Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölümüne Terim'i isteyenler ayni sekilde Aysal'i isteyenlere ölürse kulübe kapatalim demesi oldukca komik ve ilginc.

Ölümüne Terim'i isteyenler ayni sekilde Aysal'i isteyenlere ölürse kulübe kapatalim demesi oldukca komik ve ilginc.
alper abine şikayet ve ağıtların bittiyse gülebilirsin tabii. kimsede isimlere senin gibi hastalıklı ve takıntılı değil aslan yumurtası.
şimdi iki laf koyarım haftalarca zırlarsın gene alamıyacağın şeylerin altına uzanma. kalın gelırım sana

alper abine şikayet ve ağıtların bittiyse gülebilirsin tabii. kimsede isimlere senin gibi hastalıklı ve takıntılı değil aslan yumurtası.
şimdi iki laf koyarım haftalarca zırlarsın gene alamıyacağın şeylerin altına uzanma. kalın gelırım sana
Basla, bekliyorum.

Ama kullandigim argümani unutma (Terim olayi)

Konu dagilmasin.

Son düzenleme:
Olay mantalite sarper.
Alayını kovsun isterse benim için o insanda ki vizyon önemlidir. Geniş çaplı düşündüğü için her genç, potansiyelli, üreten Galatasaraylılar ünal başkanı sever.
Başarıyı bi tarafa yıkmıyorum yalnış anlaşılmasın, bizi kurtarıcak zihniyet ünal aysal zihniyetidir. Bunu ileri ki yıllarda daha iyi anlayacaksınız.

Ne demek kovsun abi,al kovdu da ne oldu süper bir yerde miyiz şimdi?İki üç popülist güzel laf,kulağa hoş gelen laf vizyon demek değildir.Vizyon,yabancıları parayı basıp getirmek de değildir.Vizyon nedir,vizyon senin nereye gelmek istediğindir.İlk geldiğinde ne diyordu,ben futboldan anlamam,işi anlayana bırakırım.Ne güzel gidiyorduk,Store falan da uzun yıllar sonra adam gibi iş yapıyordu,güzel ürünler çıkıyordu.Tabi bunların hepsi birbiriyle bağlantılı şeyler,camiada olumlu bir hava olunca hemen hemen her şey ileriye gitti.

Galatasaray kişilere bağlı kalmasın,bir sistem oluşsun hangi başkan gelirse gelsin bunu yürütsün.Çok mantıklı bir düşünceydi kurumsallaşma.Ama bu aşama aşama yapılmalıydı.Birden milleti kovdun da ne oldu,çok mu kurumsallaştık hani?

He yani yine klavye basinda bos laflar diyorsun yani..

Neyse konuya dönmek icin: Her teknik adam arayisinda Terim'e sarilanlarin ayni sekilde Aysal'a sarilanlari elestirmesi cidden cok ilginc.

valla terime sarılmadım gelsin mensinde demedim. aksine sürekli gelmez derim yeri rahat derim. ama okadar takıntılı ve önyargılı bi insansınki bunu bldiğin halde görmezden gelip direkt yargıya varıyorsun. çünkü son zamanlarda sağlam acı çektirdim sana. tüm derdin o acıyı iade etmek ama yemezler kudurarak geberebilirsin hırsından bir başına

edit. alamancı çomar diyeyımde super mod abilerine bidaha raporla enaz senın kadar kuduruyorlar onlarda.

#AlamancıÇomarHakan

Son düzenleme:
Stadyum açıldı bir sürü loca satışı, stadyum isim sponsorundan gelen peşin para, iyi yönetim, başarılı teknik direktör, ilk sene maliyeti düşük şekilde kurulan takım gelen şampiyonluk ve CL başarısı...

Buraya kadar eleştiren çarpılır. Kimse de birşey demedi o dönem.

Ama kalkıp her şeyi sırf sen mi büyüksün ben mi diyerek bozarsan, veya bozulmasına çanak tutarsan ondan sonrası da böyle olur.

Aysal'ın Polat veya Dursun'dan daha donanımlı bir adam olduğunu herkes kabul eder. Ama bu onun da bu ikisi gibi ADİ, ÇIKARCI BİR KAPİTALİST, ve OPPORTUNİST olmadığını bize göstermez.

Galatasaray'ın BAŞKAN YELPAZESİ ALAYI AHLAKSIZ, TİMSAR KILIKLI TİPLER. ŞİMDİ Kİ ANADOLU ÇOMARI, ÖNCE Kİ DE EĞİTİMLİ ŞARK KURNAZI İDİ.

Giydiği gömleğin canti olması, ve hitabet bilmesi kafasının içinde iyi niyet olmadığını göstermez.

3 senedir boşu boşuna tartışıyoruz hiç için.
Loca satışı ve stad ism hakkı mı?

reis iki gereksiz yönetici dediklerin çakma beyazıt öztürk yarsuvatı bile şampiyon başkan yaptı. ali dürüst neysede apo yu bende kabullenemıyordum ancak adamların yararı var işte.
tek tek isimlere çok takılıyor insanlar yönetim kadrosu adam akıllı olsa yine bambaşka bi çehreye bürünürüz.

Bence bu 2 adam forum efsanesi, şampiyonlukları sadece bunlara veya tek bir kişiye bağlamak yanlış. Ben bütün başarıları sadece Sn. Ünal bey'in kazandığını da iddia etmiyorum. Ancak 2011-2012 yılında kurulan efsane kadro sonraki başarıların hepsinin ana kaynağıdır. Melo Muslera Riera Ujfalusi Elmander Sneijder vs. bu oyuncularla şampiyon olmamak gerçekten zor. Bu kadroyu yaratan Sn. Ünal bey baş aktördür başarılarımızda, sonra da bu oyuncularla uyumlu bir bütün yaratan teknik heyet.

Albayrak hakkında her dönem haberler yaptırılır, x futbolcuyla tavla oynadı, futbolculara baklava ikram etti falan filan. Bütün başarılarda bu herifin ısmarladığı 200 gram baklava'ya atfedilir. Bana göre kulübümüzü kullanarak zenginliğine zenginlik katan bir şarlatan da öte biri değil. He derseniz akp ile ilişkileri sayesinde kulübümüz lehine lobicilik faaliyetleri yaparak faydalı olmuştur, bu olabilir.

valla terime sarılmadım gelsin mensinde demedim. aksine sürekli gelmez derim yeri rahat derim. ama okadar takıntılı ve önyargılı bi insansınki bunu bldiğin halde görmezden gelip direkt yargıya varıyorsun. çünkü son zamanlarda sağlam acı çektirdim sana. tüm derdin o acıyı iade etmek ama yemezler kudurarak geberebilirsin hırsından bir başına

edit. alamancı çomar diyeyımde super mod abilerine bidaha raporla enaz senın kadar kuduruyorlar onlarda.

#AlamancıÇomarHakan
Tam iste kendi psikolojik durumunu anlatmissin, tebrikler.

Ne demek kovsun abi,al kovdu da ne oldu süper bir yerde miyiz şimdi?İki üç popülist güzel laf,kulağa hoş gelen laf vizyon demek değildir.Vizyon,yabancıları parayı basıp getirmek de değildir.Vizyon nedir,vizyon senin nereye gelmek istediğindir.İlk geldiğinde ne diyordu,ben futboldan anlamam,işi anlayana bırakırım.Ne güzel gidiyorduk,Store falan da uzun yıllar sonra adam gibi iş yapıyordu,güzel ürünler çıkıyordu.Tabi bunların hepsi birbiriyle bağlantılı şeyler,camiada olumlu bir hava olunca hemen hemen her şey ileriye gitti.

Galatasaray kişilere bağlı kalmasın,bir sistem oluşsun hangi başkan gelirse gelsin bunu yürütsün.Çok mantıklı bir düşünceydi kurumsallaşma.Ama bu aşama aşama yapılmalıydı.Birden milleti kovdun da ne oldu,çok mu kurumsallaştık hani?

Kurumlarda istemesekte böyle şeyler olur, ayrıca hatada yapılabilir. Sana ünal aysal'ın divan'da ki konuşmasını dinlemeni öneririm sarper. Herşeyi açık açık ne varsa anlatıyo şimdi ben sana ne desem sen aksi bir görüş belirtirsin sen bana söylesen ben sana başka bir argümanla gelirim. O yüzden açıklamaları dinle 2 yöne ayır hatalarında olabileceğini kabul et.

Sistem olayını gelirsek bende üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum ama o yapı bu ülkeye daha gelmedi ve tutması için zihniyetin değişmesi lazım.

Tam iste kendi psikolojik durumunu anlatmissin, tebrikler.

önyargınla alakalı sakın bişey deme sakın. sende biliyorsun haksızlık yaptğını o çok kullandığın ılgı ıpırısyınını çok yapmaya çalısırsın ama çapın yetmez
neyse alamancı çomar hadi şimdi yönetime raporlarınla kudur dur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt