- 10 Nisan 2013
- 58.878
- 42.192
- 3.943
Hayirdir Emrah
Hayırdırın sonu bayırdır Hakan
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirdir Emrah
O paraların hepsi kullanıldı..Asıl sermaye arttırımı olmasaydı kimseyi alamazdık.Adam kaç defa söyledi vey diğer üyeler..Aysal geldiğinde kasada para flan yoktu..Kombine+Loca+Forma isim hakkı+Stad isim hakkı+D-Smart parası hepsi kullanılmıştı..Sermaye arttırımı olmasaydı çöp dahi alamazdık.Stadyum yeni yapıldığı için Polat döneminde gelen gelir henüz temlik edilmemişti borçlara.
O paraları temlik gösterip, o transferler yapıldı. Yoksa Culio, Pino ile devam etmek zorunda kalacaktık yine.
YaniHayırdırın sonu bayırdır Hakan
-Tapatalk-
Hahahaha ...Hayırdırın sonu bayırdır Hakan
-Tapatalk-
sönyargınla alakalı sakın bişey deme sakın. sende biliyorsun haksızlık yaptğını o çok kullandığın ılgı ıpırısyınını çok yapmaya çalısırsın ama çapın yetmez
neyse alamancı çomar hadi şimdi yönetime raporlarınla kudur dur
Kurumlarda istemesekte böyle şeyler olur, ayrıca hatada yapılabilir. Sana ünal aysal'ın divan'da ki konuşmasını dinlemeni öneririm sarper. Herşeyi açık açık ne varsa anlatıyo şimdi ben sana ne desem sen aksi bir görüş belirtirsin sen bana söylesen ben sana başka bir argümanla gelirim. O yüzden açıklamaları dinle 2 yöne ayır hatalarında olabileceğini kabul et.
Sistem olayını gelirsek bende üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum ama o yapı bu ülkeye daha gelmedi ve tutması için zihniyetin değişmesi lazım.
Bence bu 2 adam forum efsanesi, şampiyonlukları sadece bunlara veya tek bir kişiye bağlamak yanlış. Ben bütün başarıları sadece Sn. Ünal bey'in kazandığını da iddia etmiyorum. Ancak 2011-2012 yılında kurulan efsane kadro sonraki başarıların hepsinin ana kaynağıdır. Melo Muslera Riera Ujfalusi Elmander Sneijder vs. bu oyuncularla şampiyon olmamak gerçekten zor. Bu kadroyu yaratan Sn. Ünal bey baş aktördür başarılarımızda, sonra da bu oyuncularla uyumlu bir bütün yaratan teknik heyet.
Albayrak hakkında her dönem haberler yaptırılır, x futbolcuyla tavla oynadı, futbolculara baklava ikram etti falan filan. Bütün başarılarda bu herifin ısmarladığı 200 gram baklava'ya atfedilir. Bana göre kulübümüzü kullanarak zenginliğine zenginlik katan bir şarlatan da öte biri değil. He derseniz akp ile ilişkileri sayesinde kulübümüz lehine lobicilik faaliyetleri yaparak faydalı olmuştur, bu olabilir.
s
Kudurdugum yok ya. Sneijder gol attiktan sonra rahatsiz olanlar günlerdir kuduruyor, fena oturttu reis.
Beni ergenler kolay kolay tahrik fln da edemez bu arada bos caba icindesin. Simdi susarsan sevinirim. Terim ölünce kiliti vuralim diyip gecelim.
Psikolojik durumunu yine birseyler uydururak güzel özetlemissin. Bunun en önemli kaniti da son cümle. Cümle cümle degil ya neyse kabul edelim.sabahtan beri çatmadığın adam kalmadı
Bu hatalar önemsizdi diyip geçiştirilecek şeyler değil bunda hemfikir değiliz.
Büyük aci cekiyorlar. Taptiklari adami antremanda kovdu büyük baskan.Başkanımı çekmeyenler anten takabilir.