Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gsyi yönetenler gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindeler. Gsmiz ölüm döşeğinde. Gerçek gsliler acılar içinde.

Bizi bu durumdan kurtaracak tek güç Sn. Ünal Aysal'dır. Kuvayi milliye'yi de topladı, geliyor.

4-40.jpg

sen gittiğinden beri tüm sexi liğimizi kaybettik başaknanım gel de şehvetli günlerimize geri dönelim

Senin de egona tüküreyim, 2 sene başkanlık yapıp her şeyi çözdüğünü sanan mal.

{taptap}

Bu taraftarın bir parça hakkı olduğuna inanıyorsan, üzerinde bir an bile tereddüt etmeden dönersin başkan.

C0yhKjtW8AE8qAS.jpg

geçen gene toplanmışlar aralarında gs soyan ve dava eden adamda vardı
Bunun kurtaracağını sananlar var hala

Benim anlamadığım nokta, 1 milyar dolar serveti olan adam neden Galatasaray'ın 3-5 milyon dolarına göz diksin?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5 milyon dolarları hafife almayıp, hep göz diktiği için olabilir.
Allah var zamanında bu gozler sayesinde drogbalar,melolar,sneijderler,musleralar gördü.Hajrovicli Ontiverolu dönem hariç transferde hic bi zaman hata yapmadı bence.Selcuk,Burak,Tarık meselesi olması gerekendi zaten mevcut yabancı kontejani 5+0 di.Yaptığı 2-3 transfer harici hicbiri şaibeli değildi bana göre olması gerekeni yaptı.Simdiki yonetim gibi sakat,çürük oyunculara kontejanın olmadığı donemde asla 4-5 saçıp komisyon indirecek bi baskan degil kendisi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şike medyası ve bürokrasinin kuyusunu kazdığı efsane başkan. dursunun yalanlarına hiçbir zaman inanmayacağım

10 tane gs satın alabilecek guçte 1 adamın bu kulubun 3-5 milyon eurosuna ihtiyacı yok. Hiç bir zaman tek kurus dahi almadı gsmizden, tam tersi kimse elini cebine atmazken ta 2000'lerin başından beri her zaman gsmize maddi yardımlarda bulunmuştur.

Ulkedeki "güç"ün kokuşmuş düzenine boyun eğmediği ve kulüp içindeki kan emicilerin tekerlerine çomak soktuğu için el birliğiyle koltuğundan edilen Efsane Büyük Başkan. O günlerde bu büyük şahsa sahip çıkmayalar bugün yaşanan rezillikleri sonuna kadar hakediyorlar.

10 tane gs satın alabilecek guçte 1 adamın bu kulubun 3-5 milyon eurosuna ihtiyacı yok. Hiç bir zaman tek kurus dahi almadı gsmizden, tam tersi kimse elini cebine atmazken ta 2000'lerin başından beri her zaman gsmize maddi yardımlarda bulunmuştur.
Görmek istediğimiz hareketler bunlar; İşte elit bir Aysalcı.

Bekle diyorsun döneceğim 1 gün
Ama yürek kan ağlıyor sensiz geçen her gün..
unal_aysal374007527315.jpg

Yak gel
Bildiğin ne varsa
Sat gel
Gözüm yok para pulda
Yalnız sanadır bu hasretim

Dön gel
Vaktimiz daraldı,
Zaten şu yalan dünyada
Yen inadı sevdiğim

11.22.63 dizisini yeni bitirdim, adam geçmişe dönüp JFK suikastini önlemeye çalışıyor. Bende böyle bişey bulursam geçmişte büyük başkanımıza yapılan oyunları bozmayı planlıyorum.

Reis vizyonuna kurban olduğum dön gel artık nolursun

Bu dursun çapsızı herşeye sıçtı batırdı be Galatasaray'ı harcadı adam be reis birde üstüne sana sallamaya başladı reis gel ağzının payını ver şu adamın gel yeniden başkan ol reis

sen gittin çileğe portakala hasret kaldık başganım.tursun bize aldığı pırasaları çilek diye yutturmaya kalkışıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt