Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo-Ali-FT üçgeni son yılların en sağlam yönetim/hoca kadrolarından birisiydi. Öyle ekip 2 senedir olmadı. Eğer fark ettiysen son şampiyonlukta Ali ve Apo yönetimin parçasıydı. Tesadüf mü?
Değil demedim ki bi karar verin dedim.E tamam o zaman drogba sneijder melo muslera gibi transferler de aysalin basarisi olur bu durumda
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sportif başarıları-başarısızlıkları bir yana bırakalım 2011-2014 yılları arasında başka birisi olsaydı ne olurdu diye düşünelim. Örneğin Duygun, Dursun vs..
Duygunun tam olarak ne suçu var? Adam zaten geçici baskan için seçilmisti. 500k Tolgayi almamaktan hariç sorun göremiyorum - nasil olsa Apo ve Aliyle beraber takimi takim tutmayi basarip formsuz kadroyu son haftaya kadar sampiyonluga oynatan takima çevirdiler hoca ile beraber. He arada bi Cemaat lafi yapti onu elestirmemek hata ama takimi ekibiyle beraber takima istikrar ve azim getirdiSportif başarıları-başarısızlıkları bir yana bırakalım 2011-2014 yılları arasında başka birisi olsaydı ne olurdu diye düşünelim. Örneğin Duygun, Dursun vs..
Duygunun tam olarak ne suçu var? Adam zaten geçici baskan için seçilmisti. 500k Tolgayi almamaktan hariç sorun göremiyorum - nasil olsa Apo ve Aliyle beraber takimi takim tutmayi basarip formsuz kadroyu son haftaya kadar sampiyonluga oynatan takima çevirdiler hoca ile beraber. He arada bi Cemaat lafi yapti onu elestirmemek hata ama takimi ekibiyle beraber takima istikrar ve azim getirdi
Duygunun tam olarak ne suçu var? Adam zaten geçici baskan için seçilmisti. 500k Tolgayi almamaktan hariç sorun göremiyorum - nasil olsa Apo ve Aliyle beraber takimi takim tutmayi basarip formsuz kadroyu son haftaya kadar sampiyonluga oynatan takima çevirdiler hoca ile beraber. He arada bi Cemaat lafi yapti onu elestirmemek hata ama takimi ekibiyle beraber takima istikrar ve azim getirdi
Sportif başari hakkinda konuştum Serdar renktaş. Prandelli döneminden gelen ve gruptaki neredeyse tüm takimlara karşi 4 gol yiyen takimi bu kadar kisa sürede şampiyon takimina çevirmek basit iş degildi.Galatasaray büyük takım.. dursun gereksizi ile bile başarılı olabilir.. duygun zaten şikenin aklanması için psikolojik hazırlık yapmaya geldi.. o açıklama ona iktidar tarafından yaptırıldı.. o da sonra saraya çıkarak "bakın ben sizin isteğinizi yerine getirdim, siz de bize mani olmayın" dedi.. bu kadar basit..
13-14 ve 14-15'teki hamleleri yapmasak FFP açısından bir sıkıntımız olmazdı.
Transferbilanz und Fünfjahresvergleich - Süper Lig - Transfermarkt
Fener ayvayı yemiş yalnız.
![]()
13-14 ve 14-15'teki hamleleri yapmasak FFP açısından bir sıkıntımız olmazdı.
Transferbilanz und Fünfjahresvergleich - Süper Lig - Transfermarkt
Fener ayvayı yemiş yalnız.
![]()