Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 dakikada Sneijderi, 1 gecede Drogba'yı alan ulu başkandan, 17lik sidiki bebesini alamayan çapsız başkana düştük

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam 3 5m a goz dıktı demedık en azından kendı adıma...etrafında futbolu bılenlere danısırım dedıgı kısılerden bahsedıyoruz.gıderken basketbola sponsor olacam dıyıp olmamasını, sattıgı hısse senetlerını gerı alacagım dıyıp almadıgını, vip locaları 2020 ye kadar ıpotekledıgını , galatasarayda 2.5m dolarım kaldı ama feda olsun dedıgını unutmadık. bu adamın katkısı olmadıgını kımse ınkar etmıyor ama 2. donemının fıyasko oldugunu kabul edin mancınıler prandelliler yonetım kurulunu degıstırmesı kacıp gıtmesı vs.

Şu halimizi görüp de geri dönmüyorsun ya sana da yazıklar olsun...

Ünal Aysal: Taraftar ne isterse o olur

Ünal Aysal: Drogba, Sneijder transfer değil marka tanıtımıdır. Galatasaray markasını tekrar dünyaya tanıtmaktır. Bruma ise geleceğe yapılan bir yatırımdır.

Neredesin ey vizyonunu sevdiğim :(
[h=2][/h]

:(
unal_aysal_kendini_anlatti_1.jpg

NKGSDVBS
TapaTalK

galatasaray forumunda bu adamın konusunun bulunması utanç ve hayret vericidir.
bu adam kulubu batırma noktasına getirmiş papuç pahalı olunca da bırakıp kaçmıştır.
popülist bir yaklaşımla kulup geleceğini ipotek altına almış büyüyerek borçları eriteyim derken maalesef iflasa sürüklemiştir. bunu ekonomi bilgisi vasatın üzerindeki herkes fark etti.
büyüyerek borçları kapatmaya çalışırsan öncelikle büyük projeler ve kaliteli topçular üzerinde duracaksın .
bu iş ontiverolarla hajroviclerle olmaz. sneıjder ve drogba her ne kadar doğru gibi dursa da negatif taraf çok ağır basmıştır.

çağrıda bulunup özlem çekenler kulubu batırma arzusu içindedirler.
bunu gafletle yaptıklarının farkında bile değiller. bilinçli şekilde bunun doğru oldugunu düşünüyorlar.
şahsen benim gözümde aysal dursun'dan çok çok kötü bir yöneticidir.
bizimle adımızın anılması hatadır.
bizden uzak ol !

bu adam kulubu batırma noktasına getirmiş papuç pahalı olunca da bırakıp kaçmıştır.
s
Bunu belgeler ile ispat etsene? Medya'nin algi manipülasyonuna alet olup burda zirvalamak kolay.

Bunun aksini Ünal Aysal bile kendisi cikip tek tek ispatladi.

Bir tez ortaya atiyorsan, ispatlayacaksin arkadas. Su gevezeleyenlerin dönemi artik sona ermeli. Konusmak bedava nasil olsa. Hadi ispatla nasil neyi batirmis.

Altini yapipta simdi konuyu dagitma, SADECE ISPATLA, BELGE.

galatasaray forumunda bu adamın konusunun bulunması utanç ve hayret vericidir.
popülist bir yaklaşımla kulup geleceğini ipotek altına almış büyüyerek borçları eriteyim derken maalesef iflasa sürüklemiştir. bunu ekonomi bilgisi vasatın üzerindeki herkes fark etti.
büyüyerek borçları kapatmaya çalışırsan öncelikle büyük projeler ve kaliteli topçular üzerinde duracaksın .
bu iş ontiverolarla hajroviclerle olmaz. sneıjder ve drogba her ne kadar doğru gibi dursa da negatif taraf çok ağır basmıştır.

çağrıda bulunup özlem çekenler kulubu batırma arzusu içindedirler.
bunu gafletle yaptıklarının farkında bile değiller. bilinçli şekilde bunun doğru oldugunu düşünüyorlar.
şahsen benim gözümde aysal dursun'dan çok çok kötü bir yöneticidir.
bizimle adımızın anılması hatadır.
bizden uzak ol !

Bu nasil Galatasaray'li yaw

Efsanemiz Fatih Terim'e etmedigi hakaret kalmadi,simdi de Unal Aysal'in dursun'dan da kötü bir baskan oldugunu yazmis

s
Bunu belgeler ile ispat etsene? Medya'nin algi manipülasyonuna alet olup burda zirvalamak kolay.

Bunun aksini Ünal Aysal bile kendisi cikip tek tek ispatladi.

Bir tez ortaya atiyorsan, ispatlayacaksin arkadas. Su gevezeleyenlerin dönemi artik sona ermeli. Konusmak bedava nasil olsa. Hadi ispatla nasil neyi batirmis.

Altini yapipta simdi konuyu dagitma, SADECE ISPATLA, BELGE.

5 başkanı solda sıfır bıraktı, kulubu iflasa surukledi! - AjansHaber.com

al oku o zaman...

Son düzenleme:
2 dakikanin altinda hakli cikardigin icin tebrik ediyorum. :005:

Tek tek adam cikip mevzu nedir anlatti. Hala 2-3 kelimelek medya haberlerine inaniyorsun kendi hayatini ciddi sekilde sorgulamaya basla.

arkadaşım sen kanıt edin ben de sundum şimdi kanıt beğenmiyorsun . bak bunu sadece sağda solda haberler değil aysal'ın sınıf arkadaşı yakını da söyledi. inanmak istemeyene ne sunsan boş.

Galatasaray iflasın eşiğinde - Spor Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt