Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal gibi janti olup kulübün içine boşaltacağına ve sonra da arkasına bakmadan kaçacağına kıro olsun başımızdaki daha iyi. :)

Galatasaray Lisesi'nden mezun olduğu 1960 yılından itibaren, çalışma hayatına başlamış olan Ünal Aysal, 1970-72 yıllarında Koç Holding bünyesindeki Ram Dış Ticaret şirketinde ihracat koordinatörü olarak görev yaptı.

Ünal Aysal, 1973 yılı başında Brüksel'deki bir firmanın ticaret müdürü olarak çalıştı. 1974 yılında da Unit International'i kurdu. Bu şirkette, ilk 10 yıllık dönemde demir çelik ve sanayi mamulleri satışı ve petrol swap işlemleri yaptıktan sonra, 1984 de petrolün yanı sıra, elektrik üretimi ve anahtar teslim santral inşa ve finansmanı projelerinde ihtisaslaştı.

Bu arada, Türkiye ve İran'da elektrik santralleri kuran Ünal Aysal, daha sonra temiz enerji yatırımları ve madencilik faaliyetlerine yöneldi.

Ünal Aysal, bu alandaki çalışma ve başarıları yanında turizm sektörü ile de ilgilendi; Antalya Kemer'de, biri 450, diğeri 370 odalı 5 yıldızlı oteller kurdu. Ayrıca İstanbul Boğazda bir butik otel sahibidir.

Ünal Aysal'ın, 1000 kişinin çalıştığı Unit Grubu'nun çatısını oluşturan 23 şirketin yönetim kurulu başkanı olarak yürüttüğü girişimlerden başka, bazı yatırımcı Avrupa şirketlerinin yönetim kurullarında da faal üye olarak çalışmaktadır.

Birçok veriye göre 2011 itibariyle Ünal Aysal'ın kişisel serveti 775 milyon dolar. Forbes dergisinin 'En zengin Türkler-2010' listesinde Ünal Aysal 39. sırada yer aldı. Aysal 2011'de servetini 25 milyon dolar artırmasına rağmen 51. sıraya geriledi.

Ünal Aysal 1999 yılında, Türkiye'yi yurt dışında en iyi temsil eden iş adamlarından biri olarak, Bakanlar Kurulu kararı ile Cumhurbaşkanı tarafından verilen Yüksek Liyakat Madalyası ile onurlandırılmıştır.

İktisadî Araştırmalar Vakfı, Tez Değerlendirme Yarışmasının sponsorluğunu üstlenen Ünal Aysal'ı, her yıl bu amaçla yapmış olduğu katkılardan dolayı şeref üyeliğine seçmiştir.

Ünal Aysal 14 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenen olağanüstü genel kurulda Galatasaray Başkanı seçilmiştir. 2998 oyla Galatasaray tarihinin en çok oy alan başkanı olmuştur.

BAK BAK VİZYON OKU para icin takım degisenleri siz daha iyi bilirsiniz

Galatasaray tarihinde Fatih Terim 'den daha büyük bir isim olmadığına göre bu kavgada benim kazanmam kaçınılmaz sondur. :)
Sportif başarıdan öte evet daha iyisi yok totalde ama daha büyük isimler çok var bence konu Galatasaray ve aslolan Galatasaray lılik ise. Metin Oktay lar , Ali Sami yenler ve saire işte.

Bu paralı köpekler Dursun'un kucağından inmiyorlar, Ünal Aysal para bilet vermediği için sevmiyorlar tabi ki.

Mancinî gibi birini burda anmayın. Ne başarısı olmuş? Güzelim takımın içine etti. :)

Türkiye kupasini kazandi, CL'de gruptan ciktik, ligde 2.olup CL'ye tekrardan katildik yetmiyor mu? Her sene sampiyon olacaksin diye bir kaide yok.

Ayrica o sezon baslamadan her yerde "bu sezon 2.olan takim bile CL'ye gidebilecek" deniyordu. Takimda bir doymusluk bir nevi vurdumduymazlik vardi Terim varken bile bunu görüyorduk, Gecen sezon Hamza ile ne kadar sansli olduysak, ayni derecede Mancini'li sezonda sanssizdik. Burak,Umut ve hatta Sneijder gol kacirma rekorlari kiriyorlardi deplasmanlarda.

O sezonki deplasman fobisi sadece Mancini'den kaynaklanmiyor, oyun anlayisi yanlis olsa bile oyuncular da ic sahada oynadigi topun yarisini bile oynamadi deplasmanda. Günün sartlarina göre sezonu gayet basarili kapattik. Hem kupa aldik hem de CL'ye katilma hakkini elde ettik.

Haa kis transferleri fiyasko dersin, oyun anlayisini sevmiyorum dersin falan anlarim da Mancini basarisiz degildi. Hele hele Denizli bile Mancini'den daha iyiydi diyemezsin, cünkü komik duruma düsersin. Denizli dedigin adam ligde galibiyet bile alamiyordu, onu gectim az kalsin CL'de son mac Astana'ya takilip 4.olacaktik.

Türkiye kupasini kazandi, CL'de gruptan ciktik, ligde 2.olup CL'ye tekrardan katildik yetmiyor mu? Her sene sampiyon olacaksin diye bir kaide yok.

Ayrica o sezon baslamadan her yerde "bu sezon 2.olan takim bile CL'ye gidebilecek" deniyordu. Takimda bir doymusluk bir nevi vurdumduymazlik vardi Terim varken bile bunu görüyorduk, Gecen sezon Hamza ile ne kadar sansli olduysak, ayni derecede Mancini'li sezonda sanssizdik. Burak,Umut ve hatta Sneijder gol kacirma rekorlari kiriyorlardi deplasmanlarda.

O sezonki deplasman fobisi sadece Mancini'den kaynaklanmiyor, oyun anlayisi yanlis olsa bile oyuncular da ic sahada oynadigi topun yarisini bile oynamadi deplasmanda. Günün sartlarina göre sezonu gayet basarili kapattik. Hem kupa aldik hem de CL'ye katilma hakkini elde ettik.

Haa kis transferleri fiyasko dersin, oyun anlayisini sevmiyorum dersin falan anlarim da Mancini basarisiz degildi. Hele hele Denizli bile Mancini'den daha iyiydi diyemezsin, cünkü komik duruma düsersin. Denizli dedigin adam ligde galibiyet bile alamiyordu, onu gectim az kalsin CL'de son mac Astana'ya takilip 4.olacaktik.

mancini depde korkakça oynatıyordu takımı oyuncularla alakası yok terim dönemi oyuncular aynısı işte tek deplasman kazandıramıyorsa bir hoca sıkıntı var rize depini alsak şampiyonduk fark 4 de düşecekti ve içerde fenerle oynayacaktık altından kalkamadı mancini

aysal terim sonrası 2 hoca getirdi ikisininde de aşısı tutmadı bunu bile terime mağlettiler sanki bu güne kadar gelen her yabancı hoca tuttuda terimden sonra gelenler tutmuyormuş oyuncular bilerek oynamıyormuş gibi bu düşüncede yanlış..

Benim nickimi kim degistirdi? Neyse önemli degil. İsmim Berk zaten. Berke degil. Forum sifirlaninca, eklemeli isimlerden biriyle üye oldum. Yalmanin Sabriyle ilgili aciklamasini okudum. Bugün GSyi birakiyorum.Daha önce söyledigim gibi benim amatör oyuncular icin harcayacak ne param var ne de zamanim var. Gs, Sabriyi zengin etmeye devam etsin. Artik bu düzende ben yokum. Forumu da birakiyorum. Nickime yapilandan sonra kalmam dogru degil zaten. Zaten GSyi biraktiktan sonra forumda kalmanin mantikli bir yani yok. Artik sadece Bayern ve Almanya Milli takimina odaklanacagim.

Danimarkada oturuyorsun Almanya Milli takimina ve Bayerni destekliyorsun. Guzel tercih.
Senin gibi insanlar zaten Bayern veya Reali destekler.

öldüğü gün
photo.jpg
imle seyrantepe tatlisesin ordan stada kadar cala cala oynaya oynaya kutlama yapacaiz
bilginiz

Puki renktaşım Aysal başganımın konusundan hiç çıkmıyorsun , itiraf et içindeki gizli sevgiyi
Başkanımı eskiden çok severdim ama bizi satıp kaçtığından beri nefred ediyorum dursunun gelmesinde onunda payı var ama dese ki şu kadar parayla yarın geliyorum o zaman yine destekleriz bu kadar nett.

Galatasaray'ı emeklilik uğraşı olarak gören, kulübü batırmış Aysal'a karşı nefretimiz dinmeyecek.

13/14 sezonundan kacan goller/sampiyonluk diye bir video vardi. video 6-7 dakikalikti, yarisindan fazlasi 5-6 maclik pre Mancini dönemine aitdi. Farkli yendigimiz maclar vardi iki tane, gol kacirdigimiz maclarda vardi dogal olarak. Ama genel anlamda hücum anlaminda kisirdik.

Galatasaray Istanbul - Spielplan 13/14 | Transfermarkt

O istisnai 6:1´lik maci aradan cikararsak, 10 macta, 20-31 hafta arasi, buldugumuz gol sayisi 7. Ve bu takimin hücum hatti Burak Yilmaz, Didier Drogba, Wesley Sneijder gibi oyunculardan olusuyordu.

Mancini ayni Pereira gibi bir hoca, bu sene izledigimiz Fenerbahce mancinili Galatasaray´in o seneki, oturmus halidir. Pozisyon vermeyen (ki biz veriyorduk), ve yildizlarina ragmen hücumsal anlamda kisir bir takim.

Hamza dönemindeki gibi bir run yakalayabilseydik hic degilse, 13/14´de sampiyonlugu da koprarirdik.

O harcattığı paralara bakarsak kesinlikle başarı değil,şampiyon olsaydık neyse ama şampiyonluk gelirlerinden olduk o kadar para harcamamıza rağmen.Fener'in cezası yüzünden 2. olup ŞL katılmamız başarı değil ne yazık ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt