Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andolsun ki bu başlığı hep tepede tutacağız

unalaysal.png

''İki Dünya yıldızı daha transfer ederim, o zaman TD e de gerek kalmaz!'', by Aysal...2012-13 sezon ortasında Terim' i paketlemeye niyetlenirken sarfettiği sözdür, Albayrak bizzat nakletmiş, yalanlanmamıştır. Allah' tan Dürüst-Albayrak engellemiş de o şampiyonluk kaybedilmemiş (Terim' den pek hazzetmeyen biri olarak söylediğimi belirteyim de saçma sapan cevaplar gelmesin). Tabi istediklerini yapmasını engelliyorlar diye, ilk işi bu ikisini bertaraf etmek olmuştu, sonrasında kurduğu yönetim kurulu malum...

Bunları yapan adamın, iş becerecek çapta yöneticilerle birlikte çalışacağına, doğru dürüst bir sportif direktör veya TD e inisiyatif tanıyacağına hala inanabilenlere Allah akıl fikir versin, amin!...

Allah sizin gibi düşünme fakirlerine akıl versin öncelikle diyerek başlayalım ama uzatmayacağım, anlatacaklarım anlayacağın kadar olacak çünkü.

Öncelikle Aysal ve Galatasaray başarılı olmasın diye yapılan Play-Off ve her sene değişen yabancı sınırını sadece bu kadar yazarak anlatmam yeter.

2013 yaz ortasında Aysal ve Galatasaray'a yapılan siyasi operasyonu görmüyorsunuz, ya malum partili olduğun için yada Dursun yönetiminden nemalandığın için. Bunun ortası yok bir kere.

2013 Ağustos'da Galatasaray'ı satan bizzat Fatih Terim'dir. Hem de kendi karakterine de leke sürmüştür, Yıldırım Demirören ve yönetimine o kadar hırslanıp kavga ederken sabahın 7'sinde kapısının önüne giden Terim'di.

Terim bizi ortalama 50 milyon TL'ye sattı. Buna laf söylemem ben 5 milyon TL'ye de satarım Galatasaray'ı. Her insanın bir fiyatı vardır.

Tamamen şike lobisi ve malum siyasetin elinde oyuncak olan spor medyası ile Aysal hain Terim mağdur ilan edilip, Galatasaray şimdi ki Spor Toto 3. lig kırmızı grup takımı seviyesine getirilmiştir. Bunda Aysal'ın kabahati yoktur. Üstüne 3 sene UEFA'dan alınacak cezayı erteletme başarısı göstermiş ve 3 şampiyonluk alarak rakibimiz BJK olmaktan kurtarmıştır bizleri.

2011 yılı;

FB 17
GS 17
BJK 13

Dursun olsaydı 2011'den beri;

FB 20
GS 17
BJK 15 ve 16'ya doğru gidiyor olacaktı.

Saygılar ve bol Dursun vizyonunda insanlar ile tanışıp kendini köreltmen dileğiyle.

Allah sizin gibi düşünme fakirlerine akıl versin öncelikle diyerek başlayalım ama uzatmayacağım, anlatacaklarım anlayacağın kadar olacak çünkü.

Öncelikle Aysal ve Galatasaray başarılı olmasın diye yapılan Play-Off ve her sene değişen yabancı sınırını sadece bu kadar yazarak anlatmam yeter.

2013 yaz ortasında Aysal ve Galatasaray'a yapılan siyasi operasyonu görmüyorsunuz, ya malum partili olduğun için yada Dursun yönetiminden nemalandığın için. Bunun ortası yok bir kere.

2013 Ağustos'da Galatasaray'ı satan bizzat Fatih Terim'dir. Hem de kendi karakterine de leke sürmüştür, Yıldırım Demirören ve yönetimine o kadar hırslanıp kavga ederken sabahın 7'sinde kapısının önüne giden Terim'di.

Terim bizi ortalama 50 milyon TL'ye sattı. Buna laf söylemem ben 5 milyon TL'ye de satarım Galatasaray'ı. Her insanın bir fiyatı vardır.

Tamamen şike lobisi ve malum siyasetin elinde oyuncak olan spor medyası ile Aysal hain Terim mağdur ilan edilip, Galatasaray şimdi ki Spor Toto 3. lig kırmızı grup takımı seviyesine getirilmiştir. Bunda Aysal'ın kabahati yoktur. Üstüne 3 sene UEFA'dan alınacak cezayı erteletme başarısı göstermiş ve 3 şampiyonluk alarak rakibimiz BJK olmaktan kurtarmıştır bizleri.

2011 yılı;

FB 17
GS 17
BJK 13

Dursun olsaydı 2011'den beri;

FB 20
GS 17
BJK 15 ve 16'ya doğru gidiyor olacaktı.

Saygılar ve bol Dursun vizyonunda insanlar ile tanışıp kendini köreltmen dileğiyle.

:007:

Vizyon sahibi insanın hali

Dön bir daha oku mesajımı; varsa onlara cevabını ver, sayın düşünme zengini!...Net argümanlar kullanmışım;

De ki ''Evet iki Dünya yıldızı daha alınsaydı, TD e gerek kalmazdı tabi'', saçma olsa da bir cevap vermiş olurdun; böyle bir saçmalığın komplo teorileriyle ne alakası var?. Adam futbolu böylesine basit bir şey sanıyor, kimseyi de dinlemiyor, o sözün savunulabilecek hiçbir yanı yok...

De ki ''Dürüst-Albayrak yanlış adamlardı, ayak bağı oluyorlardı; onları paketledi, yerlerine daha iyilerini getirdi''. İşe yarar tek bir yönetici var mıydı o son yönetim kurulunda?...

Cevap diye yazdıkların, papağan gibi hep aynı laflar. Parantez içinde de belirttiğim üzere burada ''Terimci'' yaftasına en uzak kişilerden biriyimdir. Herkes taparken, daha ilk şampiyonluktan sonra, kadro planlamasını eleştiriyorum diye linç edilen, Terim' in ayrılış sürecinde kendisini ''Şark kurnazı'' diye en çok hatalı bulan ve Aysal' dan yana tavır koyan, bu tercihi için sayfalar dolusu mesaj döşeyen birine söylediğin laflar ezber değil de nedir?...Tabi o zamanlar bilemezdim bu denli sıçıp sıvayacağını, detayları çok yazdık zamanında, şimdi uzamasın...

Dursun seçildiğinde benim tercihim Ahmet Hoca idi ve mesajlarımda belirtmiştim. Dursun ise Aysal' ın desteğini belirttiği ve kendisinin devamı niteliğinde gördüğüm adaydı. Ne de olsa o son yönetim kurulunda 2. başkanlığa da layık görmüştü, aidatını yatırmamış olduğu için liste dışı kalmıştı. Hal böyleyken, nasıl oluyorsa sanki Dursun Aysal' ın ayağını kaydırmış da yerine kurulmuş gibi bir algı oluşturup sonra buna kendiniz inanabiliyorsunuz?...

Açıkça söylüyorum, AKP ile uzak yakın hiçbir bağlantım yok, referandumda oyum hayırdır, kendimce insanları bilinçlendirmeye de çalışıyorum. Hiç memnun olmadığım, bir an önce görevi bırakmasını istediğim Dursun ve yönetiminden nemalanma ihtimalimden bahsetmen de çok komik olmuş; değil yönetim, tek bir kulüp personeli ile dahi tanışıklığım yokken nasıl olacak o iş?...

Aysal' ı eleştirenlerin değil de kendisini körü körüne, olmadık argümanlarla cansiperane savunmaya çalışan bazılarının bunu çıkar karşılığı yapıyor olabileceği aklıma gelmiyor değil ama bak!...

Aysal'ı genel oalrak başarılı bulurum. İlk 2 seneki sürecin benzeri şekilde ama Terimsiz, Dürüstsüz ve Albayraksız daha profesyonel şekilde yürütürse başım üzerinde yeri var derim.

Ama şu Aysal'a operasyon lafı tamamen ezber ve komik. Adam Türkiye döndü, Galatasaray başkanı oldu ve almadığı ihale mi kaldı? Enerji ihalelerine bir bakın bakalım Aysal ne kadar almış? Operasyon yapılan adam işinin merkezini Belçika'dan Türkiye'ye taşımış büyük oranda. Güzel operasyon. Keşke bize de operasyon yapsalar da biz de birkaç ihale kapatsak.

arkadaşlar saçmalamayı keselim

arkadaşlar saçmalamayı keselim

Evet bence de iyi olur. Hiç niyeti dahi olmayan, istese de bir daha o imkanı bulamayacak adam üzerine boş hayaller kurmanın kimseye faydası yok...

Bunu demek istedin herhalde, öyle olmasını umarım. Anlaşılmamıştır diye yardımcı olayım dedim mod...

istese şuan başkan olur. Bana kalırsa istiyor da, lakin birilerinin işaret etmesini bekliyor ve bu işin sonunda işaret edecekler.

Aysal'ı genel oalrak başarılı bulurum. İlk 2 seneki sürecin benzeri şekilde ama Terimsiz, Dürüstsüz ve Albayraksız daha profesyonel şekilde yürütürse başım üzerinde yeri var derim.

O ilk seneki sürecinden, o ücünü cektigin vakit, geriye 2013-2014 arasi yönetimi kaliyor. Ilk seneden sonra, "artik olayi ögrendim arkadaslardan" digerek daha fazla inisyatif almasi ile, herseyin sonu basladi...
Diger ücünü cikarirsan, geriye kalan su...

1. Sezon baslamasina 2 hafta kala Arda Turan´in, teknik ekipten habersiz, is ortagi Gil Marin´e, piyasa degeri en düsük oldugu anda, peskes cekilmesi, ve bunun Riera panik transferine yol acmasi.
2. Felipe Melo konusunda , transfer görüsmelerde takindigi tavirlar ile, olayin aylarca uzamasina neden olmasi. Melo´nun ilk yariyi hazirliksiz oynamasi. Melo´nun twitterdan Galatasaray baskanina hakaret etmesine yol acmasi.
3. Ekonomik acidan kulübü yukarlara cekecek, hic bir projeye start vermemesi.
4. Ucuza kapatacam diye, yeni yapilan zeminin oturmamasi, parcalanmasi. Yaklasik 1 sezon maclarimizi camurun icinde oynamamiz ve durumu düzeltmek adina, harcamalarimizin katlanmasi.
5. Teknik Ekibin 5 milyon avroyu gecmesin uyarisina ragmen, inat edilip 9 Milyon avro bonservis ile Amrabat´in transfer edilmesi. (Ki bunda Aponun da payi var)

Amrabat transferi üzerinden Başkanımız Sn. Ünal Aysal'a sallamak biraz komik olmuş, o transferin mimarları ft ve apo'dur. Bunlar hepimizin bildiği gerçekleri bile çarpıtacak kadar akıl ve vicdanlarını kaybetmişler. Aysal düşmanlarının ortak özelliği, hepsinin birer gs haini ve çok iyi birer yalancı olmaları.

O ilk seneki sürecinden, o ücünü cektigin vakit, geriye 2013-2014 arasi yönetimi kaliyor. Ilk seneden sonra, "artik olayi ögrendim arkadaslardan" digerek daha fazla inisyatif almasi ile, herseyin sonu basladi...
Diger ücünü cikarirsan, geriye kalan su...

1. Sezon baslamasina 2 hafta kala Arda Turan´in, teknik ekipten habersiz, is ortagi Gil Marin´e, piyasa degeri en düsük oldugu anda, peskes cekilmesi, ve bunun Riera panik transferine yol acmasi.
2. Felipe Melo konusunda , transfer görüsmelerde takindigi tavirlar ile, olayin aylarca uzamasina neden olmasi. Melo´nun ilk yariyi hazirliksiz oynamasi. Melo´nun twitterdan Galatasaray baskanina hakaret etmesine yol acmasi.
3. Ekonomik acidan kulübü yukarlara cekecek, hic bir projeye start vermemesi.
4. Ucuza kapatacam diye, yeni yapilan zeminin oturmamasi, parcalanmasi. Yaklasik 1 sezon maclarimizi camurun icinde oynamamiz ve durumu düzeltmek adina, harcamalarimizin katlanmasi.
5. Teknik Ekibin 5 milyon avroyu gecmesin uyarisina ragmen, inat edilip 9 Milyon avro bonservis ile Amrabat´in transfer edilmesi. (Ki bunda Aponun da payi var)

Baya zorlama olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hahahaha Riva ve Florya nın peşkeş çekildiğine inanmayanlar Arda transferine peşkeş diyor.

Doğru Arda da zaten iki gözü iki çeşme ağlıyordu yalvarıyordu beni satmayın diye. Hatta 5 gün Floryanın kapısının önünde yatmış aç ve susuz. Zalim başkan Aysal da zorla satmış adamı.

Ha unutmadan Terim bu konuda da mağdur tabi ki her konuda olduğu gibi. Onun kuyusunu teee Arda ile kazdı zaten Aysal.

Hey Allahım ya.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Geri dön be büyük başkan...

Hahahaha Riva ve Florya nın peşkeş çekildiğine inanmayanlar Arda transferine peşkeş diyor.

Doğru Arda da zaten iki gözü iki çeşme ağlıyordu yalvarıyordu beni satmayın diye. Hatta 5 gün Floryanın kapısının önünde yatmış aç ve susuz. Zalim başkan Aysal da zorla satmış adamı.

Ha unutmadan Terim bu konuda da mağdur tabi ki her konuda olduğu gibi. Onun kuyusunu teee Arda ile kazdı zaten Aysal.

Hey Allahım ya.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Baska bir baskan sezon baslamasina 2 hadta kala takimin en iyi oyuncusunu gönderirse, kiyameti koparirsin. Hemde TD´den habersiz.

Aysal is dostuna kiyak cekmese, git TD´den izin al derdi öncelik ile. Iki taraf da istiyordu ki, gece operasyonu ile hic yokdan yangindan mal kacirir gibi satildi.

Az bile söyledim yahu. Atl bize Arda´nin parasini ödeyemiyordu maddi darbogazdan dolayi. Onu da bulusup bir güzel hallettiler, ki bizimde dogan bir hakkimiz vardi orada.

Kimin magdur oldugu önemli degil. idari acidan bir felaket bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt