Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Döneminde alınan adamları inceleyelim.Yeşiller iyi,kırmızılar kötü,siyah nötr olsun.

11-12
Selçuk İnan : Adnan Polat transferi
Elmander : Adnan Polat transferi
Ceyhun : Nötr
Sercan : Bonservisi fazlaydı ama faydalı olduğu maçlar oldu ve kiralayacak kulüp bulmakta sıkıntı çekmedik.Nötr diyorum
Yiğit: Kötü transfer.
Muslera: Harika transfer
Eboue : Müthiş transfer.Terim ısrarla istediğini söylemişti Telegol'de
Riera : Fazla bonservis verdik ve sol açıkta işimizi görmese sol bekte iyiydi.
Ujfalusi : 3'ün biri ama iyi transfer
Melo : Müthiş transfer.
Engin Baytar : İyi transfer.Terim transferi olduğunu söyleyeyim.

Necati : İyi transfer.

12-13
Amrabat : 8.5'a aldık ama satışından ve kira bedelinden yaklaşık 4.5 falan para geldi.ŞL'de faydalı oldu.İyi diyorum.
Dany : Yabancı sınırı varken 3.5 varken kazık oldu ama çoğu kişinin aksine severdim reizi.İyi diyorum.
Burak : Sınır varken iyi transferdi.İlk senesinde faydalı oldu.
Umut : Burak'la aynı.
Drogba : En önemli 2.transferi
Sneijder : En önemli transferi

Hamit : Sınır varken alınması normaldi.Nötr
Cris : Kötü ama maliyetsiz nötr diyorum.
Furkan : Bunu beleşe aldık.Kiralama bedelleyile kar bile ettik nötr diyorum.

13-14
Bruma : Terim'in kazığı.Bunu Aysal'a yüklemiyorum.Nötr diyeceğim.
Burdisso : Maliyetsizdi nötr
Erman : Terim yamuk yaptı.Küstü gitti nötr.
Veysel : Az para verdik.Az paraya sattık.Nötr
Telles : 6.5 verdik.Faydalı olduğu maçlar oldu.Inter'e satabilirsek kar edeceğiz iyi.
Chedjou : En çok bonservis ödediğimiz stoperimiz.6.5 baydık.Defansif olarak verimi iyi değildi.Kötü diyorum.
Hajrovic : Bu herifi Türk yapacağız Sercan'ın akrabası falan dediler yabancı kaldı.Üstelik karaktersiz çıktı.Leş
Ontivero : Emlakçının menajer arkadaşına kıyağı.
Salih : Kepaze
Koray : Kötü transfer
Oğuzhan Kayar : Kötü transfer
Umut Gündoğan : Kötü transfer

14-15
Tarık : 13-14'ün devre arasında bosman durumundayken alamadık.Sene başında 4.75 baydık.Kulüp tarihinin en büyük soygunu
Pandev : Zıplamaya mecali yoktu.
Dzemaili : Tutmadı
Yasin : İyi transfer
Sinan Gümüş : Yıllık ücreti fazla ama iyi
Olcan : 4'e aldık Salih'i 2 seneliğine kitledik.Nötr diyorum.
Sinan Bolat : Nötr

+
Burak'ın 2019'a kadar başımıza musallat edilmesi
Selçuk'un
2019'a kadar başımıza musallat edilmesi
Fularlı hamlesi
Pizzacı hamlesi

Kırmızılar 15
Yeşiller 16
Siyahlar 13

Bu herifin bu kadar sevilmesi mantıksız.

kısaca terim sonrası leşh

Döneminde alınan adamları inceleyelim.Yeşiller iyi,kırmızılar kötü,siyah nötr olsun.

11-12
Selçuk İnan : Adnan Polat transferi
Elmander : Adnan Polat transferi
Ceyhun : Nötr
Sercan : Bonservisi fazlaydı ama faydalı olduğu maçlar oldu ve kiralayacak kulüp bulmakta sıkıntı çekmedik.Nötr diyorum
Yiğit: Kötü transfer.
Muslera: Harika transfer
Eboue : Müthiş transfer.Terim ısrarla istediğini söylemişti Telegol'de
Riera : Fazla bonservis verdik ve sol açıkta işimizi görmese sol bekte iyiydi.
Ujfalusi : 3'ün biri ama iyi transfer
Melo : Müthiş transfer.
Engin Baytar : İyi transfer.Terim transferi olduğunu söyleyeyim.

Necati : İyi transfer.

12-13
Amrabat : 8.5'a aldık ama satışından ve kira bedelinden yaklaşık 4.5 falan para geldi.ŞL'de faydalı oldu.İyi diyorum.
Dany : Yabancı sınırı varken 3.5 varken kazık oldu ama çoğu kişinin aksine severdim reizi.İyi diyorum.
Burak : Sınır varken iyi transferdi.İlk senesinde faydalı oldu.
Umut : Burak'la aynı.
Drogba : En önemli 2.transferi
Sneijder : En önemli transferi

Hamit : Sınır varken alınması normaldi.Nötr
Cris : Kötü ama maliyetsiz nötr diyorum.
Furkan : Bunu beleşe aldık.Kiralama bedelleyile kar bile ettik nötr diyorum.

13-14
Bruma : Terim'in kazığı.Bunu Aysal'a yüklemiyorum.Nötr diyeceğim.
Burdisso : Maliyetsizdi nötr
Erman : Terim yamuk yaptı.Küstü gitti nötr.
Veysel : Az para verdik.Az paraya sattık.Nötr
Telles : 6.5 verdik.Faydalı olduğu maçlar oldu.Inter'e satabilirsek kar edeceğiz iyi.
Chedjou : En çok bonservis ödediğimiz stoperimiz.6.5 baydık.Defansif olarak verimi iyi değildi.Kötü diyorum.
Hajrovic : Bu herifi Türk yapacağız Sercan'ın akrabası falan dediler yabancı kaldı.Üstelik karaktersiz çıktı.Leş
Ontivero : Emlakçının menajer arkadaşına kıyağı.
Salih : Kepaze
Koray : Kötü transfer
Oğuzhan Kayar : Kötü transfer
Umut Gündoğan : Kötü transfer

14-15
Tarık : 13-14'ün devre arasında bosman durumundayken alamadık.Sene başında 4.75 baydık.Kulüp tarihinin en büyük soygunu
Pandev : Zıplamaya mecali yoktu.
Dzemaili : Tutmadı
Yasin : İyi transfer
Sinan Gümüş : Yıllık ücreti fazla ama iyi
Olcan : 4'e aldık Salih'i 2 seneliğine kitledik.Nötr diyorum.
Sinan Bolat : Nötr

+
Burak'ın 2019'a kadar başımıza musallat edilmesi
Selçuk'un
2019'a kadar başımıza musallat edilmesi
Fularlı hamlesi
Pizzacı hamlesi

Kırmızılar 15
Yeşiller 16
Siyahlar 13

Bu herifin bu kadar sevilmesi mantıksız.

Biraz zorlamışsın.Özellikle Chedjou nasıl kötü anlamadım daha geçen sezon bizi ŞL'de 0 çekmekten kurtardı.Stoper olarak beğenmeseniz de hiç verim alamadığımız bir futbolcu değil.

Türk futbolcu transferleri de kapalı kutu.Yabancı sınırı var ve yerli kalitesi ortada.Mesela Hamit kağıt üzerinde Yasin'den iyi transfer ama Yasin daha çok katkı sağladı.Transfer edildikleri zamana göre değerlendirilse bu listedeki renkler daha farklı olurdu.

Burak ve Selçuk'un sözleşmeleri tartışmasız yanlış.Genel olarak hataları futbolcu sözleşmeleri, verilen yıllık ücretler.

Fularlı ve Pizzacı da GS teknik direktörlüğüne getirilemeyecek kadar tanınmayan, kalitesiz isimler gerçekten.

Son düzenleme:
Biraz zorlamışsın.Özellikle Chedjou nasıl kötü anlamadım daha geçen sezon bizi ŞL'de 0 çekmekten kurtardı.Stoper olarak beğenmeseniz de hiç verim alamadığımız bir futbolcu değil.

Türk futbolcu transferleri de kapalı kutu.Yabancı sınırı var ve yerli kalitesi ortada.Mesela Hamit kağıt üzerinde Yasin'den iyi transfer ama Yasin daha çok katkı sağladı.Transfer edildikleri zamana göre değerlendirilse bu listedeki renkler daha farklı olurdu.

Burak ve Selçuk'un sözleşmeleri tartışmasız yanlış.Genel olarak hataları futbolcu sözleşmeleri, verilen yıllık ücretler.

Fularlı ve Pizzacı da GS teknik direktörlüğüne getirilemeyecek kadar tanınmayan, kalitesiz isimler gerçekten.

Zorlama yapsaydım çoğu kişinin sevmediği Dany'i yeşil yapmazdım.Amrabat'ı da çoğu kişi beğenmezdi onu da yeşil yaptım.

Süper lig tarihinde sezon ortasında gelip takımı şampiyon yapan yabancı hoca yok.Terim'den sonra kesinlikle yerli gelmeliydi.Prandelli ise ismen yanlış olmasa da Lucescu,Tuchel ve anglosaksondan sonra plansızca getirildi.

Delikanli gibi cikip bu sorunu ben actim sizin basiniza ve bende sponsor olup cozerim demeli bu adam.

Bekle dedi gitti :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

geliyim herşeyi düzeltiyim dese hayır diyemezsiniz...

Galatasaray Global´den mi bahsediyorsun ?

"Aday olmayacağım, ama kim aday olursa içlerinden destekleyeceğim bir tanesi muhakkak olacaktır. Galatasaray'dan kopmam mümkün değil. Bu benim gönül bağım. Bu ekibe de tam desteği vereceğim. Ama iyi bir haber vereyim. Benim Galatasaray için gönlümde yatan bambaşka bir proje var. Galatasaray global projesi. Bunu divana getirdim, kimse fazla sorgulamadı. Galatasaray global projesi, Galatasaray marka değerinin Avrupa'da tanınması ve Galatasaray'ın Avrupa'da yaşayabilmesi ve devamlılığını sürdürebilmesi projesidir. Bu projeyi ben A'dan Z'ye kendim sponsor ederek, masraflarını karşılayarak, kulübümden en ufak bir talepte bulunmadan, bundan sonraki gelecek yönetime hediye hazırlayıp, onlara hediye etmek kararını aldım. İnşallah camiamıza hayırlı olur."

Bu yemleme islerini iyi basariyor büyük Baskan, güzel bir konusmaci...

Egemen Bayrak güzel bir haber paylasmis. Aysal cok güzel yalan söyleyebiliyor, kulübün durumu ile ilgili bukadar dezinformasyonun olmasinin da, en büyük sorumlusudur. Galatasaray´in hic bir sorunu yok, yönetim hic bir zorluk ile karsilasmayacak, ayaklarini gazdan cekmesinler felan diyor. Cahil bir adam olsa neyse, ama bu kulübün bulundugu duruma böyle bir yorum getirmek, Cennetten arsa satmak ile es degerdir.
Özellik ile sosyal medyada da baskan´a itibar eden büyük bir Galatasaray´li kitle varken, yalan yanlis beklentiler yaratip, yeni gelen yönetimleri bu taraftar grubunun önüne atmaktir. Isteyerek, yada istemeyerek...

Kulüp 100 KmH ile duvara carpmasina 5 kala, kivrak bir manövre ile siyrilmayi basardi. Güme giden palavraci Dursun ve Galatasaray oldu.

FFP´deki yükümlülükler de hesaba katilip, asla maddi anlamda ibra olmamasi gerekiyordu. Yatsin kalksin Inan Kirac ve dinazorlara dua etsin.

Son düzenleme:
KAP açıklaması;

"UEFA, 18 Ocak 2016 akşamı resmi sitesinden duyurduğu açıklamada, Galatasaray Sportif A.Ş.'nin mali durumunun UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu(UEFA CFCB) Araştırma Komisyonu (Investigatory Chamber) tarafından incelenmesi sonucunda, Şirketimizin belirlenen başa baş kriterlerine uymadığı, bu nedenle ceza verilmesi istemiyle bir üst makam niteliğindeki CFCB Adjudicatory Chamber (Yargı Komisyonu)'na sevkedildiği belirtilmiştir.

UEFA CFCB Araştırma Komisyonu, Şirketimizin 1 Haziran 2012 -31 Mayıs 2013 Mayıs döneminde 38 milyon Euro, 1 Haziran 2013 - 31 Mayıs 2014 döneminde 70,4 milyon Euro ve 1 Haziran 2014 - 31 Mayıs 2015 döneminde 55,8 milyon Euro olmak üzere üç sezonluk dönemde toplam 164,2 milyon Euro zarar ederek, belirlenen zarar miktarını 134,2 milyon Euro aştığına vurgu yaparak, Galatasaray'ın 1+1 yıl UEFA müsabakalarından men edilmesi istemiyle bir üst kurula havale edildiği ifade etmiştir.

İlgili karar tavsiye niteliğinde bir karar olup, nihai hükümün Şubat ayı sonunda toplanacak UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu tarafından, Galatasaray'ın yapacağı sunum ve sözlü savunmanın ardından verileceği bildirilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

stadın yanına yüzyılın projesi güççük store yaptı ya,daha napsınn bu adam tesisleşme konusunda,palaverici aysal,mai konuda ilk 10 derken klübü batırdı

Son düzenleme:
bu adam olmasa suan daha fena sürünüyodunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt