Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C23ejy8WIAAA6ZG.jpg

Efsane :hat:

Unal Aysal'dan Aziz Yıldırım'a - YouTube

Eski hatalarından ders alarak döner umarım ikinci dönemindeki gibi saçma bir ekiple değilde kendi gibi vizyonlu büyük adamlarla dönerse düşmanlara ot tıkarız varya tek tek

Galatasaray başkanlığından ayrılmadan kısa bir süre evvel 129 milyon dolar borcu,

1 dolar=2.09 tl

şeklinde TL'ye çevirdi. Bu da mı gol değil be?

Adam gibi adamdır.

4 sene üst üste şampiyon olduğumuz senelerdeki gibi psikolojik üstünlük kurmuştuk. 2011-2014 arası.

Özledik kendisini

2dk açıklama yapmış 2 saattir cevap vermeye çalışıyorlar.

tapatalk

92924a506ebda43c6ac76edcde04f3ca.jpg

Ünal Basganimi malesef gömmeye calisanlar görüyorum.Oldukça komik duruma düşüyor zavallılar

“Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? ‘Gömelim gel seni tarihe’ desem, sığmazsın!”

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
aysaldan korktuklarini sanmiyorum da camiada aysaldan baska konustugu zaman dikkate alinacak adam yok, polat zaten dovulerek gitti, inan kirac yillardir perde arkasinda dolanan baglantili oldugu soylenen ama etkisi bir turlu anlasilmayan bi herif, baska da kimse kalmadi, ali durust hep 2. adam, albayrak maskot gibi. neyse bu tartismayi yaratmis olmasi bile iyi bisey

Unal Aysal bana göre de GS tarihinin en vizyonlu başkanlarındandır. Öyle ki kendisi için bir çok taraftar sembol isimlerimizden olan Fatih Terim'i karşısına aldı. Kendisi geri gelse muhtemelen eski günlere yakın bi duruma da gelebiliriz. Ama geçen de söyledim bu kadar doğru işler yapan bi başkan ne oldu da birden devre arasında saçma saçma transferlere dünyaları verdi. Ve ya o dönemde bu harcamaları kim yaptı. Kendisinin en büyük handikapı budur, ki zaten herkes buradan saldırıyo ona. Ben ve benim gibi bazı taraftarımızın da sorgusuz sualsiz gelsin diyememesindeki en büyük engel de bu olayın aydınlatılamamış olmasıdır.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Dürüst'ü de alsın gelsin.

Ulan batıyorsak batalım real madride topukla gol falan atıyorduk, şimdi de batıyoruz aynı paraları ahmet'e, serdar'a falan veriyoruz karabük'ün yedeklerine makara konusu oluyoruz.

2012 yönetim kadrosunu toplasın gelsin, önüne kırmızı halı serelim.

bu haftasonu maça gelse yer yerinden oynar !

Forumun biraz vizyonu artsıN
Tepelerde görelim böyle başlıklarI

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt