Vizyon ve sportif basari bir klubun elbette lokomotifidir ,fakat aysal sandi ki ,bunlari elde edince surekli gelir getiren ve kar eden bir yapiya kavusacagiz .
Aysal donemindeki sayida sampiyonlar ligi katilimi ve lig sampiyonlugu yasanmamistir (hamza donemini de yarsuvat degil aysal donemi olarak goruyorum ben) , bu 3 sampiyonluk ve 4 CL katilimi zamani dahi borclar forumda zannedilenin cok daha uzerinde artis kaydetti , bugun dursunun en azili dusmanlari bile o donem aysali bununla sucluyorlardi
aysalin finali , gelis amacina ters kacti , destek bu yuzden bulamadi .. parayi cok iyi yoneten bir adamdan biz bu borc sarmalindan kurtaracak hamleler beklerken o sportif basariyi secti , ama sectigi yontem mali yaraya merhem olmadi
bu yuzden aysal ne yonden baktiginiza gore basarili ve basarisizdir . transferler ve teknik adam uyumu acisindan yoneticilik yapamadi layikiyla .
klupte garip garip skandallar onun zamaninda da eksik olmadi .. fakat en onemlisi , benim en cok onemsedigim nokta , bugun selcuklar ,buraklar ,hamitler basimiza dertse , bu hep onun yaptigi 4-5 senelik sozlesmeler yuzundendir
yani bruma sneijder muslera gibi adamlara odenen paralara kimse laf etmiyor , fakat bos beles o kadar cok adama ve klube ne paralar verildi ki , butun CL den oradan buradan gelen miras yendi bitti
basit bir ornek vereyim , CL den bir senelik para hamite , CL den bir senelik para selcuk a , CL den bir senelik para burak a , CL den bir senelik para brumaya gitti
inanmayana bonservis ve ileriye yonelik taahhutlerle ispat ederim
diger gelip giden 40 tane adama deginirsek borc acigini nasil yonettigini , yani yonetemedigini goruruz
sportif acidan ise konjonkturu harika degerlendirdi , o donemde mali yapiya odaklanip da fenerin zayifladigi , bjk nin pek ortada gorunmemesinden istifade edemeseydi bugunkunden de cok elestirilirdi , o noktada hakkini vermek lazim