mancini ile denedi, ama orda zaten takimda oyuncularda ve taraftarda bir kopukluk olusmustu. Oyucunlar zamaninda o Deplasmanlari biraz daha ciddiye alsaydilarr, hersey degisebilirdi.

Sonunda Galatasaray Ailesi adami istifaya zorladi, öyle bir ortam oldu ki, sanki Aysal 10 yilda 1 sampionluk tek yasamis gibi bir basarisizlik bir havasi vardi. Adam 2 kere Sampion, iki kere gruplardan cikmisdi, her sene en az bir kupa getirdi. Ama dedigim gibi, istenilen oldu, yoksa bir iki ay Aysal gidince, birden Yabanci kuralli kaldiriliyor, bu kadar tesadüf olur mu ? biliyorlar ki Aysal bir yolunu bulup ve reklamlari getirip o yabanci kaliteli oyunculari getirirdi bu takima.

arkasına bakmadan kaçtı..egolarıyla kurdugu yonetimle GS ı borç batagına sürükledi.şimdi mobessa kameralara konuşuyormuş..

Son olarak şunu yazacağım;

Mevcut yönetim güçleri ( siyasi-medya-para) doğaçlama gelişen bir Türk futbolu istemiyor. Bu güçlerın kontrolünde kalsın.

Bakın biz şampiyon yapıldık...
Evet buna inanıyorum.
Ama hemen akla başka şeyler getirdi. Biliyorum.
Hemen açıklayayım.

Bizim önümüz kesilmedi.Anlatmak istediğim bu. Peki neden . Ayaşlı göndermenin ödülü...

Bir diğer detay daha;

Şampiyon biziz ve fener cephesinden birkaç cılız ses dışında çatlak ses yok. Aykırı ve nefret içerikli soylem yok...bu da tesadüf olabilir mi...

Aysal 2. Cem Uzan olayına kurban gitti... Yani onun gibi birilerinn kuyruguna basmamaliydi.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal duruşu ile Galatasaray başkanlığına yakışan bir adamdı. Ancak başkanlık anlamında değerlendirdiğimde çoğu kişinin kabul edeceği üzere 2 döneminin birbirinden çok farklı oluşu göze çarpmakta. Siyaseten alaşağı edilmiş olduğu doğru ancak başkan 2. dönem icraatları ile biraz da bu konuya zemin hazırladı diye düşünüyorum. İki dönem arasındaki farklılığı yönetim kurullarına bağlayanlar var bu da önemli bir etmen ancak ben direkt olarak başkanın söylemleri ile şöyle tanımlıyorum. 1. dönem akıl dönemi, 2. dönem kibir dönemi. Ünal Aysal başkan seçildiğinde 'Ben futboldan çok anlamam o işi profesyonellere bırakacağım' demişti. Hakikaten dediği gibi yaptı. Sermaye artırımı, kurumsallaşma gibi önemli hamlelerle kulübün ekonomik olarak çağ atlamasını sağladı, bu arada profesyonel ekip de iyi çalışarak iyi bir kadro, iyi transferler ile sportif anlamda da çağ atlamamızı sağladı.
Ancak 2. dönemde daha önce futboldan anlamıyorum diyen başkan direkt olarak kibrine yenik düştü, 'Bize üniversite okutacak hoca lazım' şiarına geçti. Belki kendi söylediği kadar futbol bilgisi de zayıf değildi ama zayıf olduğu bir konu vardı. Menejerler!! Bir kısmı zamanın teknik direktörünün Mancini' nin arkadaşı olduğu iddia edilen bir kısmı Ünal Aysal' ın yazlıktan arkadaşı olduğu iddia edilen menejerler başkanı çok yanlış yönlendirdi.
İlk döneminde transfer ettiği oyuncuların neredeyse hepsi ilk 11 oyuncusu potansiyeli taşımasına rağmen ikinci dönem transferler de 13 te 2 civarı bir rakama düştü. Ünal Aysal ilk dönemindeki akılcı politikasını devam ettirmiş olsaydı eğer siyasetin onu tek başına indirebileceğini düşünmüyorum. Ha bu ülkede her şey olur yine aynı durumları yaşayabilirdi ancak o zaman taraftarların bir kısmı değil de hepsi onu efsane başkan olarak kabul ederdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt