Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderı Terime rağmen getirdiğini unutmayarak soracak olursam ve başarılı/başarısız sayılan transferlere imza attığını göz önüne alırsak, sence başarısız transferleri başarılı transferlerden daha mı ön planda? Yani yaptığı kötü işler, iyi işlerden daha mı fazla? Yani yaptığı iyi ve kötü işlerin toplamını göz önüne alırsak takıma zarar mı verdi yoksa takımı daha mı büyüttü? Senin fikrin nedir bu hususta?
Terime rağmen diye bir şey yok. Adamın listesindeydi ama 3. Tercihti, doğrudur yanlıştır ama liste dışındaki bir transfer değildir.
başarı olarak 3 şampiyonluk var, ama bu şampiyonluklar belirli oyuncular sayesinde, çöpe giden milyonlarca euro var ve bunların şampiyonlukta en ufak katkısı yok. Ontivero,hayrovic,tarık vs.
şampiyonluk selçuk burak sneijder drogba muslera melo telles ve chedjou
peki ya diğerleri? Alınan komisyonlar? Ffp ?

evet treansferde %100 başarıyı kimse bekleyemez ama olmayacağı biline biline yapılan transferler var.
tarık mesela, ontivero mesela, umut g., son gün yapılan pandev dzemailli mesela, kaan baysal, endoğan adilli mesela daha pek çok adını unuttuğumuz komisyon transferleri.

bunlar hep tutmayacağı gün gibi ortada olan transferler ve esas bunlar belimizi büken. Yoksa buraka 5 milyon vermişsin adam iyi kötü atmış gollerini, selçuka 3m para vermişsin iyi kötü istikrar yakalamış oynamış. Daha dün umut gündoğan dava açtı, bu adam belki 5 resmi maça çıkmadı.

bugün de aynı şekilde bilal ve jpk transferleri. Tutmayacağı gün gibi ortada.

Terime rağmen diye bir şey yok. Adamın listesindeydi ama 3. Tercihti, doğrudur yanlıştır ama liste dışındaki bir transfer değildir.
başarı olarak 3 şampiyonluk var, ama bu şampiyonluklar belirli oyuncular sayesinde, çöpe giden milyonlarca euro var ve bunların şampiyonlukta en ufak katkısı yok. Ontivero,hayrovic,tarık vs.

evet treansferde %100 başarıyı kimse bekleyemez ama olmayacağı biline biline yapılan transferler var.
tarık mesela, ontivero mesela, umut g., son gün yapılan pandev dzemailli mesela, kaan baysal, endoğan adilli mesela daha pek çok adını unuttuğumuz komisyon transferleri.

bunlar hep tutmayacağı gün gibi ortada olan transferler ve esas bunlar belimizi büken. Yoksa buraka 5 milyon vermişsin adam iyi kötü atmış gollerini, selçuka 3m para vermişsin iyi kötü istikrar yakalamış oynamış. Daha dün umut gündoğan dava açtı, bu adam belki 5 resmi maça çıkmadı.

İşte olacak öyle transferler. Pandev ve Dzemaili çok itiraz edilmeyecek fırsat transferleriydi tutmadı. Hayrovic yetenekli bi genç olarak geldi tutmadı. Tarık tam bir fiyasko olmuş olabilir evet rezil bi transfer olabilir ama 5 yabancılı sezonda, bek yokluğunda bu forumda dahil bir çok kişinin istediği bi transferdi.
Bunlar transfer başarısızlığıdır hep yapılabilir. Bir tek Ontivero transferi benim için sıkıntılı. Onun zararı da karşılanmayacak düzeyde değil.

Ben Ünal Aysalın transfer dışındaki tek yanlışının, hatta bilinçsizliğinin ücretleri yukarı çekmesi olduğunu düşünüyorum. Anlamsızca yüksek maaş verdi herkese.

Amma velakin Ünal Aysalın başındaki en büyük sorun olan yabancı sınırı ne yazık ki Aysal gittikten sonra kalktı. Şu an Aysal olsa bu takıma gerekli yabancı transferleri yapardı. Galatasarayın milli takımın çiftliği olmasına izin vermezdi

İşte olacak öyle transferler. Pandev ve Dzemaili çok itiraz edilmeyecek fırsat transferleriydi tutmadı. Hayrovic yetenekli bi genç olarak geldi tutmadı. Tarık tam bir fiyasko olmuş olabilir evet rezil bi transfer olabilir ama 5 yabancılı sezonda, bek yokluğunda bu forumda dahil bir çok kişinin istediği bi transferdi.
Bunlar transfer başarısızlığıdır hep yapılabilir. Bir tek Ontivero transferi benim için sıkıntılı. Onun zararı da karşılanmayacak düzeyde değil.

Ben Ünal Aysalın transfer dışındaki tek yanlışının, hatta bilinçsizliğinin ücretleri yukarı çekmesi olduğunu düşünüyorum. Anlamsızca yüksek maaş verdi herkese.

Amma velakin Ünal Aysalın başındaki en büyük sorun olan yabancı sınırı ne yazık ki Aysal gittikten sonra kalktı. Şu an Aysal olsa bu takıma gerekli yabancı transferleri yapardı. Galatasarayın milli takımın çiftliği olmasına izin vermezdi
Aysal olsa nasıl transfer yapılacaktı? Ffpden bahsediyoruz sürekli, ne yapacaktı kendi cebinden para mı verecekti yoksa borçlandıracak mıydı?

sadece ontivero tarık meselesi değil, ki yabancı sınırının olması tarıkın alınmasını meşru yapmaz, bedavaya alınacakken 4,750 verildi, bugün sabri oynuyor,
pandev ve dzemailli transferlerini de meşru yapmaz

dediğim gibi bunun dışında endoğan gibi kaan gibi pek çok transfer var, ontiveronun zararı karşılanmayacak düzeyde değil demişsin ama bunun gibi 10 oyuncu var, küçük miktarlar birikip dağ oluyor.

zaten bana göre aysalın en büyük yanlışı transfer falan değil.

1- başarılı takıma ilk çomağı sokması, önce dürüst ve albayrakı yönetimden çıkarıp terimi yalnız bırakması, yerine candan erçetin gibilerini getirmesi
sonra terimi kovup başarısız olması
2- başarısız olup ekonomi kötüleşince, ffp tehlikesi ortaya çıkınca bırakıp kaçması.
eğer o trtde katıldığı programda devam ediyorum deseydi ben kendisine saygı duyardım, ama şimdi saygı duymuyorum,
madem kaçacaktın o zaman ekibi dağıtmayıp istifa etseydin, en azından yönetime dokunmasaydın.

muthis kadro kurmustu deniyor da takim o durumdan eylul 2014teki hale nasil geldi diye kimse sormuyo enteresant

Operasyona çanak tuttunuz.
Medya talimat üzere gazı verdi taraftarı kandırdı.
Birazda Ünal Aysal'ın suçu.
Sen ne akla hizmet kovarsın Abdülü, Fatih Terimi ?
Hele Abdül varya bir telefonla senin on işini cözebilecek adam.
Ne mutluyduk anlatamam.
Ayağa kalktık göğsümüzü gere gere ortalıkta dolaşıyorduk.
Cl arenasına öyle bir geri döndükki ah ulan.
Ne desek boş.

������

Evet hatası var yok değil.Sırf iyi giden takımın önünü kesmek için fatih terimi bizden kopardılar.Ünal aysal da bu konuda çok pasif kaldı yada kalmak zorundaydı.Malum biliyorsun futbolumuzda artık yukarıdan talimatla çalışıyor.Şimdi şöyle birşey var başkan olsan milli takım milli duygu diye hocanı ayartsalar her hafta huzursuzluk her hafta zıtlaşmalar olsa bir yerden sonra o problemi kökten çözmen gerekir.Birde şu var ki ünal aysalın f.t den sonraki seçimleri iyi olmadı.En sonunda bu çapsızlara kadar düştük.

Sportif direktor olayini soyle unutuyoruz ilk.yonetim Adnan Ozturkun de onceki projesinden olan ingiliz profesyonellerle anlasti sozlesme imzaladik. Secim sonrasi bunu dinazorlar istemedi. Cunku bu adamlar parayla calisacakti.

Sonra apar topar baska yol bulduk. Gunu kurtaracak yol.

Eger o gun bu sistem kabul ous olsaydi bugun baskanmis hocaymis umrumuzda olmayacakti tamamen bagimsiz bir tekel olacakti.

Galatasarayin dusmani Galatasaraylilar diye bir laf bosuna ortaya cikmadi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut gundogan olayini iceriye ajan birakanlara sor bence.

Para harcamadan basari gelmiyor. Unal aysal gelip cok harcama yaptiysa kendi olusturduklari geliri harcadilar. Yeni yonetim de ekstra gelir kalemi bulsun onu harcasin bugun o porto dediginiz agzinizin aktigi kulup gecmisin vermis oldugu ismini yiyor ne oyuncular aliyor ama isim yaptigi icin yuksek fiyata satis yapoyor dikkat cekmiyor.
Bunlari yapmadan buyuyemezsin iki tanesi tutar sonra bunun pesine gidersin. Ama bu ulkede hicbir sey tutmaz 0 turk oan bir takim istiyorum yerlilerin hepsi alt yapinin urunu 18-23 yas araliginda olan. Geri kalan sabotajci kesimi istemiyorum.

Şükrü zaten gerginiz ortalığı karistirma

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimin ajanı ? Terimin mi?
transfer tamamen başkanın evet ya da hayır demesine bağlı bir olay, ben sorumlu olarak başkanı görüyorum.
E tamam o zaman drogba sneijder melo muslera gibi transferler de aysalin basarisi olur bu durumda

Bu olay suna benziyor haziran secimi oncesi dedeme hangi partiye oy vereceksin haci dedim. Dedi bastakine.
Neden dedim. Ulkede ekonomi batmis, is yok cozulen birsey yokucuruma gidiyoruz.

Dedi suclu o mu?
Dedim kim kilcdaroglu ya da bahceli degil ya bastaki kim ise o.

Cevabi onceki hukumet.
Yine uzun adamdi dedim. Ondan onceki dedi bu hale sokan o.

Sebebi 2000 ekenomik krizi dedi 15sene onceki olay. Burda da durum o oov ffp battik kuculelim suc unal aysalda devre arasi 100 milyon lira harcadi.

Hayir siz niye suclama istegi duyuyorsunuz bilmiyorum.
Baskanin cikmis ekonomik olarak sıkıntımız yok demedi mi. Ne baskan ne taraftar o aciklamadan sonra bu adama daha birsey diyemez arkadas.

Sanki sonradan gelen yonetimler cok ust duzey basarili transferler yapmis gibi.

Bu aksam yeniliriz fark yiyince tek sorumlusu yine aysal olur. Olmali cunku devre arasi 100 milyon lira para harcatti.
Ona battiysak bu sene sampiyonluk kacinca kepenkleri kapatmamiz lazim direkt sampiyonlar liginden kaybimiz o kadar olacak digerlerini saymiyorum bile

Bu olay suna benziyor haziran secimi oncesi dedeme hangi partiye oy vereceksin haci dedim. Dedi bastakine.
Neden dedim. Ulkede ekonomi batmis, is yok cozulen birsey yokucuruma gidiyoruz.

Dedi suclu o mu?
Dedim kim kilcdaroglu ya da bahceli degil ya bastaki kim ise o.

Cevabi onceki hukumet.
Yine uzun adamdi dedim. Ondan onceki dedi bu hale sokan o.

Sebebi 2000 ekenomik krizi dedi 15sene onceki olay. Burda da durum o oov ffp battik kuculelim suc unal aysalda devre arasi 100 milyon lira harcadi.

Hayir siz niye suclama istegi duyuyorsunuz bilmiyorum.
Baskanin cikmis ekonomik olarak sıkıntımız yok demedi mi. Ne baskan ne taraftar o aciklamadan sonra bu adama daha birsey diyemez arkadas.

Sanki sonradan gelen yonetimler cok ust duzey basarili transferler yapmis gibi.

Bu aksam yeniliriz fark yiyince tek sorumlusu yine aysal olur. Olmali cunku devre arasi 100 milyon lira para harcatti.
Ona battiysak bu sene sampiyonluk kacinca kepenkleri kapatmamiz lazim direkt sampiyonlar liginden kaybimiz o kadar olacak digerlerini saymiyorum bile

alakasız ornekler...sonrakı gelen hıcbı baskan farkındaysan transfer yapamadı..duygun transfersız bıtırdı dursun da + ile kapadı..kımse leş demıyor ama o kadar buyuk hatalara ragmen aglamanın da anlamı yok..ayrıca mancınının acıklamalarını dınledıysen baskanla oturduk transfer ıstedım ffpden dolayı para harcayamayacagımızı soyledı yolları ayırdık dedi.son dakıka cemal pandev de buna gayet uygun transferlerdi.yanı aysalda olsa su ıkı sene para harcamayacaktı...gecen sene gıdısatı gordu kufurle gıdecegıme bıseyı bahane edıyım kacıyım dedı buldu kactı bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt