Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorundugu uzere en azılı muhalifler bile Unal bey'in karşısında diz cokmus durumda.

Yakında hic olmadigi kadar guclu 1 sekilde geliyor. Gsyi demir yumrukla yonetecek başkanımız.

o en azılı muhalifleri dinleseydi ğnal gs simdi cl takimlarinin 3/4ünü ağlatiyordu

[h=2]Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, görev yaptığı dönemde ikinci yönetiminde yer alan isimlerle öğle yemeğinde bir araya geldi.[/h]
Galatasaray'ın Maslak Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen yemek organizasyonuna Ünal Aysal'ın yanı sıra Mete İkiz, Ebru Köksal, Şükrü Ergün, Mehmet Cibara, Ümit Özdemir, Bülent Tulun ve Ulak Aküzüm katıldı.

Unal Aysal'dan yılbaşı yemeği - Gamaspor

[h=2]Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, görev yaptığı dönemde ikinci yönetiminde yer alan isimlerle öğle yemeğinde bir araya geldi.[/h]
Galatasaray'ın Maslak Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen yemek organizasyonuna Ünal Aysal'ın yanı sıra Mete İkiz, Ebru Köksal, Şükrü Ergün, Mehmet Cibara, Ümit Özdemir, Bülent Tulun ve Ulak Aküzüm katıldı.

Unal Aysal'dan yılbaşı yemeği - Gamaspor

1. Yonetimi tercih ederdim ama neyse idare eder

Sent from my iPhone using Tapatalk

;( Dön artık başkanım

Dursun vasıfsızı bitirdi bizi , kurtar bu kulübü

Chp genel baskani olarak da gormek isteriz. Ama önce gsmize 1 cl kupası kazandıracak.

C0qFo32XgAAsH3z.jpg:large

Terim'i gönderdiği için kendisinden nefret ettim. Doğrudur.

Sonra 1 sene bile görevine devam edemedi, allah'tan buldu.

Sen git efsane teknik direktörü sırf egon yüzünden kov, yanına kar kalmadı diye seviniyorum haklı olarak.

Sen şu D. Kiev Beşiktaş maçına oran düşmeden yüklü giren değilmisin hacı abi?! Egonun krali Terimde var desek şaka gibisiniz de dersin sen şimdi:asd22:

O kadar başarı sende olsa ego dan adam öldürurdun emin ol

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkanımın karizması bi ''Alex Romero'' beyde var;

-1x04-Trust-Me-bates-motel-34363132-200-200.jpg

dönsün diyenler var aslına bakarsan aysal'da vefa ve sorumluluk duygusu olsa döner ve yarım bıraktığı batırma işini bizi kayyuma devrederek bitirir.
nasıl bir kafanız var arkadaş ben anlamıyorum .
adam kulubun en az 5 yıllık geleceğini yedi bitirdi enkazını kimse almadı ihale dursun'a kaldı .
içimden bir his " dönsün de görün rezaleti" diyor ama işin ucunda galatasaray var kıyamıyorum .

Gel kurtar bizi su rezillikten.Her geçen gün ayrı bir rezil oluyoruz dursun çapsızıyla

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt