Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolculara çakıl taşı mı veriyorsun Can kardeş?...Total bir hesap yapılırsa daha fazla çıkacağından eminim ve elde var sıfır katkı, daha ötesi mi var?...

Çıkmaz çünkü Telles satıldı mesela yani hesapladığın maliyete ulaşmadı veya Veysel onu da ertesi sene sattın ona da hesapladığın maliyete ulaşmadın sonuç olarak. Bu yüzden düz hesap bu bana göre. Evet oyuncuyu alırken kontratında yazan paraya hükümlü oluyorsun ama dediğim gibi bu para anında kasandan çıkmıyor çünkü ayrılıklar da oluyor yukarıda yazdığım gibi.

Ben başka bir yerden bakıyorum olaya herkes o kış transfer dönemini eleştirir ama aynı sezonun yaz dönemi de har vurup harman savurduk paraları sırf maliyete bakarsak ama ne hikmetse Terim dönemi olduğu için kimse konuşmaz.

Çıkmaz çünkü Telles satıldı mesela yani hesapladığın maliyete ulaşmadı veya Veysel onu da ertesi sene sattın ona da hesapladığın maliyete ulaşmadın sonuç olarak. Bu yüzden düz hesap bu bana göre. Evet oyuncuyu alırken kontratında yazan paraya hükümlü oluyorsun ama dediğim gibi bu para anında kasandan çıkmıyor çünkü ayrılıklar da oluyor yukarıda yazdığım gibi.

Ben başka bir yerden bakıyorum olaya herkes o kış transfer dönemini eleştirir ama aynı sezonun yaz dönemi de har vurup harman savurduk paraları sırf maliyete bakarsak ama ne hikmetse Terim dönemi olduğu için kimse konuşmaz.

Yaz dönemini de en çok eleştiren benimdir ki kadro planlaması konusunda Terim' i daha öncesinden, hem de herkes adeta taparken belki tek eleştiren kişiyimdir Don Kişot gibi, bunun için linç edildim forumda...Ben hep bilirim, manasına söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın (Genelde öngörülerim tutuyor, fazla tevazu gereksiz, ayrı konu;)). Aysal' ı her eleştirene 'Terimci' yaftası yapıştırma kolaycılığına düşülmesinin saçmalığına vurgu yapmış olayım bu vesileyle...

Bu saatte detayına girmek istemiyorum, daha Hajrovic skandalı filan da var...Telles konusu diğer transferlerden farklı, Mancini' nin bizzat talebiyle alınan tek futbolcuydu bildiğim kadarıyla. Telles' i de hiç beğenmemişimdir, etmeyeceği bir fiyata satılmış olmasından memnunum doğrusu, şimdilerde beğeniliyor ama zannedildiği gibi ciddi bir kariyer ihtimalini yine de görmediğimi belirteyim, zaman gösterecek...

Yaz dönemini de en çok eleştiren benimdir ki kadro planlaması konusunda Terim' i daha öncesinden, hem de herkes adeta taparken belki tek eleştiren kişiyimdir Don Kişot gibi, bunun için linç edildim forumda...Ben hep bilirim, manasına söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın (Genelde öngörülerim tutuyor, fazla tevazu gereksiz, ayrı konu;)). Aysal' ı her eleştirene 'Terimci' yaftası yapıştırma kolaycılığına düşülmesinin saçmalığına vurgu yapmış olayım bu vesileyle...

Bu saatte detayına girmek istemiyorum, daha Hajrovic skandalı filan da var...Telles konusu diğer transferlerden farklı, Mancini' nin bizzat talebiyle alınan tek futbolcuydu bildiğim kadarıyla. Telles' i de hiç beğenmemişimdir, etmeyeceği bir fiyata satılmış olmasından memnunum doğrusu, şimdilerde beğeniliyor ama zannedildiği gibi ciddi bir kariyer ihtimalini yine de görmediğimi belirteyim, zaman gösterecek...

ZIRVA! Hali hazırda ciddi bir kariyeri var zaten, geliştirmek de kendi elinde. Bizdeki performansı da gayet iyiydi. Ülkedeki genel orta manyağı Caner-Gökhan fetişistliğinin kurbanı oldu.

Alıntıyı görünce, yazdığım mesajın içeriğine cevap geldi sandım. Gerçi buna verilecek cevap olduğunu düşünmüyorum da işte...Yine başkan olsa, yine böyle icraatlar beklenir kendisinden. Ali Dürüst gibi kendisini frenleyebilecek kişilere yönetiminde tahammülü yok, kerameti kendinden menkul hazretin!...

''Bok atmak'' mı dır mesajımın karşılığı?. Varsa adam gibi cevabını verirsin, yoksa oku geç, hatta bu durumda hiç okumasan daha iyi benim mesajlarımı...

1. Riva-Florya ile bu konunun hiç alakası yok.

2. Kulüp hesabına ne kadar paranın, ne zaman gireceğinin belli olmadığı bir protokolden ciddi endişelerimi ilgili başlıklarda paylaştım.

3. Mevcut yönetimi, Ünal Aysal' ın kurduğu son yönetim kadar çapsız görüyorum. Tek fark; Aysal yerine, o yönetimde 2. başkan olacakken aidatını yatırmadığı için yönetime giremeyen, Aysal' la iş ortaklığı bulunan Dursun Özbek' in bulunması. Senin terminolojinle ''Aynı bokun soyu'' denilebilir yani...

Aysal'a yapılan siyasi sabotaj ve şantajları göz ardı ediyorsunuz hala. Aysal'ın son yönetimi tamamen siyasetin oyuncağıydı ve şuan ki Galatasaray yönetimi de kukladır ve aynı şebeke yönetmektedir. Önce bunu idrak edin.

ZIRVA! Hali hazırda ciddi bir kariyeri var zaten, geliştirmek de kendi elinde. Bizdeki performansı da gayet iyiydi. Ülkedeki genel orta manyağı Caner-Gökhan fetişistliğinin kurbanı oldu.

''Ciddi Kariyer'' den ne kastedildiği önemli. Galatasaray' da futbol oynamış, performansı tartışmalı, benim gibi beğenmeyenler az değil, beğenenler de çok, mahzuru yok. İnter kiralamış, opsiyon kullanmaya değer bulmamış, hadi yine nötr diyelim. Şimdi beğeniliyor olması olayı netleştirmiş değil, Porto' nun parlatıp piyasaya sunduğu, bir daha adını duymadığımız pek çok futbolcu da var. Daha büyük bir ligin büyük takımına gider de orada tutunabilirse o zaman ciddi bir kariyerden bahsedilebilir, demek istediğim budur, onu da dediğim gibi zaman gösterecek...

Bir görüş ortaya koymuşum; beğenip beğenmemek ayrı konu da ''Zırva'' diye giriş yapman hoş değil. Sırf bunu demek için cevap yazdım, yaşça sende çok büyük biri olarak, dikkate almak ya da hass... çekmek senin tercihin tabi...

Aysal'a yapılan siyasi sabotaj ve şantajları göz ardı ediyorsunuz hala. Aysal'ın son yönetimi tamamen siyasetin oyuncağıydı ve şuan ki Galatasaray yönetimi de kukladır ve aynı şebeke yönetmektedir. Önce bunu idrak edin.

Siyaset mi dedi ''Dürüst-Albayrak' ı bertaraf et, Candan Erçetin gibilerle yönetim kur, Terim' i ilk fırsatta paketle, kulübün mali durumuna hiç uygun olmayan TD getir, ona da danışmadan çör-çöp futbolculara on milyonlarca Euro saç vs vs...'' diye?...Siyaset emretti diye bunları yaptıysa, en büyük Galatasaray hainidir o zaman!...

Bırakın bu saçma sapan afaki masalları yahu...

C329j8lWYAATbxi.jpg:large

Hem ülkenin hem Galatasarayin cözümü tek karede.

Başkanımız bana her daim Başkomutanımızı hatırlatır. Gs devrimlerinin fedaisidir Sn. Ünal Aysal.

ünal başkanımız cnn internationala konuşurken

dursun cnn türke bile konuşamıyo

yaşlı başkan ıstemıyorum

Aysal´a siyasi bir santaj yokdu, ama velev ki olmus olsun. Su an hükümet mi degisti? Selo Demirtas mi Basbakan oldu da, bir seyin degisecegini düsünüyorsunuz. Kendi degiminiz ile siyaset tarafindan sindirilmis bir adami, ayni siyasi yapilarin, daha güclü bir konum kazandigi Türkiye´de cözüm diye sunmaninizin mantigi nedir ?

Hakan Sükür´ü Baskan yapalim o vakit ?

Bence kendiniz de biliyorsunuz alakasinin olmadigini, ama belirli konulari aciklama telasinin getirdigi bir argumantasyona kaciyorsunuz resmen.

Son düzenleme:
Terim'i kovmak azdı bence tekme tokat bile kovsa olurdu. Terim Galatasaray'ı siyasi çıkarlar uğruna satmıştır.

Aysal´a siyasi bir santaj yokdu, ama velev ki olmus olsun. Su an hükümet mi degisti? Selo Demirtas mi Basbakan oldu da, bir seyin degisecegini düsünüyorsunuz. Kendi degiminiz ile siyaset tarafindan sindirilmis bir adami, ayni siyasi yapilarin, daha güclü bir konum kazandigi Türkiye´de cözüm diye sunmaninizin mantigi nedir ?

Hakan Sükür´ü Baskan yapalim o vakit ?

Bence kendiniz de biliyorsunuz alakasinin olmadigini, ama belirli konulari aciklama telasinin getirdigi bir argumantasyona kaciyorsunuz resmen.

Kim daha güçlü konumda? Orası tartışılır ama yazılı ve kayıt altına alınan ortamlarda böyle konular konuşmayı sevmiyorum.

Sedat Doğan gelsin başkanlığa genç biri yönetsin artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt