Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
image-56.jpeg

Mustafa Cengiz en kilit isim

Galatasaray taraftarı, eski başkanları Ünal Aysal’ın tekrar geri dönmesi için her yolu deniyor… İmza, mail kampanyaları… Pazartesi gününden itibaren Ünal Aysal’ın kendisine ait olan şirketinin resmi mailine 4 bin civarında mail atılmış… Aysal’ın yoğun istek üzerine bir taraftarla görüşme yaptığını biliyorum.

Ünal Aysal, Dursun Özbek seçim kararı almadan net kararını dile getirmez. Aysal’ın bu dönemde en güvendiği isim Galatasaray camiası tarafından sevilen ve sayılan Mustafa Cengiz… Aysal ile Cengiz Galatasaray gündemini neredeyse her gün tartışıyor. Neler yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunuyorlar. Aysal’ın aday olması durumunda en kilit ismin Mustafa Cengiz olacağını düşünüyorum.

Aysal, aday olmama konusunda bir karar alırsa Mustafa Cengiz’i tüm gücüyle destekleyecek gibi gözüküyor. Cengiz ve Aysal’ın ortak yönleri vizyonları… İkisi de başarı için Galatasaray marka değerini yukarı çekilmesini düşünüyor.

Cengiz’in başkanlık gibi bir sevdası yok. Önceliği Galatasaray’ı düzlüğe çıkarmak için birşeyler yapmak… Bunun en güzel örneği ise Dursun Özbek’i 2800 oyla başkanlığı kazandığı dönemde Cengiz, efsane Başkan Alp Yalman’a ‘ Sen gel aday ol. Biz altında güçlü kadro oluşturalım’ teklifinde bulunmasıydı. Bu teklif Alp Yalman tarafından kabul görmedi. O dönemde Yalman, teklifi kabul etseydi kazanma oranı yüksek olacaktı.

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım
masamda tek başıma durmadan içiyorum
bir tek düşüncem sensin
seni düşünüyorum, hep seni arıyorum

şuan yanımda olsan sana neler söylerdim
şuan yanımda olsan sana neler söylerdim
kafam hafif dumanlı her derdimi dökerdim
biraz ümidim olsa ömür boyu beklerdim

zazDAj.jpg

Baskanim gitti ama hala onun aldigi adamlar takimi tasiyor :hat:

İranlılar açıkladı: Ünal Aysal'dan dev yatırım

Daha önce İran'da elektrik santrali yapımı için ön anlaşmaları yapan Unit İnternational, nihai anlaşmayı mart ayında imzalayacak.

İran Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza Daemi, Unit International ile elektrik santrali yapımı için görüşmelerin devam ettiğini belirterek, nihai anlaşmanın mart ayının ortalarına doğru tamamlanacağını bildirdi.
İran'ın yarı resmi Mehr Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, nükleer anlaşma sonrası dönemde İran'ın, Almanya, Rusya, Güney Kore, Çin, Japonya ve Türkiye'deki şirketlerle elektrik santrali yapımı için anlaşmaları imzaladığı kaydedildi.
Ön anlaşmaya varılmıştı
Daemi, Türkiye'den Unit International şirketiyle elektrik alanında ön anlaşmaya varıldığını hatırlatarak, söz konusu şirketle görüşmelerin devam ettiğini ve anlaşmanın son halinin mart ayının ortalarına doğru tamamlanacağını bildirdi.
Ünal Aysal'dan İran'a 4.2 Milyar Dolar yatırım
İranlı Bakan, "Unit International'la anlaşmanın tamamlanmasıyla, İran'ın nükleer anlaşma sonrası elektrik sektöründe yaklaşık 10 milyar dolar değerinde anlaşma imzalamış olacak." ifadesini kullandı.
Galatasaray'ın eski Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Unit International, geçen yıl haziranda İran Enerji Bakanlığı ile yaklaşık 4,2 milyar dolarlık 7 ayrı doğalgaz kombine çevrim santrali kurma konusunda ön anlaşma imzalamıştı. İran'ın 7 ayrı bölgesinde kurulacak 7 doğalgaz çevrim santralinin toplam kurulu gücü 6 bin 20 megavat olacak.

Görüldüğü üzere Ünal Reis Pers üzerine sefere çıkmış. Yatırım miktarından gördüğüm kadarıyla rahat 3-4 kilo var. Helal olsun.

Başkanıma çemkirildiği zamanlar rakip Chelsea idi.

kaybedilmeden bazı değerler anlaşılmıyor bu toplumun en büyük problemlerinden biri bu.

Verin gsyi Sn. Ünal beye bu iş huzur içinde çözülsün, yoksa daha kötü günler gelecek.

Real Madrid'e 5 atamamaktan nerelere geldik de hoş.

Baskana cemkirildigi zamanlar hem avrupada, hemde ligde 4 yiye yiye, 4 gene cikmisdi adimiz. Maalesef büyük baskan sportif anlamda yasadigimiz kötü günlerde takimin basinda olmak istemedi. Kapimiz ise aciktir kendisine.

Ünal varken Başakşehir'den 4 yiyorduk.Çok şükür şimdi yarı yarıya düştük.

edit:dursun'un ilk maçıydı galiba :asd22:

Son düzenleme:
realleri manuları juveleri hoplattigimiz günlerden tuzlaya malup oldugumuz günlere,sayin efsane büyük baskana hala alcakca saldırılar oldugunu da üzülerek görüyorum,düdüklenmeyi köküne kadar hak eden bir kulübüz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt