Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En dibi gorecegiz once. O kutlu insanin gittigi gun, ona muhalif olanlar %80 seviyesindeydi camiada. Su anda %20'lere dustu, yakinda muhalif kimse kalmayacak. Iste o zaman inanilmaz bir kudret ve guc ile gelerek tum projeleri ve devrimleri hayata geçirecek. O yuzden 2018'i bekleyelim.
En dip bugün..
Dibi gördük

-7 maçtır derbi kazanamıyoruz

-Her branşta orta sıralardayız

-Kendi mabedimizde gelen geçen tokatlıyo

- Hakemler, medya, tff hiç bir kurum Galatasarayı takmıyo

- O kadar futbolcu alındı işe yarar 1 oyuncu yok

- Borç azalmadı aksine gereksiz transferler ile çoğaldı

- Vizyonumuz yerlerde sürünüyo.

- Ünal aysalın borc yapıp gittiğini öne sürüp " Para olsa ne oyuncular getirirdik" diyenler ellerine para geçtiği zaman komisyon transferlerinden başka hiç bir halt yapmayıp kulübü hem vizyonsuz hem kazmalarla baş başa bıraktılar.

İşte durum bu.
Acil ünal aysal

TapaTalK

A long day and sad night
Looking at your pictures tonight
Thinking about you my president
Thinking about the time we spent
When there was only success, success, success...

Pcde arsivledigim tum resimlerine bir kez daha baktim.. kucuk bir tebessum ve 1 damla gozyasi ile. Biliyorum az kaldi donmene ama sensiz gecen her gun bana 1 ömür gibi geliyor.

bi mucize mi oluyo ne halt oluyosa olsun gel artık .yeter anasını satıyım.sankı hersey boş.kupa kaldırıyoz boş,şampiyon oluyoz boş...gelecege guvenle bakamıyoz sensiz.

Hayri curt refik gibi kafa tasçı prostat takımını yok edeceğiz el birliğiyle ecmain...

Aysal geri dönmesi bile onun vizyonunda bir adam elbet gelecek.

FCN Blog‏ @fcnblog
Ünal Aysal gündeme ilişkin açıklamalarıyla çok yakında FCN Blog'da!
1f440.png

C58YCm6WUAEOVkE.jpg

Dursun Özbek en gec Yaz Transfer Dönemine kadar sutlanmali. Gelecek Transfer Dönemi Özbek ile gecerse Boku yeriz

Su karizmaya bak be, yok boyle karizma yeryuzunde..hic gelmedi gelmeyecek. Insanlik tarihinin 1 numarasi suphesiz.

Ne güzel kafalar
Aysal hayal satıyor bunlarda inanıyor.
fb taraftarından bir farkınız kalmadı.

cas cezaları açıklarken gel gel bebegım gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt