Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları sevmesede bir gerçek var 2011'den sonra bu kadroyu fatih terim ile birlikte kurup Türkiye ligini domine etmiştir.

Evet bizim için bunlar yeterli değildir her zaman avrupa'da başarı bekleriz ancak 2011'den beri bu yaşadığımız başarıların mimarıdır. Başkanlığının sonlarına doğru hata yapsada bizim dibe vurmuş vizyonumuzu tekrar tepeye çıkardı.

Hatırlayın 2011'den önce ne kadar pasif, saha içi ve saha dışında ezilen bir Galatasaray vardı. Bu başarılar bize yetmedi evet ama kendi adıma söyleyebilirim ki ;

Teşekkürler Ünal Aysal başarıların temelini attığın için.

Bazıları sevmesede bir gerçek var 2011'den sonra bu kadroyu fatih terim ile birlikte kurup Türkiye ligini domine etmiştir.

Evet bizim için bunlar yeterli değildir her zaman avrupa'da başarı bekleriz ancak 2011'den beri bu yaşadığımız başarıların mimarıdır. Başkanlığının sonlarına doğru hata yapsada bizim dibe vurmuş vizyonumuzu tekrar tepeye çıkardı.

Hatırlayın 2011'den önce ne kadar pasif, saha içi ve saha dışında ezilen bir Galatasaray vardı. Bu başarılar bize yetmedi evet ama kendi adıma söyleyebilirim ki ;

Teşekkürler Ünal Aysal başarıların temelini attığın için.

temelını atmasına bısey dıyen yok zaten ılk geldıgınde herkesın sevgılısıydı 2. sampıyonluktan sonra yaptıkları yanlıstı.yanlısa yanlıs demek hepımızın gorevı

temelını atmasına bısey dıyen yok zaten ılk geldıgınde herkesın sevgılısıydı 2. sampıyonluktan sonra yaptıkları yanlıstı.yanlısa yanlıs demek hepımızın gorevı

Tabiki bende bunu yazımda belirttim zaten, sonlara doğru hata yaptı evet fatih hocayla aralarında ki kavga olsun, sonrasında italyanların rezilliği olsun bende eleştirdim. Ve o kavga bizim 4 sene üst üste şampiyonluğumuza mal oldu, belki avrupa'dan gelecek bir kupaya.

Ama yalnışlarını söylediğimiz gibi kaç senedir kupalara ambargo koyan Galatasarayın temelini attığınıda herkesin açık yüreklilikle söylemesi gerekir. Ben o 2011'den önceki 3-4 seneyi hatırlıyorumda resmen eziliyoduk her yerde, fenerin hep arkasında kalmıştık her konuda. Şimdi geldiğimiz nokta belli, ben o yüzden ünal aysal başkanımıza teşekkür ediyorum bir kez daha.

Tek hatası ftor adlı kumpasciyi 4 ay geç kovmasidir.

Drogba, sneijder gibi dünya yıldızlarını bize getiren başkan. Son yılların en büyük başkanı. Hakkı ödenmez.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ulan boyle bir baskana sahip olduk. degeri bilinmedi burusuk yumurtalarini yedigimin.

https://www.youtube.com/watch?v=BDhHzSpeVpw
Bunu canlı izlemiştim ben. Ne yalan söyleyim çok gururlanmıştım adamlar öve öve bitiremedi bizi. Bir de Aysalın canli bağlantısı falan çok güzel bir duyguydu.

Lan bizim yerimiz Avrupa, artık daha büyük başarı görmek istiyorum Avrupa'da.

Inşallah bizimkiler iyi bir plan iyi bir proje yapıyordur önümüzdeki seneler için. Ama ne yazık ki fazla bir beklentim yok :(

Drogba, sneijder gibi dünya yıldızlarını bize getiren başkan. Son yılların en büyük başkanı. Hakkı ödenmez.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Drogba-Sneijder'i getirmek paraya bakar. Aynı baskan parayı cok bulup bir sürüde çöpte getirdi. Burak-Selcuk'a 5 yıllık sözlesme imzalatıp ücretini artırması baslı basına bir enkaz zaten.

Keske parayı sadece Drogba-Sneijder ayarı seviye adamlara yatırsaydık.

Tabi o yılların maddiyat açısından acısını simdi cekiyoruz.

Kendisi Aysal-1 ve Aysal-2 olmak üzere 2'ye ayrılıyor.

Aysal-1 efsane Aysal-2 çöp.

Aysalın ilk 2 sezonu --> müthiş
3. Sezon --> kötü (her günde daha kötüye gidiyordu)
4. Sezon (14/15) KAOTIK

Şu Dursun'a çilekli pasta tarifi veriver başkan.. Şöyle Sneijder'li, Drogba'lı olan gibi..

Neden bu kadar eleştirildiğini anlamadığğım başkan(Fatih Terim dışında)
Bu adam,
Ömer Toprakı almak istedi ve net 3 milyon teklif etti.Ömer rahatımı bozmak istemiyorum diye ret etti
Gökhan inlere teklif yapıldı ve adam hem ligi hem de bizi küçümsemiş
Emre Can,bu çocuk için çok uğraştı ama hem ailesi hem kendisi kesin bir dille ret etti
Hakan çalhanoğlu resmen ikili oynamış.iş ciddiye binince teklifi ret etmiş zaten hemen sonra sözleşme uzattı.

Bu yazdıklarımın kaynağı %100 güvendiğim birisine ait ve hem devre arasındaki hem de yazın bütün transferleri bilen adam.Zaten piyasada yerli olmayınca ve yabancı sınırı daha da düşeceği için mecburen iç pazara yönelmiş.Başkanı Selçuk-Burak-Tarık için asla eleştirmedim ama ontivero-hajrovic-pandev için sabaha kadar eleştiririm.Selçuk-Burak için bir yadan kızıyorum bir yandan hak veriyorum.Senelik 2-2.5 alsalar bir yere kadar idare ederdi ama 2.750den 3 milyona artması gerçekten sinir bozucu.Hak verdiğim konu bizim yerlilerin amatör ruhu.Zaten Fatih terim gibi bir ismi kovunca yeterince baskı altındaydı ve bir nevi Burak-Selçuk gibi isimleri kendi yanına çekmek istedi.İlaveten yabancı sınırı 6dan 5e düşmüş ve bu adamlara mecbursun.Şino 3.5 alınca bizim amatör ruhlular ister istemez kıskanıyorlar ve bir şekilde takımın 2 liderini mutlu etmek zorundasın.Gerisi de zaten malum.Bu kadar yerli oyuncuya yatırım yapıp daha 1 yıl geçmeden yabancı sınırının değişmesinin yorumunu da size bırakıyorum :)

Ah ulan öyle bir acı var ki paratoru gönderdi diye sallayın durun. Sallayıınn bizde bi sağ bi sola sallayalım :)

Seversin sevmezsin ama Galatasaraya bir sürü kupa, bir sürü oyuncu, bir sürü başarı, kazandırmış bir adama saygısızlık edemezsin.Senin gibiler Fatih Terim'in adını ağzına almadan önce ağzını yıkayıp besmele çekmesi gerekmekte.

kulübe geldiğinde kulüp 3 senedir şampiyon olamıyordu 3-5-8 inci sıralarda geziyordu.3 sene içinde 110 mılyon euro bonservis ödedi şampiyonlar liginden gelen paranın bu paranın büyük kısmını karşıladığını düşünüyorum.çöpleri kenara atarsak elimizde olan sneijder,muslera nekadar beğenmesekde yıldız adayları bruma telles ve kazandığımız şampiyonluklarda cabası,şimdi şöyle düşünün bu adam gelmese ve bu paraları harcamasa elimizde ne olacakdı ? koca bir sıfır.

Seversin sevmezsin ama Galatasaraya bir sürü kupa, bir sürü oyuncu, bir sürü başarı, kazandırmış bir adama saygısızlık edemezsin.Senin gibiler Fatih Terim'in adını ağzına almadan önce ağzını yıkayıp besmele çekmesi gerekmekte.

Galatasaray'ı satana istediğim der istediğim saygısızlığı ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt