Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yıl 2. olmakla 1. olmak arasındaki tek fark 11 milyon lira..

Derece farkı ve performans primleri o sadece,şampiyonluk geliri,şampiyonluk sayın kadar alacağın ek prim ve de en önemlisi store gelirleri,4. yıldızı takacaktık o sene,store daha iyiydi şimdikinden bayağı ürün satardık.Zarar kesinlikle çok daha fazla oldu 11 milyon liradan.Şampiyonluk geliri başlı başına 15 milyon lira,20. şampiyonluğumuz olacaktı +20 milyon lira daha,olası store gelirleri ve derece farkı-performans primlerini eklersek minimum 50 milyon liralık bir zarardan bahsedebiliriz.

Son düzenleme:
İşleri yolunda herifin.Baskete 3-5 bir şeyler at lan

AA FİNANS@aa_finans 2 sa.2 saat önce
Ünal Aysal'ın şirketi Unit International, İran'a 4,2 milyar dolara 7 doğalgaz kombine çevrim santrali kuracak https://aafinans.com

BusinessHT@BusinessHTcom 56 dk.56 dakika önce
Ambargo sonrası İran'la yapılan en büyük anlaşma Ünal Aysal'ın şirketinden https://ow.ly/iDYo300UHWd

CkGgMXWXEAAeCuW.jpg

cok büyük baskan 4.2 milyar dolar yatırım yaomıs irana paraya bak
ulan bir sponsor falan olsan ne olacak yıllık 10 m versen

Büyük başgan kulübü satın al.

Vay adi adam bizden çaldığı paralarla gidip yyatırım yapmış ver lan paralarıızı geri

Agır ironi içerir

Derece farkı ve performans primleri o sadece,şampiyonluk geliri,şampiyonluk sayın kadar alacağın ek prim ve de en önemlisi store gelirleri,4. yıldızı takacaktık o sene,store daha iyiydi şimdikinden bayağı ürün satardık.Zarar kesinlikle çok daha fazla oldu 11 milyon liradan.Şampiyonluk geliri başlı başına 15 milyon lira,20. şampiyonluğumuz olacaktı +20 milyon lira daha,olası store gelirleri ve derece farkı-performans primlerini eklersek minimum 50 milyon liralık bir zarardan bahsedebiliriz.
şampiyonluk primi 10 milyon değil mi?+1 şampiyonluk da 1 milyon..Store gelirleri de koca bir yalan..O kadar övülen feneriumun 1 yıllık karı 500bin euro vey liraydı,unuttum..O yıl kaybedilen sadece manevi olarak 1 şampiynluk..Şuanki bizle beşiktaş arasındaki fark bile 25-30 milyon.Belki daha az.

şampiyonluk primi 10 milyon değil mi?+1 şampiyonluk da 1 milyon..Store gelirleri de koca bir yalan..O kadar övülen feneriumun 1 yıllık karı 500bin euro vey liraydı,unuttum..O yıl kaybedilen sadece manevi olarak 1 şampiynluk..Şuanki bizle beşiktaş arasındaki fark bile 25-30 milyon.Belki daha az.

Aziz Yildirim Kigili´yi kovdugundan beri, Fenerium bitti.

15 milyon artı kaç kez şampiyon olduysan o kadar milyon TL de ek prim alıyorsun.Fenerium'lada Aysal dönemi Store kıyaslanamaz bile.O yıl şampiyonluk + 50 milyon TL kaybettik.

15 milyon artı kaç kez şampiyon olduysan o kadar milyon TL de ek prim alıyorsun.Fenerium'lada Aysal dönemi Store kıyaslanamaz bile.O yıl şampiyonluk + 50 milyon TL kaybettik.
Araştıracağım ama bu yıl belki 15 olmuştur bilemem..Bizim şampiyon olup fenerin 2. olduğu yıl arada 10-11 milyon fark vardı.Ek prim dediğin de 1 milyon lira fillan..Storedan sahiden 20-30 milyon kazandığımızı mı sanıyorsun?

Abi,önceden de fazla değilmiş..Zaten işaret ettiğim şey,o yıl şampiyon da olsaydık yine kazanazdık..Geçen yıl kazandık ne oldu?

Bizde storelari her sene eksi cekiyor... Fenerbahce´nin kari Fenerium´dan Abdullah Kigli basinda durdugunda 15 Milyon TL civariydi. Cok birsey kaybetmememiz bizim kazancimiz degildi, UEFA´nin fenerbahceye verdigi cezanin "azizligiydi."

Bizde storelari her sene eksi cekiyor... Fenerbahce´nin kari Fenerium´dan Abdullah Kigli basinda durdugunda 15 Milyon TL civariydi. Cok birsey kaybetmememiz bizim kazancimiz degildi, UEFA´nin fenerbahceye verdigi cezanin "azizligiydi."
Onu biliyorum,sadece maddi kaybımız olmadı demek istedim.O kar yapılan anlaşmalara göre değişiyor sanırım(adidas-nike)

VİZYON sahibi başkan gibi başkan
BAŞARILI adam kolay olunmuyor

Araştıracağım ama bu yıl belki 15 olmuştur bilemem..Bizim şampiyon olup fenerin 2. olduğu yıl arada 10-11 milyon fark vardı.Ek prim dediğin de 1 milyon lira fillan..Storedan sahiden 20-30 milyon kazandığımızı mı sanıyorsun?

Hayır,ben 5 milyonluk bir kardan bahsetmiştim.Total şampiyonluk primi zaten 35 milyon,derece ve performans primleri de yaklaşık 10 milyon TL.

Bu sitedeki bilgi doğru değil,15 milyon bir kere 1,5 değil yanlış yazmışlar.Diğer haber sitelerinde dediğim rakamları bulabilirsin.
Salper,trolluk mu yapıyrsun?Orada 2 site var..1.5 milyon dediği 1 şampiyonluk..20 şampiyonluk=30 milyon
şampiyonluk ödülü 15 milyon
2.lik ödülü 12 milyon..Arada 3 milyon fark var+1.5 milyon=4.5 milyon fark...Bu yıl beşiktaş 15 milyon biz 6. olduğumuz için 1.5 milyon alacağız.Ayrıca adamlar bizden 6-7 galibiyet fazla aldı..6 milyon da oradan fazla kazanıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt