Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÜEFA demesini bile özlemişiz kank.

Bir gün mutlaka tekrar gelmesini temenni etmek dışında elimizden bir şey gelmiyor maalesef.

Sordular zaten bir daha aday olur musunuz diye. Su an baskan varken bunu konusmak dogru olmaz dedi.

Benim takildigim bir cümle vardi "Baskanin basarili olacagina INANMAK istiyorum" dedi, yani o da pek ümitli degil Dursun dan anlasilan.

Kendisi hakkinda yaratilan algi operasyonlarini ESEFLE KINIYORUZ.

Kendisini severdik ama Dursun onun enkazını anca kaldırabiliyor. Hala çöpler temizlenmedi. Ama objektif olmak lazım. Sneijder ve Muslera şu an burdaysa hakkını da vermek lazım. Ben negatif veya pozitif değilim. İlk 2 sezondan sonra yönetimi değiştirmesi kendi sonunu ve hataları beraberinde getirdi. Atıyorum Nazifoğlu gibi yardımcı olacak biriyle yine gelsin isterdim.

Sordular zaten bir daha aday olur musunuz diye. Su an baskan varken bunu konusmak dogru olmaz dedi.

Benim takildigim bir cümle vardi "Baskanin basarili olacagina INANMAK istiyorum" dedi, yani o da pek ümitli degil Dursun dan anlasilan.

Kank Rivadan dolayı rahatsız. Riva peşkeş çekiliyor resmen. Biz bunu dışarıdan yorumluyoruz. Bu adam içeride neler duyuyordur Allah bilir

Tamamen satılması için bir girişim yok zaten.Fenerli medyanın oyunlarına gelmeyin.

Bu konuda hic bir sekilde iyimser degilim ben kusura bakma.

Bal gibi de peskes cekecekler. Aysal konusurken ben gelmeden önce stad konusunda yanlisliklar yapildi dedi, ki bu da dogru hala TOKI'ye ait stad.

Orada nasil üzerimizden ASY üzerinden para kazandilarsa Riva'da da aynisi olacak.

Kank Rivadan dolayı rahatsız. Riva peşkeş çekiliyor resmen. Biz bunu dışarıdan yorumluyoruz. Bu adam içeride neler duyuyordur Allah bilir

Zamaninda TT Arena'yi yaptilar ama sonunda devlet kârli cikti ve Arena'yi hala alamadik TOKI'den.

Adam baya sinirli belli. Müthis planlari vardi Araziler icin , icine ettiler . Peskes cekilecegi icin korkuyor

Baskanimi özleyenler Bloomberg kanalindan kendisini izleyebilir su an canli yayinda.

CrRT7saXgAAS6xf.jpg

Milka bol sütlü çikolata gibi olmuş başkanım. Bronzluk bir insana ancak bu kadar yakışır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bal gibi de peskes cekecekler. Aysal konusurken ben gelmeden önce stad konusunda yanlisliklar yapildi dedi, ki bu da dogru hala TOKI'ye ait stad.

Orada nasil üzerimizden ASY üzerinden para kazandilarsa Riva'da da aynisi olacak.

Sarper'e niye laf anlatıon lan.

Dursuncu eleman, ne anlatırsan anlat sabittir.

Ünal aysal bıraksın kurumsal ayaklarını bize itelediği komisyon çöplerden hala kurtulamıyoruz selçuk la burak a yüzde yüz zam yaptı birde utanmadan

Kongreden geçmeden,bunun teknik olarak mümkünatı yok.Öyle üzerine proje yapacağız falan diye yutturamazlar.

Ortada bence yanlış dönen bir bilgi var.Ali Sami Yen stadının kullanım hakkı bizdeydi,arazinin değil.Arazinin tapusu bizim değil,devletindi zaten.Çok değerli bir arazi olduğu için,devlet buraya bir şeyler yapmak istiyordu.Yoksa o arsa bizimdi,devlete bile isteye verdik gibi bir durum yok.Sadece oraya yapılacak olan yeni stad,Seyrantepe'ye yapıldı.Her stad arazisinin tapusu devlete aittir Türkiye'de.

Riva olayını bekleyip görelim.Bu devirde,cumhurbaşkanı ile arası iyi olmayan kulüp başkanı yok gibi bir şey.Gerçekten bizim lehimize olan projeler olacak belki de.

Kongreden geçmeden,bunun teknik olarak mümkünatı yok.Öyle üzerine proje yapacağız falan diye yutturamazlar.

Ortada bence yanlış dönen bir bilgi var.Ali Sami Yen stadının kullanım hakkı bizdeydi,arazinin değil.Arazinin tapusu bizim değil,devletindi zaten.Çok değerli bir arazi olduğu için,devlet buraya bir şeyler yapmak istiyordu.Yoksa o arsa bizimdi,devlete bile isteye verdik gibi bir durum yok.Sadece oraya yapılacak olan yeni stad,Seyrantepe'ye yapıldı.Her stad arazisinin tapusu devlete aittir Türkiye'de.

Riva olayını bekleyip görelim.Bu devirde,cumhurbaşkanı ile arası iyi olmayan kulüp başkanı yok gibi bir şey.Gerçekten bizim lehimize olan projeler olacak belki de.

Ben hic bir sekilde ümitli degilim. Cepler dolacak yine.

Ne zaman görsem bir aklama çabaları içerisindesin. Niye böyle oldun bilmiyorum ki. Dursun gazozuna ilaç mı attı nabtı kank.

Tam tersini sana da diyebiliriz o zaman.Ne zaman görsem bok atma,Aysal başkanım olsa İbra'ları Robben'leri getirirdi falan. :D

Aklama çabası değil.Riva arazisi Galatasaray'ın,Dursun'un değil neticede.Bu arazi sonsuza kadar bizim elimizde bomboş kalacak değil.2 ay önce imzalanan protokol,satış protokolü değil,üzerinde proje geliştirmeye dair bir protokol.Buradan elde edilecek karın yüzde kaçının bize kalacağı,inşaatı yapan şirkete (yani devlete) kaç kalacağı bir netleşsin.Ben %70'den aşağı bize kalacağını sanmıyorum.

Bu kulüp her sene dünya kadar faiz ödüyor,borç her geçen sene çığ gibi büyüyor.Artık morfini bir yerde vurmak lazım.Sürdürülebilir bir durum değil bu.Yönetim anlayışı da değişmeli.Serdar'a verilen bonservis,yıllık,Tolga'nın Eren'in yıllığı gibi transferler olmamalı artık.Ederinden 1 kuruş fazla vermeyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt