Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ewt, Amrabat'ı da Sn. Ünal bey izleyip beğenip aldı. Hatta Hamit'i de o alalım dedi. Furkan Özçal'ı da çok beğenirdi Başkanımız. Sneijder, Drogba, Ujfa, Bruma ve Muslera'yı ise abdurrahm muazzam scouting yetenekleriyle izleyerek almıştır. Başkanımız ise Lauro'mu idi neydi o kaleciyi istiyordu. Kaka'yı istiyordu, Sneijder gelmesin diyordu.

Ewt, Amrabat'ı da Sn. Ünal bey izleyip beğenip aldı. Hatta Hamit'i de o alalım dedi. Furkan Özçal'ı da çok beğenirdi Başkanımız. Sneijder, Drogba, Ujfa, Bruma ve Muslera'yı ise abdurrahm muazzam scouting yetenekleriyle izleyerek almıştır. Başkanımız ise Lauro'mu idi neydi o kaleciyi istiyordu. Kaka'yı istiyordu, Sneijder gelmesin diyordu.
Ahahhahahahhahahahah

Bu mantiksizligin ve ironinin icinde aslinda bir mantik var. Cocuklugundan beri futbol izleyecisi, taraftari olan Apo. Futbol topu görse, bomba zannedecek Ünal´dan, elbette iyi biliyordur futbolu. Ancak Ünal Aysal futbolu bilmek üzerinde, kiyas kabul edilebilecek bir adamda degil tabi.

Arda gitmek istese ne fark eder. Silah zor ile satildigini kimse iddia etmedi. Arda´da gitmek istedi, Ünal Aysal´da is dostuna kendisini satmaya pek bir niyetliydi. Beni bu konuda Galatasaray acisi ilgilendirir.

Galatasaray acisindan, Arda´nin birden bu sekilde gönderilmesi bir felaketti. Chaos yaratti... Fatih Terim´in transferde onayi da yoktu.

Yalnız ben o sezon pek kaos filan hatırlamıyorum.

Ayrıca magazinsel bir programda bizzat Arda'nın ağzından duydum verdiğim en iyi karardı filan diye. Sinan Engin, Saffet Ulusoy da git demiş.

Yalnız ben o sezon pek kaos filan hatırlamıyorum.

Ayrıca magazinsel bir programda bizzat Arda'nın ağzından duydum verdiğim en iyi karardı filan diye. Sinan Engin, Saffet Ulusoy da git demiş.

Ben olaya Arda acisindan bakmiyorum, elbette Arda icin, yada tüm yerli oyuncular icin genc yasta gitmeleri en iyisidir.
Ben Galatasaray acisindan bakiyorum olaya, sportif acidan isler ters gitse, sonuc bambaska olabilirdi. 23 yasinda oyuncuyu, degerinin altinda satip, birde satisdan pay almamiz yine ayri bir acemilik, en hafif tabiri ile.

Bu olaylarin kriz olarak yansiamamasinin, cok hizli bir sekilde büyümemesinin sebebi, Ali Dürüst gibi köprülük görevi üstlenen yöneticilerdi. Ali abi bu konuda müthis bir adam. Biri Ünal Aysal´i, digeri Fatih Terim´i hallediyordu, birseyler olunca. Terim´in bir kac kez istifa esigine geldigini apo agzindan kacirdi zaten.

:asd22:

Arda satıldığı dönem de şimdi de gerçek piyasa değeri 5 milyon Euro etmeyecek bir adamdır

9bd9c7c71ecd0a5eff775707c7a47374.jpg

70263203bceb6a6969339b7287673f1c.jpg

Ben olaya Arda acisindan bakmiyorum, elbette Arda icin, yada tüm yerli oyuncular icin genc yasta gitmeleri en iyisidir.
Ben Galatasaray acisindan bakiyorum olaya, sportif acidan isler ters gitse, sonuc bambaska olabilirdi. 23 yasinda oyuncuyu, degerinin altinda satip, birde satisdan pay almamiz yine ayri bir acemilik, en hafif tabiri ile.

Bu olaylarin kriz olarak yansiamamasinin, cok hizli bir sekilde büyümemesinin sebebi, Ali Dürüst gibi köprülük görevi üstlenen yöneticilerdi. Ali abi bu konuda müthis bir adam. Biri Ünal Aysal´i, digeri Fatih Terim´i hallediyordu, birseyler olunca. Terim´in bir kac kez istifa esigine geldigini apo agzindan kacirdi zaten.

Adem o dönem hakikaten teknik ekipte yer alıyordu herhalde yav. Bu olmasın?

Almanya'dan kalkmış sanki gs teknik heyetinde görev almış gibi bilgiler veriyor, okuduğu sallamasyon gazete haberlerini karışıtırıp zırvalamaktan öteye geçemiyor. Abdur'u dünyaca ünlü scout yaptı, ftyi mourinho ilan etti.

Basganimi bugun ruyamda gordum. Once biraz nazlansada poh poh bekledigi ortadaydi. Sonradan o kutsal kelimeler bir bir dokuldu agzindan yeni sezonda baskan adayiyim arkadaslar diye.
Gozyaslari icinde kan ter icinde uyandim.

Basganimi bugun ruyamda gordum. Once biraz nazlansada poh poh bekledigi ortadaydi. Sonradan o kutsal kelimeler bir bir dokuldu agzindan yeni sezonda baskan adayiyim arkadaslar diye.
Gozyaslari icinde kan ter icinde uyandim.

Seni böylesine aysal sevgisi içinde görmek beni hem mutlu etti hem şaşırttı
Tarafımıza geçtin sonunda :005:

Yapıştıralım şuraya

aettt.jpg

unal_aysal_donus_hazirliginda_h14909_ba46f.jpg

[FONT=&quot][FONT=&quot]Fenerbahçe ile 11, Beşiktaş ile 8 derbi[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]Aysal döneminde Beşiktaş ile 8 kez karşılaşan sarı-kırmızılı takım biri hükmen olmak üzere 5 kez sahadan galip ayrıldı, 3 kez berabere kaldı, hiç yenilmedi.[/FONT]
[FONT=&quot]Fenerbahçe ile de 11 maça çıkan "Cim Bom", 5 kez galip geldi, 3 kez berabere kaldı, 3 kez puansız ayrıldı.

[/FONT]

geliooo

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt