Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adayligi ciddiye binerse biz de ciddiye bindiririz

istanbula dondugumde sen ,adem, osman ,sarper ve serkandan musait ve istanbulda olanlarla bir zirve gerceklestirmeyi dusunuyorum ve Gs adasini tercih ediyorum

ve dahasi saka yapmiyorum . Bu mevzuya ciddiyetle yaklasirsaniz organize ederim

ahahahahahahahahahahahaha

bu ne?

simdi gordum. 5 dakikadir araliksiz guluyorum. neyse bugunde guldurdunuz ya ne diyeyim.

allah sizide guldursun.

bu adami yedi ya bu kulup ve bu taraftarda yedirdi ya (yapilan oyunlara goz yumup) baskada bir sey demeye gerek yok.

Cem adam istifa etti kimsenin yedigi yok. Her elestiriyi anlarim da bu adam gonderilmedi ki ,ibra edildi hatta sonraki yonetimler zamaninda da genel kurul hep aysalin lehinde ibralasmalar yapti

Ayrica sanilanin aksine bir yetki filan verilmedigi de yok. Alti ustu her baskana yapilan elestiriler yapildi divan kurulunda

Her divanda soz alan onlarca uye olur ve elestiri yapar, destek olan da olur .. Bunlar normal surecler

Halen neden gittigi belli degil ,aciga cikmis degil

Cem adam istifa etti kimsenin yedigi yok. Her elestiriyi anlarim da bu adam gonderilmedi ki ,ibra edildi hatta sonraki yonetimler zamaninda da genel kurul hep aysalin lehinde ibralasmalar yapti

Ayrica sanilanin aksine bir yetki filan verilmedigi de yok. Alti ustu her baskana yapilan elestiriler yapildi divan kurulunda

Her divanda soz alan onlarca uye olur ve elestiri yapar, destek olan da olur .. Bunlar normal surecler

Halen neden gittigi belli degil ,aciga cikmis degil

eger sen bu adamin bir suru oyunlarla gonderilmeyip kendi gittigini dusunuyorsan bu konu hakkinda fazla konusmamiza gerek yok.

baska konularda tartismaya devam edebiliriz.

eger sen bu adamin bir suru oyunlarla gonderilmeyip kendi gittigini dusunuyorsan bu konu hakkinda fazla konusmamiza gerek yok.

baska konularda tartismaya devam edebiliriz.

Ben boyle bir seye tanik olmadim ama bilenler varsa dinler ve bilgilenirim

Benim bildigim gyo kurulmasi konusunda elestirilerin geldigi bir divan kurulu sonrasi istifa ettigi yonunde

Açıkla lan artık adaylığını yeter lan

Ünal başkanım dönecek dédiler mi biz
27ea3accb80a4644e9e3da7898422387.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Eger bu durumda gelmeyi düsünmüyorsan birdaha galatasarayliyim diye gezme ortalikta

1.''Daha kötüsü olamaz'' denilecek bir durum hasıl olursa,

2.İmkanlar bol keseden savurmaya müsaitse...

Bu iki şart gerçekleştiğinde dönmek isteyebilir...An itibariyle ilk şart fazlasıyla mevcut olsa da ikincisi henüz değil...

Sayın Ex başkanımızı, kendisine dayatılan Terim-Dürüst-Albayrak lı ''Koalisyon'' dönemiyle değil, onları bertaraf ettikten sonraki icraatlarıyla değerlendirmenin daha doğru olacağını müteaddid defalar ifade ettim ki başarılı bulduğunu söyleyene rastlamadım, hep bahaneler, hep bahaneler...

Şimdi ya da feşmekanca zaman; başkanlığa yeniden aday olduğunu adam gibi deklare etmedikçe, burada ve başka platformlarda kendisine yapılan tapınma ve güzellemelerin osuruğumdaki Nitrojenden daha fazla bir anlamı olmayacaktır!. Yok öyle beleşe gündemde kalma, reklam vs!...

unal_aysal374007527315.jpg

I am stronger now, stronger than you thought
Too many wars I've fought..

Hoca olarak Vieira ile geliyor diyorlar

35b6f3166a6483d6b6af687e55594bc4.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

1.''Daha kötüsü olamaz'' denilecek bir durum hasıl olursa,

2.İmkanlar bol keseden savurmaya müsaitse...

Bu iki şart gerçekleştiğinde dönmek isteyebilir...An itibariyle ilk şart fazlasıyla mevcut olsa da ikincisi henüz değil...

Sayın Ex başkanımızı, kendisine dayatılan Terim-Dürüst-Albayrak lı ''Koalisyon'' dönemiyle değil, onları bertaraf ettikten sonraki icraatlarıyla değerlendirmenin daha doğru olacağını müteaddid defalar ifade ettim ki başarılı bulduğunu söyleyene rastlamadım, hep bahaneler, hep bahaneler...

Şimdi ya da feşmekanca zaman; başkanlığa yeniden aday olduğunu adam gibi deklare etmedikçe, burada ve başka platformlarda kendisine yapılan tapınma ve güzellemelerin osuruğumdaki Nitrojenden daha fazla bir anlamı olmayacaktır!. Yok öyle beleşe gündemde kalma, reklam vs!...

Gözler bu denli mühürlenmis olmasa, sadece hasbelkader hatirasinin devam yasayabilmesi icin, sevenleri dönmesini istemezdi.

Gözler bu denli mühürlenmis olmasa, sadece hasbelkader hatirasinin devam yasayabilmesi icin, sevenleri dönmesini istemezdi.

Yaw dönse ne yapacak Allah aşkına?. Boştaki popülaritesi en yüksek TD ü takımın başına getirecek, onun ve üçkağıtçı menajerlerin angaje ettiği kariyeri yüksek 'yıldız' eskilerini ve yerli çöpleri takıma dolduracak. Tutarsa 'Efsane başkan', tutmazsa bahane çok; siyaset engellemiştir vs vs...

Ben de aysal karsiti bir adamim ama o kadar yerle yeksan da etmeyelim

aysal in tonla sacmaligini defalarca yazdik ama sportif olarak basarili oldugu net. Yarsuvatin oylesine baskan olup bir seye dokunmadigi dusunulurse 4 senenin 3 unde sampiyon 4 unde de CL katilimli bir takim ,basketbolda ligde avrupada kupa alan bir kadro ve koc

yani o sportif sicramanin sart oldugu bir donemde dogru zamanda geldi ve basardi ,simdi o yonde hakkini yemeyelim

ha bunu yaparken 3 yerine 5 harcadi ama gelen basarilar sorgulamayi engelledi bu da dogrudur

ama aysalin harcadigini dursun harcasin yarisi kadar bile basarili olamaz buna da eminim

tabi bu yazdigim bur aysal guzellemesi degildir zira onun biraktigi mali enkazi tarihte hic bir baskan birakmadi bu da bir gercek

Başkan bu hangi seviye?

UNAL-AYSAL-ABDULLAH-GUL-FRANCOIS-HOLLANDE-2014-01-27-fransa-46-yemek.jpg

Zamanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Monaco Prensi II.Albert ve heyetini yemeğe davet eder. Bu davette devlet büyükleri vardır. Davette olan bir Galatasaray'lı milletvekili dönemin GS başkanı Ünal Aysal'ı görür. Milletvekili Ünal Aysal'a; ''Başkanım sizin burada ne işiniz var'' der. Ünal Aysal ise ''Monaco prensi benim kardeşim gibi birşeydir. Ayrıca kendisi iş ortağımdır. Kendisi de Türkiye'ye gelmiş benide özel davetle buraya çağırdı'' der.

Zamanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Monaco Prensi II.Albert ve heyetini yemeğe davet eder. Bu davette devlet büyükleri vardır. Davette olan bir Galatasaray'lı milletvekili dönemin GS başkanı Ünal Aysal'ı görür. Milletvekili Ünal Aysal'a; ''Başkanım sizin burada ne işiniz var'' der. Ünal Aysal ise ''Monaco prensi benim kardeşim gibi birşeydir. Ayrıca kendisi iş ortağımdır. Kendisi de Türkiye'ye gelmiş benide özel davetle buraya çağırdı'' der.

serin bir hikaye kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt