Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğrendim yalnız üzülmeyi, içimi kendime dökmeyi.
Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık.
Yine ekliyorum resimlerini foruma yine seni andım bugün ben
Gel dön artık başkanım, ben yaşayamıyorum gel artık.

m3rd18.jpg

Sen yoksan kopsun kıyamet
Senin geri dönmene bu davet
Daha ne söyleyeyim sana başkanım
ANLA ARTIK hayatım SENDEN İBARET.

1L24NB.jpg

bu gece biraz kederlendim renktaşlarım kusura bakmayın

aysal dostlarinin asina oldugu bir harekette bulunup konudan kacalim

Tan atımının en yakın olduğu an gecenin en karanlık olduğu andır.Ve bir gece tan atarken Galatasaray'dan, Ünal Aysal'ın gür sesi duyulacak.

"Atlar Vey Irmağı'nda sulansın. Güneş doğduğu yerde karşılansın !"

Emri tekrar edecek Gök,Toprak,Deniz,Genel Kurul Üyeleri uluyacak genel kuruldan

Biz de sizdeniz biz de sizdeniz.

story

dursunun kazandıgı kupaları da hanesine yazmalı.o 5 kupa ünal aysalındır.

Her şeyi geçtim, Selçuk'a verdiği sözleşme için bile 7 sülalesine sövmek haktır.

alnitak alnilam mintaka

Son 5 yılda kazanılan bütün başarıların baş mimarıdır.

Galatasaray'ı adnan polat zihniyetinden 5 sene kurtarmıştır ama artık aldığı oyuncularda yaşlandığı için yeni bir aysal kırbacı gerekli.

Dön artık sonumuz kötü

Dursunla batacağıma ünal aysal ile batmak daha makul duruyor.Her ne kadar son dönem transferleri kötü olsa da adam melo sneijder gibi adamları getirerek dursundan daha vizyonlu olduğunu gösterdi.

Ünal ile batarsak, okyanusun ortasında batan titanik kadar şanlı olur batışımız.

Dursun ile batarsak, yosunlu, bira tenekeli bir dereye yüzmek için girip boğulan sarhoşa benzeriz.

Seçimini yap Türkiye !

Futbol konusunda Dursun kadar gerizekalıdır.
Bu adama kendisi gibi tiplerden oluşan yönetim kadrosuyla kulübü teslim etmenin dursun ve yönetiminden hiçbir farkı olmayacaktır.

alnitak alnilam mintaka

Baskanimiz Sn. Ünal Aysal'in batiracagi 1 sey var ise o da fb'dir bj kulubudur gs hainleridir. Hepsini yikacak tek tek.

Baskanimiz Sn. Ünal Aysal'in batiracagi 1 sey var ise o da fb'dir bj kulubudur gs hainleridir. Hepsini yikacak tek tek.
2018'i beklersek 3.büyük olup çıkacağız derhal göreve gelmeli

Arz - talep meselesi demişti sayın aysal. Şu an talep ediyoruz medyanın karşısına çıkıp yönetim kurulu ile aday olduğunu açıklaması lazım.

TapaTalK

2018'i beklersek 3.büyük olup çıkacağız derhal göreve gelmeli

Arz - talep meselesi demişti sayın aysal. Şu an talep ediyoruz medyanın karşısına çıkıp yönetim kurulu ile aday olduğunu açıklaması lazım.

TapaTalK

En dibi gorecegiz once. O kutlu insanin gittigi gun, ona muhalif olanlar %80 seviyesindeydi camiada. Su anda %20'lere dustu, yakinda muhalif kimse kalmayacak. Iste o zaman inanilmaz bir kudret ve guc ile gelerek tum projeleri ve devrimleri hayata geçirecek. O yuzden 2018'i bekleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt