Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal: ''Galatasaray taraftarı her zaman gönlümde. Hepimiz taraftara hizmet etmek için ordayız. Onların seslerine kulak vereceğim.''
Ünal Aysal: "Dün geceden beri inanılmaz bir ileti yağmuru var. Geri dönme çağrısı ve özlem mesajları var. Bende onları çok özledim.''
Ünal Aysal: "Galatasaray'da kurallar var, seçim var. 'Ünal Aysal istedi, geliyor' diye bir şey söz konusu olamaz."

Ulan oturduğu yerden patakladı Dursun yönetimini adamsın ADAM !!!!!!

"Taraftardaki ümidi yeniden yaratmak lazım. Yönetimin yapması gereken şey, şu an uygulanan stratejinin tam tersini uygulamak."

Çıkarıp vurmuş masaya REİS !

Yıllardır bu başlıkta kendi kendime konuştuğum günleri hatırlarım, büyük acılar çektik gözyaşları döktük. Gsyi parçaladılar, soydular, karanlığa hapsettiler. Ama biliyordum o kutlu insan karanlığı aydınlığa çevirecek, yeni 1 güneş gibi doğacak üzerimize.

Yıllardır bu başlıkta kendi kendime konuştuğum günleri hatırlarım, büyük acılar çektik gözyaşları döktük. Gsyi parçaladılar, soydular, karanlığa hapsettiler. Ama biliyordum o kutlu insan karanlığı aydınlığa çevirecek, yeni 1 güneş gibi doğacak üzerimize.

Aysal icin tartistigimda ban yedim, guray denilen adami moderator yaptilar

aysala kulübü batırdı diyenler dursun yönetiminin mali bilançolarına bakıyomu acaba ulan hiç

her türlü mali açıdan kötüyüz zaten
her yıl zarar ediyoruz
iyi bi kadromuzda yok

aysal gelsin gerekirse yine zarar edelim yine mali açıdan kötü olalım
ama iyi bi takım kurar,kimsenin itiraz etmeyeceği bi td getirir,güveneceğimiz bi kadromuz olur en azından

sonuç

GERİ DÖN

Aysal'la Burdisso_Hajrovic diye dalga geçenler hala Sneijder-Bruma-Muslera'yı izleyip şükredenler Melo-Drogba-Elmander-Ujfalusi'nin açıp açıp videolarını izleyip ıslananlarla aynı kişiler

Aysal'la Burdisso_Hajrovic diye dalga geçenler hala Sneijder-Bruma-Muslera'yı izleyip şükredenler Melo-Drogba-Elmander-Ujfalusi'nin açıp açıp videolarını izleyip ıslananlarla aynı kişiler

Ulan, Burdisso kiralıktı zaten. Beğenmedik gönderdik. Ne zararı ettik?
Hajro için bütün millet bi tarafını yırttı. Adam videolarda efsane görünüyordu. Hepimiz adama efsane olur be filan demedik mi? Dedik. Şerefsizlik yapıp gitti şimdi de düşmemek için çabalıyor herif.
Tarık, Veysel'de yabancı sınırı vardı diye alındı. Başka yerli oyuncu mu vardı alıcak?

Adam gittikten hemen sonra sınırın kaldırılması da çok manidar...

Neyin kafasıdır lan bu?

Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal'a bizleri yeniden heyecanlandirdigi için sukranlarimi yolluyorum. Uzun zamandır heyecanlanmayi, hayal kurmayı, umut beslemeyi unutmuştuk. Tskler Başkanım.

İsmini gündemde tutmak içi yapmıyorsundur umarım. Geleceksen de Terim'i de getir!

tapatalk

Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal'a bizleri yeniden heyecanlandirdigi için sukranlarimi yolluyorum. Uzun zamandır heyecanlanmayi, hayal kurmayı, umut beslemeyi unutmuştuk. Tskler Başkanım.

1,5 yıldır hiç bu kadar heyecanlanmadığım doğrudur.

Ne TK finalinde fener'e karşı kupa almak
Ne SK'da beşiktaş'a karşı kupa kazanmak

Kalbim yerinden çıktı be

yaran-capsler_459052.jpg

Başganım düşmanları tir tir titretti, Ünal Aysal düşmanları ortalıklarda yok

Ünal Aysal geri dönecek , bir sonraki genel kurulda neler olacak göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt