Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seçim olursa aday olur
seçim olması içinde dursunun istifa etmesi gerekir
dursunun istifa etmeyeceğide aşikar
ibra edilmemeside pek mümkün değil
o yüzden 2018i bekleyeceğiz gibi

Dursun gitmez veya ibra edilir devam ettirilirse, Galatasaray yine bilinçli bir sabotaja kurban gidiyor demektir.

Aslında proje apaçık ortada.

BJK'nın TFF başkanı şahsına 100 milyon borcu olması ve BJK'nın FB ve GS köreltilerek 2 sene üst üste 30 yıl sonra şampiyon yapılması, FB-BJK-Başakşehir'in şikeden dolayı lig düşürülecek olmaları ve Galatasaray'ın bu durumda lig de şampiyon olmamasının sağlanması. Sıcak paraya ihtiyacı olan siyasetin Riva ve Florya'yı peşkeş ile alarak arablara ve katarlılara 50 misli miktara tekrar peşkeş çekeceği Vs... vs...

Bu gidişat da görünen şu ki, seneye Osmanlıspor'u fln şampiyon yaparlar.

Baskan adayi olmasina 5% olasilik bile vermiyorum ayrica baskan adayi olmasi baskan olmasi anlamina gelmiyor

kongre bu sekilde baskanliktan ayrilan birinin karsisina dursun ciksa dursunu secer

unal aysal diye bir olasilik yok artik anlayin bunu

Bu başlık bayram yeri olacak 2018 mayısında. Türk futbolu derinden sarsılacaktır o yüce şahsiyetin dönüşüyle birlikte.

adamın başkan seçildiği gün yabancı sayısını 3 e düşürürler!! hükumet-şikeci-tinerci tayfasının sevmediği bir adam.başkan olursa her türlü engel önüne çıkartılır.

Özellikle beşiktaşlılar pek sevmez kendisini.
Evlerinde ağlatmıştı bunları :(

640 inci sayfa bir er meydani olsun , ben diyorum ki aysal bir daha asla baskan olmayacak

tersini iddia edenler de zaten iddialarini dile getirmisler

bu ekrandan screenshot aldim hatirlatacagim ,o gun sunu yazacaksiniz

"iyi yaptin bildin aferin sizin gibi capsizlardan da dursun gibi veya o donemki x bir kisi gibi biri cikardi ..."

aynen hatirlatacagim bu sayfayi

640 inci sayfa bir er meydani olsun , ben diyorum ki aysal bir daha asla baskan olmayacak

tersini iddia edenler de zaten iddialarini dile getirmisler

bu ekrandan screenshot aldim hatirlatacagim ,o gun sunu yazacaksiniz

"iyi yaptin bildin aferin sizin gibi capsizlardan da dursun gibi veya o donemki x bir kisi gibi biri cikardi ..."

aynen hatirlatacagim bu sayfayi

Güzel tarif etmissin.

İşi gücü screenshot almak :asd:

Bu kuş evde kendini böyle tatmin ediyo sanırsam

Ne zavallı bi tip bu ya :D

Basvurdugunuz klasik bayatlamis tabirler ,o gun de aynen bozuk teyp misali "size aysal fazla siz anca dursun bla bla.."

diye konusup duracaksiniz

ama bence bunlara gerek de kalmayacak cunku aday dahi olmayacak

baslik acip bu hodri meydani o mecrada olumsuzlestirmeniz gerekir

İşi gücü screenshot almak :asd:

Bu kuş evde kendini böyle tatmin ediyo sanırsam

Ne zavallı bi tip bu ya :D

Evde ?

ev is ev is yapanlar sizlersiniz cogunlukla

diger yandan sen halen avrupa liginin yari final kuralarina deginmedin ,o yara kapanmadan bana hic bir giydirmen sonuc vermez

forumu nasil yanilttigini herkes gordu ve cevap dahi veremedin ,asil zavallilik bu olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt