Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Mancini ile 15 dakikada anlasip Terimi tepikledigin icin tesekkurler

Ünal baskanımız kadar beyefendı adam yok dunyada baskanı olan kuluple ılgılı konusmam baskanlık konusunda dedı adamın dıbıdır bazıları adamlık dersı alsın

Ünal baskanımız kadar beyefendı adam yok dunyada baskanı olan kuluple ılgılı konusmam baskanlık konusunda dedı adamın dıbıdır bazıları adamlık dersı alsın

Adam sevilir sevilmez ayrı mesele ama açıkçası ben seviyorum hem saygılı, hem okumuş, hem kültürlü ve hemde zeki bir insan olması sebebi ile seviyorum kendisini. Hep demişimdir Avrupalılar için bile fazla Avrupai düşünebilen bir insan.

Bir Aysala bak bir de Terime.

Geçen katıldığı programda " yeniden Galatasaray'a başkan olmayı düşünüyor musunuz? " sorusuna kibarca "kulübün başında bir başkanı varken bunu konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum " diyerek cevabı verdi.

Bir de Terime bak...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sayın Mister Ünal Aysal Bey Hazretleri diyeceksiniz !

Bir Aysala bak bir de Terime.

Geçen katıldığı programda " yeniden Galatasaray'a başkan olmayı düşünüyor musunuz? " sorusuna kibarca "kulübün başında bir başkanı varken bunu konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum " diyerek cevabı verdi.

Bir de Terime bak...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
bugünkü nefretim dinmicek Galatasaraylı terim diye bişey kalmamıştır nemalanmaya çalışıyo adam resmen Riekerink Allahtan çok akıllı adam baktı milli takımda kötü döneme girildi hemen galasaray

Dün geceden sonra tekrar aklıma geldin. Allah senden Fatih Terim'i bu kulüpten gönderdiğin için razı olsun.

Başkomutanımız Sn. Ünal Aysal hazretlerinin ne kadar beyefendi bir kişiliğe sahip olduğunu biliyorduk zaten. Lütfen maganda kılıklı kırolarla kıyaslamayalım beyefendiyi.

Para bitince tabi kulüpten uzak durmak istiyor, zira Aysal gibiler sadece hazır para varken var.

Başkan olsa Rikerinki kovup yerine Moyes gibi 1 malı kulübe getirerek yine kulübün içine ederdi baskan bozuntusu.

Kulüp Aysal ve onun yönetimin maddi disiplinsizlik ve hatalari yüzünden az çekmedi

Son düzenleme:
Terim'in saçmalığı yüzünden kahraman ilan edilmesi çok yanlış.

O dönem kendi saçmalıkları yüzünden kulüp maddi ve manevi geriye gitti.

İlkeli gibi gözüküp içi boş olan popülist adamlara hak ettiğinin 1000 katı değer vermeyelim.

Birinin karaktersizliği diğerinin daha az karaktersiz olduğu manasına gelmez.

kulübün dibine dinamit döşeyen adam fenerliler sever tabi.

Para bitince tabi kulüpten uzak durmak istiyor, zira Aysal gibiler sadece hazır para varken var.

Başkan olsa Rikerinki kovup yerine Moyes gibi 1 malı kulübe getirerek yine kulübün içine ederdi baskan bozuntusu.

Kulüp Aysal ve onun yönetimin maddi disiplinsizlik ve hatalari yüzünden az çekmedi

kitabın ortasından konuşmuş taşı gediğine koymuş. böyle mantıklı geçmişi unutmayan üyeler insanı mutlu ediyor.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ünal aysal çok para harcadı klübü batırdı diyenlere sorun bakalım ft son geldiği dönemde kaç milyon avro transfer yaptırmış kendisine?

Ben vereyim cevabı onlar veremez tam tamına 75 milyon avro ve bu adamlar bu tranferler ile cl de çeyrek gördü ama şimdi sorsan ft sayesinde oldu derler çünkü o

İmpiritir.

Ünal Aysal'a o kadar laf eden Dursun bile onun sayesinde kupa kazanıyorken burada laf eden nankörleri görmek şaşırtmıyor açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt