Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Adamın değerini bilemedik lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eli kolu bağlanmıştı alternatif mali çözümlere yönelmek istedi galatasaray emlak projesini sundu adama sen klübü mü satacaksın gibisinden saçma sapan eleştiriler yapıldı. 5 yabancı kuralından bahsetmiyorum bile.
Mevcut yabancı kuralında başkan olsa süper ligden oyuncu felan almaz. Zaten büyük problemlerimizden biri de süper ligden edilen çapsız transferler.
Orada yanlisin var, ilk ekibi Ünal Aysal kurmadi. Secime girecek 3 yönetimin birlesmesi sonucu olustu bu yönetim. Olayin üst akili, bu birlkteligi design edende Inan Kirac idi. Ortak akil ile ilerleyen bir yönetimdi.
Ikinci yönetimi ise Ünal Aysal kurdu. Tek akil ile ilerleyen bir yönetim oldugu ortadaydi, cünkü denegisimiz isimler kalmisti sadece. Hatta Dursun Özbek´de girecedi o yönetime.
Ünal Aysal bastan itibaren kendi istegi ile yapilmayan herseyi bozdu. Önce yönetimi degistirdi, sonra teknik direktörü, sonra kendisi yapamayacagini görüp, kendisi de tüydü. Bizim önümüz acikken, bizim önümüzü kesen hamleler bunlar.
Ünal Aysal´in dönmesine karsi degilim, ama zannettiginiz kurtarici olmayacak. 2018´den önce aday olacagini da zannetmiyorum.
İnanç Kıranç şuan niye yönetimiyor. Başarılı olunca üst akıl başarısız olunca ekibi kendi kurdu üst akıl niye müdahale etmemiş. Bir insana başarılıydı demek bu kadar zor olmamalı.
Ayrıca girecekti filan ile olmaz bu işler Dursun o yönetimde yoktu alıncaktı filan tamamen sallama.
Teknik direktör kendi gitti, istese gitmezdi Fatih Terim, daha dün arkasından salladığı adam ile masaya oturdu, hala konuşacak bekliyoruz. Konuyu Fatih hocadan sen açtın ben laf etmişim gibi olmasın.
Ayrıca getirdiği hoca İtalya takımının hocasıydı mahalleden birini koymadı takımın başına. Başarılı veya başarısız olması tamamen suçu ona yıkmak için bir sebeb değil keza sebeb olduğu Fatih Terim ile 2 sezon başarı yakaladık onu getirende Ünal Aysal.
Tabi size göre Ali Dürüst, elbet etkisi olmuştur fakat takımın başında söz sahibi Ünal Aysal'dı istese getirmezdi.
Ünal Aysal bir kurtuluştur, seni ilgilendirir ilgilendirme problem değil
İnsanların Ünal Aysal'ı tekrar takımın başında görmeleri gayet de normal bir durum.
Baskana cemkirildigi zamanlar hem avrupada, hemde ligde 4 yiye yiye, 4 gene cikmisdi adimiz. Maalesef büyük baskan sportif anlamda yasadigimiz kötü günlerde takimin basinda olmak istemedi. Kapimiz ise aciktir kendisine.
İnanç Kıranç şuan niye yönetimiyor. Başarılı olunca üst akıl başarısız olunca ekibi kendi kurdu üst akıl niye müdahale etmemiş. Bir insana başarılıydı demek bu kadar zor olmamalı.
Ayrıca girecekti filan ile olmaz bu işler Dursun o yönetimde yoktu alıncaktı filan tamamen sallama.
Teknik direktör kendi gitti, istese gitmezdi Fatih Terim, daha dün arkasından salladığı adam ile masaya oturdu, hala konuşacak bekliyoruz. Konuyu Fatih hocadan sen açtın ben laf etmişim gibi olmasın.
Ayrıca getirdiği hoca İtalya takımının hocasıydı mahalleden birini koymadı takımın başına. Başarılı veya başarısız olması tamamen suçu ona yıkmak için bir sebeb değil keza sebeb olduğu Fatih Terim ile 2 sezon başarı yakaladık onu getirende Ünal Aysal.
Tabi size göre Ali Dürüst, elbet etkisi olmuştur fakat takımın başında söz sahibi Ünal Aysal'dı istese getirmezdi.
Ünal Aysal bir kurtuluştur, seni ilgilendirir ilgilendirme problem değil
İnsanların Ünal Aysal'ı tekrar takımın başında görmeleri gayet de normal bir durum.
ondan önce görebilecegin en klas grubdan cikti
chelsea deplasmanında 2-0 yenik olduğumuzda manciniyi de eleştiriyorlardı bacak bacak üstüne attı diye adam sinirden gülüyordu takıma.chelseayi eleyemedik diye hocaya kızıyordular.şimdi chelsea hazırlık maçı teklif etse göbek atacak kadar aciz durumdayız yönetim o kadar yakışmayan bir yönetim ki bütün prestijimizi mahvettiler.
aysal hırsız falan diyen tipler vardı bi ara para çalıyor falan.transfer paraları bu adamın aylık şarap masrafı bile değil ya. lol
...Ben hırsız demiyorum, işi bilmediğinden aracı/menajer vs birtakım insanların kulübü hortumlamasına sebebiyet verdiğini söylüyorum. Zira Tugay bizzat açıklamıştı, transferlerin Mancini ve kendisine danışılmadan yapıldığını; Tulun' da o sıralar yurt dışında görevli idi (Kurumsal! bir görev uydurulmuştu da ne fonksiyon gördüğünü bilen yoktu?) ve transferlerde hiçbir rolünün olmadığını söylemişti. Ara transferde heba edilen ve sancıları halen süren 40 milyon Euronun hesabı tabi ki sorulacaktı ve soruluyor. Savunmak adına masallar anlatmayı bırakın da biliyorsanız o transferleri kimin aklıyla yaptığını öğrenmiş olalım; bizzat kendi futbol görüşüyle yaptıysa zaten fena, futboldan hiç anlamadığını defaatle ifade etmiştir zira...
Tabi aylık 40 milyon Euro şarap masrafı da iyiymiş hani!. Bir hafta şarap diyetine girmiş olsa; verip de yediği Basketbol şubesine destek sözünü yerine getirip ihya edermiş alimallah!...
Ben hırsız demiyorum, işi bilmediğinden aracı/menajer vs birtakım insanların kulübü hortumlamasına sebebiyet verdiğini söylüyorum. Zira Tugay bizzat açıklamıştı, transferlerin Mancini ve kendisine danışılmadan yapıldığını; Tulun' da o sıralar yurt dışında görevli idi (Kurumsal! bir görev uydurulmuştu da ne fonksiyon gördüğünü bilen yoktu?) ve transferlerde hiçbir rolünün olmadığını söylemişti. Ara transferde heba edilen ve sancıları halen süren 40 milyon Euronun hesabı tabi ki sorulacaktı ve soruluyor. Savunmak adına masallar anlatmayı bırakın da biliyorsanız o transferleri kimin aklıyla yaptığını öğrenmiş olalım; bizzat kendi futbol görüşüyle yaptıysa zaten fena, futboldan hiç anlamadığını defaatle ifade etmiştir zira...
Tabi aylık 40 milyon Euro şarap masrafı da iyiymiş hani!. Bir hafta şarap diyetine girmiş olsa; verip de yediği Basketbol şubesine destek sözünü yerine getirip ihya edermiş alimallah!...
sen 40 milyonu salla riva ve florya'da hortumlanan milyar tl'leri konuşmanıza az kaldı bakalım yine aysal'a mı bok atacaksınız yoksa gerçek tabloyu görecek misiniz ama iş işten geçti artık gerçek tabloyu görseniz de fark etmeyecek
40 Milyon € dedigin rakama nasil ulastin merak ediyorum. Benim bildigim kadariyla kis transfer döneminde 18 mi 19 mu ne harcanmisti.
Miktari olgudundan 2 kat fazlasina cikarmaya gerek yok.