2 sene üstüste sampiyon olduk, bizim takim Terim varken de baltalamis bir haldeydi. Daha ilk 5 hafta da 6 2 galibiyet 3 beraberlik almistik.
Kötü mü? Tabi ki degil, cünkü lig uzun bir maraton, kayiplari her türlü telafi edebilirsin ama genel olarak takimda bir tokluk vardi bir doymusluk vardi. Tabi ki iyi gitmiyorduk Mancini geldikten sonra da ama bunda sirf Mancini nin mi sucu var? Elbette hayir. Burak ve Umut o sezon gol kacirma rekoru kirdilar bilhassa da deplasman maclarinda, buna arti olarak Selcuk berbat bir haldeydi, Melo ise tam tersine formunun zirvesindeydi. O olmasa daha beter olurduk o sezon.
Illa her sezon sampiyon olacaksin diye bir kaide yok, hele hele Türkiye gibi her pisligin spora bulastigi bir ülkede bazilarinin hayal ettigi "Lige ambargo koymak" olayi sacmasapan bir düsünce. Rekabet olsun ki herkes para kazansin düsüncesinde isliyor hersey. Ayrica herseyi gectim bizim takim bir zaman sonra tamamen direncini kaybetti cünkü biliyorlardi ligi 2.bitiren takim direkt CL ye gidecek yani sampiyon olmasan bile seneye CL desin 2.olursan.
Son olarak ben o sezon dibi gördügümüzü düsünmüyorum. Sezonun sonlarina dogru takim kendini bulmustu, Mancini de iyice alismisti sanki takimda ona iyice adapte olmustu, ama iste bütce vs derken ayrilik kacinilmaz oldu. Asil dibi bu sezon görüyoruz, bunlarin hazirliklari da 13/14 sezonunda yapildi ve 14/15 de devam etti CL deki hezimetler ile.
Dip dedigin bu sezon gibi olur. Ayrica ben Aysal sucsuz demiyorum ama onu tek suclu olarak görenler ve gösterenler haksizlik yapiyor bence.