Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir hareketinle o koltuğu Dursun'un bir tarafına sokmaya hazırız Ünal Başgan.

Vur da vuralım, öl de ölelim. Sen yeter ki dön..

Vizyon farklı bir olay... Bu adam gittiğinden beri yönetim, genel kurul, futbolcu, teknik heyet ve taraftar profili yerlerde sürünüyor.

Batacaksak Ünal Aysal vizyonuyla batalım. Böyle batmak istemiyorum ben.

Başkanlık sıfatı en çok sana yakışıyordu.

Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor.

C4lBJ3EWcAAKQk2.jpg

Ali Güvenç KİRAZ ‏@agkiraz
Arkadaşlar Ünal Aysal Başkanımız tüm Galatasaray taraftarlarına sevgilerini gönderdi...Birazdan bilgi vereceğim

C4yi2B_XUAARDy-.jpg

Ünal Aysal Başkanımız ile bir çalışma toplantısı yaptık çok verimli geçti.İlk olarak hazırladığımız Geleceğin Galatasaray'ı projesini sunduk.

Başkan Geleceğin Galatasaray'ı projesini çok beğendi güzel bir tabir kullandı "bu süttür yani başlangıçtır güzel bir yoğurt olmalıdır" dedi.

Galatasaray'ı yakinen takip ediyor ve 25 Mart'ta yapılacak Mali Genel Kurula katılacağını ve orada da konuşacağını söyledi yani İçerde.

Galatasaray ile ilgili olarak Divan Kurulu toplantısı sürecinde yaşanan ve temel futbol siyasetinde bir değişiklik olmadığını söyledi.

Mevcut bir yönetim olduğunu,bu yönetime karşı 2017 içerisinde bir adaylık düşüncesinin bulunmadığını Ara Dönem adayı olmayacağını söyledi.

2018 yılında koşulların önemli olduğunu Galatasaray'ın nerede olduğunu görmek gerektiğini belirtti.2018 yılını belirleyici gördüğünü söyledi.

Galatasaray'ın temel yapısal sorunları ile ilgilenmek gerektiğini ve kim olursa olsun köklü değişim talebi ile gelinmesi gerektiğini söyledi.

2018 de Terim'e karşı bir oyla seçimi kaybediceğini düşünüyorum.

Galatasaray'a mevcut koşullarda zarar verici bir eylem içinde olmayacağını yani kendisinden kaynaklı bir zararı vermek istemediğini söyledi.

Sosyal medyada-tüm platformlarda kendisine ait hesap olmasa da Galatasaray hesaplarını yardımcılarının gösterdiğini takip ettiğini söyledi

susarmısın suan hocamız yenı geldı ortalıgı karıstırmayın

Mevcut bir yönetim olduğunu,bu yönetime karşı 2017 içerisinde bir adaylık düşüncesinin bulunmadığını Ara Dönem adayı olmayacağını söyledi.

2018 yılında koşulların önemli olduğunu Galatasaray'ın nerede olduğunu görmek gerektiğini belirtti.2018 yılını belirleyici gördüğünü söyledi.

Aysal ile ilgili ayni bu teshisi koydum, bunu siddetli bir sekilde red edenler cikti. Bu adam 2018´den önce aday olmaz. Dursun Dursun diyorsunuz, ama kimse baskanliga aday degil. Bugün istifa etse, özellik ile Aysal kulübün bu durumunda asla aday olarak cikmaz. 2018´de borclari nerdeyse sifirlanmis bir Galatasaray varken, börekci Neco de yönetir kulübü... Dünün kosullarinda yapamayan adam, kosullar degismemisken aday olamaz. 2018 yilina kadar, mali acidan Galatasaray´in gelecegi nokta, gelecek baskan adaylarinin sayisini belirleyecektir herzamanki gibi.

Son olarak da başta söylediğim gibi 25 Mart Mali Genel Kurul'da batırdı,kaçtı iddialarına ve yalanına 3.kez cevap vereceğini söyledi

2018 de Terim'e karşı bir oyla seçimi kaybediceğini düşünüyorum.

Terim teknik direktörlügü birakmaz daha bence. Torunumun akli erene kadar devam etmek istiyorum mu ne demisti bir defa sanirim, öyle birsey hatirliyorum sanki.

Baskanim yine herkesi yerin dibine sokacak :hat:

Şer cephesi gs dusmanlari Başkanımıza sallamak icin firsat kolluyor. Ne yaparsaniz yapin, Sn. Ünal Aysal gelecek.

Son olarak da başta söylediğim gibi 25 Mart Mali Genel Kurul'da batırdı,kaçtı iddialarına ve yalanına 3.kez cevap vereceğini söyledi

Nasil cevap verecekler merak ediyorum. 3. kez cevap verme zorunlulugu hissediyorsa, demekki cevapr verememis. Yönetimi toplu halde istifa etti, ve 1 ay boyunca kulüp ile ilgilenmedi bile ondan sonra, Prandelli aylardir parasini alamayan oyuncular ile yanliz birakildi secimlere kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt