Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenalın sahasında kupa kaldırdık baskanım sayesinde

O 4. yıldızı Ali Apo ve Duygunla taktik

Aysal'a kalsa Prandelli yerine Moyes filan gelirdi.

Geçiniz

Hocam ile donusune sicak bakiyorsun galiba, bu postundan cikarımım budur!!

OLABİLİR ama ortasahaya hocanın cok sevdıgı ardanın mıllı takımının dönüşüne vesile olan adamıda isterim FT o adamı getirecekse gelsin

Baskana cemkirildigi zamanlar hem avrupada, hemde ligde 4 yiye yiye, 4 gene cikmisdi adimiz. Maalesef büyük baskan sportif anlamda yasadigimiz kötü günlerde takimin basinda olmak istemedi. Kapimiz ise aciktir kendisine.

ama takımın başında terim olsaydı o dörtlü skorlara tölerans tanınırdı. şeref puanımız aysal gitmeden önce alındı duygun başkan şeref galibiyetimiz için motive bile etmedi takımı.

Şike savunucusu Duygun Yarsuvat mı ? Bu gemiyi başarıya ulaştıran.

Bıraktığı gemi delik deşikmiş demek ki

Duygun Yarsuvat önemli degil. Fazla deger biciyorsunuz baskanlik makamindaki isime. Dursun´un yönetimide, Aysal´in ikinci yönetimi de bir bütün olarak capsizlik, ve is bilmemizlikte yarisir...

Duygun Yarsuvat´in yönetiminde ise vasifli adamlar bulunuyordu. Kisa vadede dogru hocayi bulup, takimi mental acidan toparladilar. Duygun´a da beyaz sporda sempatik dedeyi oynamak kaldi. Onlar uyurken, biz sampiyon olduk.

her insanın hataları olur o takımı 4 yiyen hale getirmeyi ancak prandelli çapsızı başarabilirdi.prandelliyi getirmek bi hataydı ama aysal bu hatayı çok çabuk düzeltebilecek bi adamdı eğer liseli dinazorlar aysalın fişini çekmeseydi

Tuzla dan 3 yiyeceğimize Dortmund'dan 4 yiyelim.

Ben evet diyorum.

Başkanıma çemkirildiği zamanlar rakip Chelsea idi.
chelsea deplasmanında 2-0 yenik olduğumuzda manciniyi de eleştiriyorlardı bacak bacak üstüne attı diye adam sinirden gülüyordu takıma.chelseayi eleyemedik diye hocaya kızıyordular.şimdi chelsea hazırlık maçı teklif etse göbek atacak kadar aciz durumdayız yönetim o kadar yakışmayan bir yönetim ki bütün prestijimizi mahvettiler.

aysal hırsız falan diyen tipler vardı bi ara para çalıyor falan.transfer paraları bu adamın aylık şarap masrafı bile değil ya. lol

Adnan polattan en büyük farkı ft ile çalışması.elemanın ekmeğini iyi yedi kabul etmek gerek

tapa
a
l
k

Real'i Manu'yu yendiğimiz sezonda kupada PTT ekibi 1461 Trabzon'a elenmiştik.Saçma bir kıyas yapıyorsunuz şu anda.

ama takımın başında terim olsaydı o dörtlü skorlara tölerans tanınırdı. şeref puanımız aysal gitmeden önce alındı duygun başkan şeref galibiyetimiz için motive bile etmedi takımı.

Bunun tolerans yada sahislar ile bir alakasi yok. Batan gemide ilk kendini kurtarma pesinde düsecegini, gemiyi saglam bir sekilde limana ulastirabilirsen, kimse kac defa 4 yedigini hatirlamaz.

Isin gercegi bu ki, Ünal Aysal takimi cok zayif bir noktada birakdi. O sezonu sampiyonlugu herseye ragmen bitirmemiz aslinda fools gold idi. On degisim sürecinde 1-2 maglubiyet alsak, yine gecen sezonki gibi biterdi.

Duygun Yarsuvat önemli degil. Fazla deger biciyorsunuz baskanlik makamindaki isime. Dursun´un yönetimide, Aysal´in ikinci yönetimi de bir bütün olarak capsizlik, ve is bilmemizlikte yarisir...

Duygun Yarsuvat´in yönetiminde ise vasifli adamlar bulunuyordu. Kisa vadede dogru hocayi bulup, takimi mental acidan toparladilar. Duygun´a da beyaz sporda sempatik dedeyi oynamak kaldi. Onlar uyurken, biz sampiyon olduk.

Başarı nasıl başkalarının oluyor, ilk ekibi kuran da Aysal ikinciyide.

Nasıl başarıyı ilk ekibe yüklüyorsanız başarısızlıkta ikinci ekibin suçu. Sizin mantığınızla Ünal Aysal'ın hiç bir suçu yok.

her insanın hataları olur o takımı 4 yiyen hale getirmeyi ancak prandelli çapsızı başarabilirdi.prandelliyi getirmek bi hataydı ama aysal bu hatayı çok çabuk düzeltebilecek bi adamdı eğer liseli dinazorlar aysalın fişini çekmeseydi

prandelli kasıtlı aldırdı o skorları aysal gidince beklentisi kalmadı o şahson bari tazminatı alıp gideyim dedi.

O varken gs avrupa'nın sayılı kulüplerinden biriydi. Başkanımızın kahpece tasfiye edilişinin ardından gs gün yüzü görmedi.

Bunun tolerans yada sahislar ile bir alakasi yok. Batan gemide ilk kendini kurtarma pesinde düsecegini, gemiyi saglam bir sekilde limana ulastirabilirsen, kimse kac defa 4 yedigini hatirlamaz.

Isin gercegi bu ki, Ünal Aysal takimi cok zayif bir noktada birakdi. O sezonu sampiyonlugu herseye ragmen bitirmemiz aslinda fools gold idi. On degisim sürecinde 1-2 maglubiyet alsak, yine gecen sezonki gibi biterdi.

eli kolu bağlanmıştı alternatif mali çözümlere yönelmek istedi galatasaray emlak projesini sundu adama sen klübü mü satacaksın gibisinden saçma sapan eleştiriler yapıldı. 5 yabancı kuralından bahsetmiyorum bile.

Mevcut yabancı kuralında başkan olsa süper ligden oyuncu felan almaz. Zaten büyük problemlerimizden biri de süper ligden edilen çapsız transferler.

Başarı nasıl başkalarının oluyor, ilk ekibi kuran da Aysal ikinciyide.

Nasıl başarıyı ilk ekibe yüklüyorsanız başarısızlıkta ikinci ekibin suçu. Sizin mantığınızla Ünal Aysal'ın hiç bir suçu yok.

Orada yanlisin var, ilk ekibi Ünal Aysal kurmadi. Secime girecek 3 yönetimin birlesmesi sonucu olustu bu yönetim. Olayin üst akili, bu birlkteligi design edende Inan Kirac idi. Ortak akil ile ilerleyen bir yönetimdi.

Ikinci yönetimi ise Ünal Aysal kurdu. Tek akil ile ilerleyen bir yönetim oldugu ortadaydi, cünkü denegisimiz isimler kalmisti sadece. Hatta Dursun Özbek´de girecedi o yönetime.

Ünal Aysal bastan itibaren kendi istegi ile yapilmayan herseyi bozdu. Önce yönetimi degistirdi, sonra teknik direktörü, sonra kendisi yapamayacagini görüp, kendisi de tüydü. Bizim önümüz acikken, bizim önümüzü kesen hamleler bunlar.

Ünal Aysal´in dönmesine karsi degilim, ama zannettiginiz kurtarici olmayacak. 2018´den önce aday olacagini da zannetmiyorum.

İlk 18'de 13 mahluk 5 yabancı hakkı verilen bir başkan idi.

Verin kulübü batırsın en azından zevk veren bir takım yaratıyordu. Adama bir türlü sınırsız yabancı hakkı vermediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt