Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red&Yellow@Ataqoz 30 Ara
GS Store'da az önce Malezyalı biriyle tanıştım...3 tane forma aldı. Drogba sayesinde GS taraftarı olmuş. #ÜnalAysalEffect
C065p7DWQAEQT_B.jpg

De Marke@demarkesports 19 Mar
Ünal Aysal: "Biz dönemimizde yatırımımızı markaya yaptık, Drogba'ya Sneijder'e değil. Onlar markaya yapılan yatırımın parçasıydı."

Benim de kac arkadasim o transferler sonrasi Galatasarayi takip etmeye baslamislardi, hatta forma falan da getirmistim Türkiyeden bunlara.

Drogba-Etoo-Sneijder-Anelka-Gomez hepsi iyi oyunculardı ama Drogba daha popüler,fenomen ve medyatikti..Messi-Ronaldo iklisi(uç örnek) İbrahimovicten çok daha iyi oyuncu ama İbra da onlara göre daha fenomen ve medyatik..Bu tip adamlar reklam için çok ideal.

Red&Yellow@Ataqoz 30 Ara
GS Store'da az önce Malezyalı biriyle tanıştım...3 tane forma aldı. Drogba sayesinde GS taraftarı olmuş. #ÜnalAysalEffect
C065p7DWQAEQT_B.jpg

De Marke@demarkesports 19 Mar
Ünal Aysal: "Biz dönemimizde yatırımımızı markaya yaptık, Drogba'ya Sneijder'e değil. Onlar markaya yapılan yatırımın parçasıydı."

Kim ne derse desin altın çağdı aysal dönemi Galatasaray adına.
Dünya da ses getirdiğimiz zamanlardı. Çabuk yükselip anı coktuk.

tapatalk

Mutlu yıllar Başkanım, biliyorum 2017 senin yılın olacak. Hayatından ve herşeyden çok sevdiğin gsne kavuşacaksın bu yıl.

Ben oldum olası kişilere karşıyım.. kişi değil sistemin önemli olduğunu düşünüyorum..

Ama şu geçiş dönemlerinde Ünal Aysal şart.. onu sevmeyen anlamayan zaten Galatasaraylı değildir..

Adam da kalite paçalardan akıyor resmen

Stockholm sendromu bu yazılanlar sadece.

Denizi kurutup gitti. Gitmesin temizlesin dedik 100 yaşında 5 üyeyi bahane gösterip istifa etti.

Goktan - Sen - YouTube

Ne geceler ne gündüzler gördüm
En vazgeçilmez yeminlerden döndüm
Görmedim senin gibi sevmedim hiç kimseyi
Yapayalnızım şimdi unuttum gülmeyi

Sen vaktinden çok sonra gelen
Sevdalı bir yağmur gibisin
Çisil çisil gözlerimden

Sen çıldırmış şairlerin
Titreyen mısralarında
Bahsettiği o perisin

Pencereler önünde çürürken
Senden kalan çiçekler
Hayalin gözlerimin önünde
Hala ağlıyorum

Daha iyisi var mı ?
Varsa ünal aysalı karalayalım dibe soktu Galatasarayı batırdı diyelim..

Gelen başarıda ünal aysalla geldi kötü sonuçta. Bu fatih terimin kupalar kazandırıp 6-0 yedirmesi gibi.
Peki fatih terimi hâla istiyormuyuz ? Cevabı duyar gibiyim.
Bu kulubün ünal aysal gerçeği vardır fatih terimde olduğu gibi.

NKGSDVBS
TapaTalK

Stockholm sendromu bu yazılanlar sadece.

Denizi kurutup gitti. Gitmesin temizlesin dedik 100 yaşında 5 üyeyi bahane gösterip istifa etti.

Hocam hangi deniz Allah aşkına ? Biz başka bir Galatasaray başka bir Ünal Aysal mı izledik ?

Ünal Aysal dan önce Adnan Polat vardı .

5.3.ve 8. bitirdik sezonları

zapatalar culio lar insualar pintolar vardı takımda.

Ünal Aysal dan önceki 3 sezon takımda para yok transferde alınan topçular ortada başarısızlık diz boyu.

Bu adam geldi. ilk sezon transferler

Riera - Melo - Muslera - Eboue - Elmander - Uflausi

Uzak ara şampiyon olduk...

2.sezon Gelen yabancılar Wesley Sneijder - Drogba - Amrabat - Danny

Yine şampiyonuz ve şamppiyonlar ligi çeyrek finali.

Sonra ipini çektiler adamın. TFF Fener medya içeriden de destekle bitirdiler.

Adamdan önce kulüp borç batağındaydı.

Adam geldi kral transferler harika başarılar kazandı .

Giderkende tarafsız kuruluşa denetim yaptırarak bırakdı ve gitti.

O zaman dolar ile olan borçları türk lirasına çevirdi. Hatırlayın...

Bugün şimdi anlıyormusunuz ne kadar ileriyi gören bir adam olduğunu .

Herkes Galatasarayı batırdı diyor . Ama belge sunan yok.

Suçu atıp gidiyorlar. Gösteremiyorlar.

Yerine kurtarıcı gelenler ne yapıyor ?

O adamdan daha fazla para harcayıp hiç bir başarı gösteremiyor .

Sonuçdada ağlayıp sızlayıp kulübün en değerli 2 hazinesini yağmalıyor.

Bu adam bunu yapmadı.

Galatasarayı düzlüğe çıkaracağını iddia edenler ise galatasarayın altına dinamit koyuyor.

Riva ve florya gidince görücem asıl ben sizi.

Ali Sami Yen i Adnan polat çaktırmadan yedi bitirdi.

Rivada Floryada gidince Galatasarayımızın elinde hiç bir şey kalmayacak...

Bu yönetim ve bu zihniyet ile Galatasaray toplamda 3-5 yıl daha şampiyonluk göremez maalesef :(

Daha iyisi var mı ?
Varsa ünal aysalı karalayalım dibe soktu Galatasarayı batırdı diyelim..

Gelen başarıda ünal aysalla geldi kötü sonuçta. Bu fatih terimin kupalar kazandırıp 6-0 yedirmesi gibi.
Peki fatih terimi hâla istiyormuyuz ? Cevabı duyar gibiyim.
Bu kulubün ünal aysal gerçeği vardır fatih terimde olduğu gibi.

NKGSDVBS
TapaTalK

Abi işte bu düşünce çok yanlış.Bu yönetim olayı bir ekip işidir.İlk yönetimindeki insanların katkılarını nasıl bu kadar çabuk yok sayabiliyoruz,keza Terim'in de.Terim de vardı neticede o başarılar kazanılırken.Aysal'ın katkısı elbette çok fazla,o yönetimi bir araya getirip de o insanların fikirlerini dinleyip ortam hazırlayan o,ama asla burada abartıldığı gibi her şeyi o yaptı vs. gibi bir durum yok.Madem her şeyi biliyordu da niye Dürüst-Albayrak-Terim üçlüsünü gönderdikten sonra kulüp bu noktaya geldi?

Ortada Aysal gerçeğinden ziyade,Dürüst-Albayrak gerçeği var.

Abi işte bu düşünce çok yanlış.Bu yönetim olayı bir ekip işidir.İlk yönetimindeki insanların katkılarını nasıl bu kadar çabuk yok sayabiliyoruz,keza Terim'in de.Terim de vardı neticede o başarılar kazanılırken.Aysal'ın katkısı elbette çok fazla,o yönetimi bir araya getirip de o insanların fikirlerini dinleyip ortam hazırlayan o,ama asla burada abartıldığı gibi her şeyi o yaptı vs. gibi bir durum yok.Madem her şeyi biliyordu da niye Dürüst-Albayrak-Terim üçlüsünü gönderdikten sonra kulüp bu noktaya geldi?

Ortada Aysal gerçeğinden ziyade,Dürüst-Albayrak gerçeği var.

Olay mantalite sarper.
Alayını kovsun isterse benim için o insanda ki vizyon önemlidir. Geniş çaplı düşündüğü için her genç, potansiyelli, üreten Galatasaraylılar ünal başkanı sever.
Başarıyı bi tarafa yıkmıyorum yalnış anlaşılmasın, bizi kurtarıcak zihniyet ünal aysal zihniyetidir. Bunu ileri ki yıllarda daha iyi anlayacaksınız.

Hocam hangi deniz Allah aşkına ? Biz başka bir Galatasaray başka bir Ünal Aysal mı izledik ?

Ünal Aysal dan önceki 3 sezon takımda para yok transferde alınan topçular ortada başarısızlık diz boyu.

Bu adam bunu yapmadı.

Galatasarayı düzlüğe çıkaracağını iddia edenler ise galatasarayın altına dinamit koyuyor.

Bu yönetim ve bu zihniyet ile Galatasaray toplamda 3-5 yıl daha şampiyonluk göremez maalesef :(

Sonra Ali Apo ve Fatih Terim'i göndererek kulübün içine etmeye başladı

Yanlış transferler, kötü hocalar, bir sürü yalanlar

Aysalın başarılı olmasının baş sebebi etrafındakiler

Etrafındakileri gönderdiği an kendi egosunu Galatasaray'a tercih etti, kulübe zarar vermeye başladı.

Bu adam bunu yapmadı.

Stadyum açıldı bir sürü loca satışı, stadyum isim sponsorundan gelen peşin para, iyi yönetim, başarılı teknik direktör, ilk sene maliyeti düşük şekilde kurulan takım gelen şampiyonluk ve CL başarısı...

Buraya kadar eleştiren çarpılır. Kimse de birşey demedi o dönem.

Ama kalkıp her şeyi sırf sen mi büyüksün ben mi diyerek bozarsan, veya bozulmasına çanak tutarsan ondan sonrası da böyle olur.

Aysal'ın Polat veya Dursun'dan daha donanımlı bir adam olduğunu herkes kabul eder. Ama bu onun da bu ikisi gibi ADİ, ÇIKARCI BİR KAPİTALİST, ve OPPORTUNİST olmadığını bize göstermez.

Galatasaray'ın BAŞKAN YELPAZESİ ALAYI AHLAKSIZ, TİMSAR KILIKLI TİPLER. ŞİMDİ Kİ ANADOLU ÇOMARI, ÖNCE Kİ DE EĞİTİMLİ ŞARK KURNAZI İDİ.

Giydiği gömleğin canti olması, ve hitabet bilmesi kafasının içinde iyi niyet olmadığını göstermez.

3 senedir boşu boşuna tartışıyoruz hiç için.

Dürüst ve Albayrak iki gereksiz yönetici, Albayrak zaten akp kontenjanından her dönem alınan boş 1 adam. Başkanımız Sn. Ünal Aysal farkına vardı zaten, 2.döneminde tasfiye etti bu gereksizleri.

Allah korusun birgün vefat ederse kulüp derhal kapatılmalıdır.

Albayrak ve Dürüst varken 11/12 ve 12/13 bir sürü başarı gördük

Albayrak ve Dürüst varken 3 kupa kazandık

Tesadüf mü? Sanmıyorum.

Dürüst ve Albayrak iki gereksiz yönetici, Albayrak zaten akp kontenjanından her dönem alınan boş 1 adam. Başkanımız Sn. Ünal Aysal farkına vardı zaten, 2.döneminde tasfiye etti bu gereksizleri.

Sıkıntı şu ki 14 senedir AKP iktidarında yaşadığımız için başımıza bundan sonra gelecekler onlardan bağımsız o mevkiye asla gelemeyecek.

Dürüst ve Albayrak hiç değilse Galatasaraylı idi.Devlete peşkeş çekilen arsalardan sonra ne olacak. Dursun'a bile rahmet okutacaklara hazır olalım.

reis iki gereksiz yönetici dediklerin çakma beyazıt öztürk yarsuvatı bile şampiyon başkan yaptı. ali dürüst neysede apo yu bende kabullenemıyordum ancak adamların yararı var işte.
tek tek isimlere çok takılıyor insanlar yönetim kadrosu adam akıllı olsa yine bambaşka bi çehreye bürünürüz.

2017 yılında bu kulübe tekrar başkan olman en büyük temennimiz Başkanım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt