Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersini sana da diyebiliriz o zaman.Ne zaman görsem bok atma,Aysal başkanım olsa İbra'ları Robben'leri getirirdi falan. :D

Aklama çabası değil.Riva arazisi Galatasaray'ın,Dursun'un değil neticede.Bu arazi sonsuza kadar bizim elimizde bomboş kalacak değil.2 ay önce imzalanan protokol,satış protokolü değil,üzerinde proje geliştirmeye dair bir protokol.Buradan elde edilecek karın yüzde kaçının bize kalacağı,inşaatı yapan şirkete (yani devlete) kaç kalacağı bir netleşsin.Ben %70'den aşağı bize kalacağını sanmıyorum.

Bu kulüp her sene dünya kadar faiz ödüyor,borç her geçen sene çığ gibi büyüyor.Artık morfini bir yerde vurmak lazım.Sürdürülebilir bir durum değil bu.Yönetim anlayışı da değişmeli.Serdar'a verilen bonservis,yıllık,Tolga'nın Eren'in yıllığı gibi transferler olmamalı artık.Ederinden 1 kuruş fazla vermeyeceksin.
Baskanimi cekemiyor isen anten monte edebilirim hafız sana

Yüzünü gerdirmekten gülümseyemeyecek hale gelmiş.

CrRT7saXgAAS6xf.jpg

Aysal da Polat'ın çöplerini temizlemiş ve kafaya oynayan bir kadro kurmuştu unutmayın.

De Marke@demarkesports 1 dk.1 dakika önce Ünal Aysal: "Başkanı olan bir kulüpte başkan adayı olmak için önceden fikir belirtmek, başkana ayıp olur diye düşünüyorum."

Noluyoruz?

Aysal da Polat'ın çöplerini temizlemiş ve kafaya oynayan bir kadro kurmuştu unutmayın.

FFP tehlikesi nispeten yoktu, yeni açılmış bir stat ve localardan gelen gelirler vardı ama. Tam olarak aynı durum söz konusu değil. Polat da mali olarak iyiydi, fena transferler de yapmıyordu. Tek hatası futbol şubesini yanlış kişilere emanet etmesi. Sezgin gibi geçmişi karanlık, kriminal birine.

FFP tehlikesi nispeten yoktu, yeni açılmış bir stat ve localardan gelen gelirler vardı ama. Tam olarak aynı durum söz konusu değil. Polat da mali olarak iyiydi, fena transferler de yapmıyordu. Tek hatası futbol şubesini yanlış kişilere emanet etmesi. Sezgin gibi geçmişi karanlık, kriminal birine.

Tüm gelirler temlikliydi kasada da nakit yoktu.

Avrupa falan da yoktu.

Polat mali olarak iyi miydi?

Ayrica stad gelirlerinin cogu veya neredeyse hepsi temlikliydi.

Ünal Aysal: "Dönemimizde, 117 milyon dolarlık transfer yapıldı. O transferler sonraki yöneticilere hediye oldu, hala kupa kazanıyorlar."

haksiz diyen?

En kritik zamanda kaçıp giden adamdan hala hayır umuyorlar bu da ayrı bir kafa

Sonuç olarak zamanında kulüp Süren döneminden sonra çok borca battı. AIG'yle yapılan anlaşma ki rahmetli -mekanı cennet olsun- Canaydın, bu konuyla alakalı nefes bile alamıyorduk demişti zamanında. Polat o çok eleştirildiği dönemde 2012, bilmem ne kriterleri diyerek FFP tehlikesini çok önceden öngörmüştü ama şimdi iş işten geçti. Neticede 2011'de yönetim kurulu mali yönden ibra ettiler Polat'ı.

Son düzenleme:
Selcuk un gitmesini isteyen ona 2019 a dek 3 milyonun uzerinde senelikle sozlesme yapan (burak a da) yonetimi savunamaz

tarik a nasil 4,75 bonservis verilir diye hakli olarak soylenen kisi de aysal i ovemez

buna perhiz lahana tursusu lafi denir , futbolcu coplugune gelmemizin sebebidir , dursun da masallah donk monk derken onun izinden gidiyor

Noter aracılığıyla saygısızı kovan adam,sırf bunun için sevilirsin.

Terimi dahada beter etseydin REYIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt