Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ondan

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sportif başarıları-başarısızlıkları bir yana bırakalım 2011-2014 yılları arasında başka birisi olsaydı ne olurdu diye düşünelim. Örneğin Duygun, Dursun vs..

Sportif başarıları-başarısızlıkları bir yana bırakalım 2011-2014 yılları arasında başka birisi olsaydı ne olurdu diye düşünelim. Örneğin Duygun, Dursun vs..

Full yerli olurdu takım ligde 15. falan olurduk avrupaya gitmeyeli baya olmuştu rezilleri oynardık.

Ateş söndü başkan hem de üfleyerek değil üzerine işeyerek söndürdüler.

Duygunun tam olarak ne suçu var? Adam zaten geçici baskan için seçilmisti. 500k Tolgayi almamaktan hariç sorun göremiyorum - nasil olsa Apo ve Aliyle beraber takimi takim tutmayi basarip formsuz kadroyu son haftaya kadar sampiyonluga oynatan takima çevirdiler hoca ile beraber. He arada bi Cemaat lafi yapti onu elestirmemek hata ama takimi ekibiyle beraber takima istikrar ve azim getirdi

Duygunun tam olarak ne suçu var? Adam zaten geçici baskan için seçilmisti. 500k Tolgayi almamaktan hariç sorun göremiyorum - nasil olsa Apo ve Aliyle beraber takimi takim tutmayi basarip formsuz kadroyu son haftaya kadar sampiyonluga oynatan takima çevirdiler hoca ile beraber. He arada bi Cemaat lafi yapti onu elestirmemek hata ama takimi ekibiyle beraber takima istikrar ve azim getirdi

Galatasaray büyük takım.. dursun gereksizi ile bile başarılı olabilir..

duygun zaten şikenin aklanması için psikolojik hazırlık yapmaya geldi.. o açıklama ona iktidar tarafından yaptırıldı.. o da sonra saraya çıkarak "bakın ben sizin isteğinizi yerine getirdim, siz de bize mani olmayın" dedi.. bu kadar basit..

Kendisini sportif açıdan değerlendirmeyeceğim. Kendisi ciddi bir avukat olmasına rağmen sözleriyle aslında ne kadar boş bir kişi olduğunu kanıtlamıştı.

Duygun Y. "Gülen'in istediği 50 milyon dolarlık yardımı alamayınca Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'yi şike sürecine soktuğunu" iddia etti.

Bu lafı ergen antu üyeleri sarf ederken ezik diyerek eğleniyoruz ama bizim sözde başkanımız bu lafları sarf etti. Suçu yok değil mi?

Galatasaray büyük takım.. dursun gereksizi ile bile başarılı olabilir.. duygun zaten şikenin aklanması için psikolojik hazırlık yapmaya geldi.. o açıklama ona iktidar tarafından yaptırıldı.. o da sonra saraya çıkarak "bakın ben sizin isteğinizi yerine getirdim, siz de bize mani olmayın" dedi.. bu kadar basit..
Sportif başari hakkinda konuştum Serdar renktaş. Prandelli döneminden gelen ve gruptaki neredeyse tüm takimlara karşi 4 gol yiyen takimi bu kadar kisa sürede şampiyon takimina çevirmek basit iş degildi.

d. yarrswat GS tarihinde kara leke olarak not dusulmustur

ama botoxluyu da firsat bu firsat aklamayiniz

O vergi muhabbetleri, o stadyum konusu, verilmeyen izinler ve Riva için sıkıştırılması falan daha bir sürü şey. Hepsi bilerek yapıldı. Bizim aptal dinazorlar da onlara alet oldu. Basının devamlı lise problemlerini gündeme getirmesi ve liseli tayfasını kudurtması vs.

Adama destek olamadık. Üstüne gitsin dedik, yazıklar olsun hepimize.

İlk senelerde sıfır laf, full icraat yaparken son senelerinde full laf, sıfır icraat yapmıştır. 17 Haziran duruşumuz vardı, hakemleri federasyonu FIBA'ya falan şikayet edecektik ne oldu o iş ? Dursun Özbek styla transferin son gününde Pandev ve Dzemaili'yi alan da oydu. Kimse burda büyük başkan falan demesin. Ha şimdiki başkan bozuntularına göre yanında vasat üstü kalır orası ayrı.

O 17 Haziran Duruşunu yaptıysan sonuna kadar peşinden gidecektin.

13-14 ve 14-15'teki hamleleri yapmasak FFP açısından bir sıkıntımız olmazdı.

Transferbilanz und Fünfjahresvergleich - Süper Lig - Transfermarkt

Fener ayvayı yemiş yalnız.

3zwnuzws.png

kutsal insan yuce sahsiyet,keyfin yerinde mi,,

sihhatin yerindedir ins

13-14 ve 14-15'teki hamleleri yapmasak FFP açısından bir sıkıntımız olmazdı.

Transferbilanz und Fünfjahresvergleich - Süper Lig - Transfermarkt

Fener ayvayı yemiş yalnız.

3zwnuzws.png

Şu tabloda fenevin bizden çok daha kötü olduğunu görüyoruz. Fenev neredeyse bizim kadar para harcamış ama 4. yıldızı biz takmışız ve her sene cl den hatırı sayılır gelir elde etmişiz. Ünal başkan olmasaydı yıldızı dörtleyemediğimiz gibi her sezon transferde kuşlara imrenerek bakardık ama hem sportif başarı olarak hem de transferde çatır çatır çatlattık kuşları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt