Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiymetini bilemedi cogu kez yillar gectikce senin degerini anlarlar ama is isten gecmis olur ozamana

Aysal ,Ali durust ve Abdurrahim albayrak olmadan bi ise yaramadigini gorduk.Umarim yeni yonetim Aysalin izinden gidip kulubu ruhsuzlastirip kibirle hareket edip batirmaz

Evet yapar prandelliyi getirir bir yigin copu takima doldurtur taptiginiz selcukla burak a 4 yillik antlasma imzalatir sonrada arkasına bakmadan birakir gider.

Olay siyasi ise gezi olayları sırasında kimse ünal beye burnunu sok demedi
twitter kapatıldığında kimse ona eleştir demedi
kimse ona 20 milyon Galatasaraylı akpye oy verdi diye hükümete gözdağı ver demedi.

olay siyasi ise yine kendi kabahati.

" Kardeşim neden yalakalık yapmadın, neden Yarsuvat gibi Aziz/Fener avukatlığı yapmadın , Neden RTE/AKP ye biat etmedin. Neden boyun bükmedin. Bunları yapmazsan gidersin "

yorumları bekliyorum. Yakındır.

Olay siyasi ise gezi olayları sırasında kimse ünal beye burnunu sok demedi
twitter kapatıldığında kimse ona eleştir demedi
kimse ona 20 milyon Galatasaraylı akpye oy verdi diye hükümete gözdağı ver demedi.

olay siyasi ise yine kendi kabahati.

vallahi bana göre böyle baskan olunur, öyle yalaka baskan Galatasarayin baskani olmasin lütfen, yanlislari söylemeyen, dogrulari hic söylemez

son gun kazıkları tarık pandev cemal ayrıca burak ve selcuk ıle sozlesme uzatmaları ıcın sagolasın tekrardan.adamların torunları kurtuldu sayende

Bu seneki şampiyonlukta da payı büyük getirdiği yıldızlar sayesinde şampiyon olduk.Galatasaray tarihinin en başarılı başkanı

Aysal ,Ali durust ve Abdurrahim albayrak olmadan bi ise yaramadigini gorduk.Umarim yeni yonetim Aysalin izinden gidip kulubu ruhsuzlastirip kibirle hareket edip batirmaz

Cok yanlis bir düsünce. Aysalin tek hatasi, italyan TD tercihleriydi. Aysal ilk basta hatalar yapti, sonra hatalarindan ders cikardi. Sportif direktör getirmeye calisti. Prandellinin zaten scout ekibinin tavsiyesi oldugu belli.

Turkiye Liginde önde basacaksin. Aysal Hamza Hocayi getirseydi, Gs gecen sene bu seneden daha rahat sampiyon olurdu.

vallahi bana göre böyle baskan olunur, öyle yalaka baskan Galatasarayin baskani olmasin lütfen, yanlislari söylemeyen, dogrulari hic söylemez

Sana göre öyle olur çünkü sana göre olan doğruları söylüyor.
bu eleştiriden Aysal yalaka olmalıydı anlamı çıkarılmamalı. Hiç siyasete bulaşmamalı, siyasi söylemlerden uzak durmalı.

Galatasaray başkanı Galatasaray başkanlık makamını ve gücünü kullanarak siyasi söylemlerden kaçınmalıdır.
taraftara güvenerek yaptı bu açıklamaları.

şimdi de yapsın bakalım.

Bana göre ilk döneminde efsane bir birliktelik vardı. Terimle ego savaşlarına girmemiş olsalardı şuan Clde belkide yarı final görmüştük.

keşke seçime gitmeseydi terimi kovmasaydı kendi de başkan olarak kalsaydı.

o ilk seçimden sonra hiç bir şey doğru olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt